- 20 Ekim 2016
- 2.992
- 2.317
- 133
- 37
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #3.721
Hayirli olsun. Insallah guzel haberler verirsiniz. Benim size tavsiyem bol bol dua okuyun. Mesela hergun 336 kere ya musavvir. 100 kere Ya evvelü, 60 kere ya mucib, 100 kere ya semiu okuyun. Ozel dilek dualari var onlari okuyun. Mesela virdi settar duasi, devri ala duasi, ugru abbas duasi gibi. Meryem suresini okuyun. Yasin suresi (HER MUBIN OLAN YERDE MUBIN SURESINI OKUYUP KALDIGINIZ YERDEN DEVAM EDEREK OKUMAK DILEKLER ICINDIR). Yine dilek tutup 11 kez istigfar, 71 kez kelime-i tevhid, 11 kez tekbir, 11 kez salavati serife, 55 kez ya mucip okuyun. Bide sabah namazini kildiktan sonra kibleye karsi oturup 100 kere hacet duasi okuyun. Ben Size verebilecegim en buyuk tavsiye budur. Ilk cocugumda bunlari yapmistim tuttu. Simdi 2. Cocuk icin okuyorum. Benimde transferim oldu beklemedeyim.bu transferden oncede 1 hafta icerisinde 4444 kere salat-i tefriciye okudumTransferim yapıldı çok şükür evde dinleniyorum 2 adet 3.gün 1.kalite yerleştirildi 3 şubat test tarihim hemde doğum günüm umarım bebislerim tutunur
Hiçbir şey hissetmiyorum tecrübeli anneler nelere diķat edelim belirtiler neler cvplarinizi bklyrm
taze transferdi bu tutmayan .. bu ikinci dondurulmuş olacak amaAnladığım kadarıyla dondurulmuş transferde her gün kan sulandırıvı iğne kullanmadın. Gece gündüz kan verince kanda neye bakacaklar bilinç edinmek amaçlı soruyorum yanlış anlama cnm
Ben de coraspirin kullandım erken dönemde başladım .. iğne de kullandım iki günmmssll bende pıhtılaşma yok ama 2tüp tedavimde de 2.dondurulmuş oldu iki sefer transfer oldum tedavi başlarken Corasprin başlattı doktorum, ikinci denemede transfer olunca Corasprin yerine oksapar kan sulandırıcı verildi,şimdi şubatta tekrar tedavi başlayacak şimdiden Corasprin başlattı doktorum.Sizin doktorunuz kimdi aslında doktorlar tedbir amaçlı başlatıyor Corasprine,
Tabiki de her bünye farklı kullanılan ilaçlar dozlarda farklı.Ben doktor kontrolünden sonra yazdığınız mesajda pıhtılaşmadan kaynaklanabilir bunun için bi sonrasinda iğne kullanmam gerekecek sözünüzden hiç kan sulandırıcı kullanmadığınızı anlayarak cevap yazdım yanlış anlamışım ozmn kusura bakmayın. Bi sonraki Tedaviniz gönlünüze göre olsunBen de coraspirin kullandım erken dönemde başladım .. iğne de kullandım iki gün
Yok kuzum ne kusuru ztn bi genel yazdım çünkü ister istemez benim dozum az mı gibi düşünceler akla geliyor her aşamada böyle şeylerle gereksiz korkuya düşenler olabilir diye canımTabiki de her bünye farklı kullanılan ilaçlar dozlarda farklı.Ben doktor kontrolünden sonra yazdığınız mesajda pıhtılaşmadan kaynaklanabilir bunun için bi sonrasinda iğne kullanmam gerekecek sözünüzden hiç kan sulandırıcı kullanmadığınızı anlayarak cevap yazdım yanlış anlamışım ozmn kusura bakmayın. Bi sonraki Tedaviniz gönlünüze göre olsun
Duymadım cnm ben sadece transfer sonrası yıkanmamıştım buhar fln etkiler nolur nolmaz diye saçımı yıkatmıştım yağlanıncaYumurta toplamadan önce sabah duş alınması zorunlu mu akşamdan alsak olmaZmı
senin de güldürsün cnm inşallah bu sefer vakti gelmemiş diyelimSelam kızlar dr testi bugün de yaptırabilirsin dedi diye yaptırdım ama sonuç negatif çıktıAllah sizlerin yüzünü güldürsün
sebepsiz deniyor ama neyi araştırıp da diyorlar bilmiyorum artık dr’lara da güvenim kalmadısenin de güldürsün cnm inşallah bu sefer vakti gelmemiş diyelim
üzülmemek elde olmuyo malesef ama geldiği zaman unutucaz bunları inşallah
Ahh canım banada sebepsiz dıyolar tüp bebek yaptırmadan herşeye bakılsa ince detayına kadar. İlk denememızde ona göre yol alsak. Uğraştırmaya yer arıyolar 2. Tüp bebekte baska seylere bakıyolar 3. De başka şeye bakıyolar. Bızı düşünen yok maddi manevi çöküyoruz kimin umrundasebepsiz deniyor ama neyi araştırıp da diyorlar bilmiyorum artık dr’lara da güvenim kalmadı
sebepsiz deniyor ama neyi araştırıp da diyorlar bilmiyorum artık dr’lara da güvenim kalmadı
amin canım hepimizin inşallah 5 ayda ikinci kez bu acıyı yaşıyorum, Allah daha büyükleriye sınamasınAllah tez vakitte kucağına almayı nasip etsin, saglikla
bence tamamen para tuzağı , dr’umu değiştiriyorum bi umut başkalarıyla çalışmakta fayda var dyorum. Şifayı veren Allahtır sebepler bahanedir ama yine de aklıma takılan şeylerin açığa çıkması için bu şart.Ahh canım banada sebepsiz dıyolar tüp bebek yaptırmadan herşeye bakılsa ince detayına kadar. İlk denememızde ona göre yol alsak. Uğraştırmaya yer arıyolar 2. Tüp bebekte baska seylere bakıyolar 3. De başka şeye bakıyolar. Bızı düşünen yok maddi manevi çöküyoruz kimin umrunda
Amin canım Allah yardımcımız olsunsenin de güldürsün cnm inşallah bu sefer vakti gelmemiş diyelim
üzülmemek elde olmuyo malesef ama geldiği zaman unutucaz bunları inşallah
Ben aptallık ettim olumsuzu cekmeyeyim diye hiç aklımdan geçirmesine bile izin vermedim.
O içinde ki olumsuzlukları hep üstünü örttüm . Doğuma girer gibi yumurta toplama işlemine girdim.
Benim bebeğimin herşeyi hazır biliyor musun anne annesine giderken alacağımı seyyar beşik , arabası , puseti , ayakkabıları, nevresim takımları, oyuncakları her yer küçük küçük oyuncak dolu .
Şans bize geldiğinde inşallah yine bu kadar hazırlıklı oluruz. Rabbim her isteyene nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?