- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #3.961
Canim gozun aydin hamilesin. Idrarda ciktiysa kanda kesin cikar. Benim ilk gebeligimde silik cikmisti. Test gunumde 180 cikmisti. Tebrikler
Bende kasımda başladım :)
Hayır adetlerimiz yakındı benimki 5 şubat civarları dedi de o yüzden seninki erken geldi :)
Aynen belkide hemen toplamadan sonra oldugu içindirToplamadan sonra erken adet oldum çünkü ben
İnşallah Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın canımAynen belkide hemen toplamadan sonra oldugu içindir
Bakalım benim daha çok var benimde çabucak gecsin :)
Amin amin canımİnşallah Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın canım
Sakin olur musun biraz. Derin nefes al embriyon rahatsız olacak içeride :)
Amin amin canım
Bu arada folik asit filan verdi mi ekstra
ARKADAŞIM HANGİ MERKEZDE TEDAVİ GÖRÜYORSUN bilmiyorum ama benim tedavi gördüğüm merkezde de anturel siklus olan hastamız çok oldu. daha önce kimyasal gebelik geçirip naturel siklusla gebe olan arkadaım var . onun dışında 2 tane daha arakdaşım var naturel siklusla hamile. sen içini ferah tut. doktorun böyle yaptıysa vardır bir bildiği. herkese uygulanamıyor zaten reglinin düzenli olması gerekiyor. lütfen kendini ferahlatDondurulmus embriyoyu, reglimin 12 gununde koydular o kadar. Oncesinde sonrasinda hicbisey yok.
Tamamen Allah a emanet yani. Hayir yani bi kimyasalim var zaten niye boyle bir risk aliyorlar ki. Iki kere de sordum icmemeli miyim diye yok dediler. Protein s normal cikti gerek yok dendi. Ama simdi cizgiyi silik gorunce aklim gidiyor. Transferin 9. Gunu icin kotu gibi sankiof ne bilim yarina kadar neler olur bilinmez. Ya degerim cok guzel gelcek yada regli olcam. Dua edin kizlar ne olur (
Yok canım folikasit vitamin demekki transferden sonra vericek bizim doktorda transferden sonra dedi de merak ettim önce baslatanlar varmısHayır
jel ve estrofem kullan dedi
Jele başlıyorum bugün
O mu folik asit ?
canım nerde tedavi görüyorsun göremedim 1. sayafada
6. gün embriyoyu hangi hastanede yaptılar
Ne güzel dedin bin şükür bununda görmek nasip oldu . Allah nasip etmeyeceği şeyin hayalini bile kurdurmazmış. İçini ne kadar rahatlatirsan o kadar iyi. Kötüyü düşünme inşallah da düşündüğün olumsuzluklarin hiç biri olmaz . Bizede yarın güzel haber verirsin . Ayy ben olsam şimdi giderdin çünkü gece uyuyamam :)Ah o orda saglikla tutunsun, ben polyanalarin en polyanasi olucam söz. Ama beni bugun beni idare etsin ne olur, o kadar büyük ki korkum.
Allah hepimize umut etmekten çekğnmeyeceğimiz, korkmayacagımız güzel haberler nasip etsin. Su an iy bişey oldugunda bile kaybetme ihtimalini düşünüp korkar oldum
Bin şükür buna da.. Bunu görmek nasip oldu.
ARKADAŞIM HANGİ MERKEZDE TEDAVİ GÖRÜYORSUN bilmiyorum ama benim tedavi gördüğüm merkezde de anturel siklus olan hastamız çok oldu. daha önce kimyasal gebelik geçirip naturel siklusla gebe olan arkadaım var . onun dışında 2 tane daha arakdaşım var naturel siklusla hamile. sen içini ferah tut. doktorun böyle yaptıysa vardır bir bildiği. herkese uygulanamıyor zaten reglinin düzenli olması gerekiyor. lütfen kendini ferahlat
Ne güzel dedin bin şükür bununda görmek nasip oldu . Allah nasip etmeyeceği şeyin hayalini bile kurdurmazmış. İçini ne kadar rahatlatirsan o kadar iyi. Kötüyü düşünme inşallah da düşündüğün olumsuzluklarin hiç biri olmaz . Bizede yarın güzel haber verirsin . Ayy ben olsam şimdi giderdin çünkü gece uyuyamam :)
hmm bak işte bizim merkezde uygulanıyor böyle:) bende şişli memorialde tedavi görüyorum canım. tabiki bilemiyorum tıbbi bir şey doğru olan hangisi yanlış olan hangisi diye ama sen içini ferah tut. güveniyorsun da semra hanıma. kendini rahatlat ki sonucunda da güzel şeyler olsun.Evet bana sormuslardı reglimin düzenli olup olmadığını, düzenli sayılır. 1-2 gun oynar. Dondurulmus oldugu için rahim rahatmıs, kalınlıkta iyiydi. Pıhtı testleri yapıldı temiz cıktı.
Belki o yuzden dogal süreçte devam ettiler. Semra Hoca ya guvenım tam, ama insan hiç soru işareti istemiyor kafasında
Memorial da tedavi görüyorum bu arada canım.
hmm bak işte bizim merkezde uygulanıyor böyle:) bende şişli memorialde tedavi görüyorum canım. tabiki bilemiyorum tıbbi bir şey doğru olan hangisi yanlış olan hangisi diye ama sen içini ferah tut. güveniyorsun da semra hanıma. kendini rahatlat ki sonucunda da güzel şeyler olsun.
Garantici davranıyorlar belki de en iyisi ama gelse bunu sana anlat :) amin inşallah bize dua edeceksiniz artık ikiniz :)Hastaneye teste geleyim lütfen dedim ama hayır dediler:) Yarın bile deger cok farkedermıs eger saglıklıysa sürec, lütfen 10. Gunu bekleyelim diyorlar. Sabrın sonu selamet olsun hepimiz için.
Ben su an ne hissediyorsam Allah bin katını aklından kalbınden gecıren kim varsa tez vakitte ona da nasip etsin. Stres ve panik ruh halimi değil tabi, heyecan mutluluk umut sukur kısımları
evet hayatım ben ekimde opu oldum embriyolar donduruldu. tüpümde enfeksiyon var laparoskopiyle onu aldıracağım sonrasında transfer olucam nasipse. ben trabzonda yaşıyorum martta istanbula gelicem ameliyat için. amelyiatı semra hoca yapmak istemedi bir doktora yönlendirdi yine memorialde ahmet göçmen diye bir prof. bakalım ona mı ameliyat olurum başka bir doktora mı onu araştırıyorum şimdi.Sen de semra hocayla devam ediyorsun kuzu? Benim eşimin babası tüp bebekçi o önermişti bana kendisini. İşinde çok çok iyi demişti, ama Allah bilir tabi sonuçta. Sonuçta her şey kısmet, bir şeyler bahane sadece..
Garantici davranıyorlar belki de en iyisi ama gelse bunu sana anlat :) amin inşallah bize dua edeceksiniz artık ikiniz :)
en çokta heyecan dimi :) ne güzel maşallah subanaallah diyelim sıkı sıkı tutunsun bırakmasın seni :)
evet hayatım ben ekimde opu oldum embriyolar donduruldu. tüpümde enfeksiyon var laparoskopiyle onu aldıracağım sonrasında transfer olucam nasipse. ben trabzonda yaşıyorum martta istanbula gelicem ameliyat için. amelyiatı semra hoca yapmak istemedi bir doktora yönlendirdi yine memorialde ahmet göçmen diye bir prof. bakalım ona mı ameliyat olurum başka bir doktora mı onu araştırıyorum şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?