- 13 Ocak 2018
- 3.507
- 5.649
- 158
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #4.341
Ben fitil kullanmıştım canımKızlar bir şey soracağım progesteron ilacını transfeden sonra mi veriyorlar bir de illa ki iğnesi şart mi fitil var galiba fitil verse olmuyor mu doktor zor mu iğnesi bunun
Ay canım içimi ferahlattin bana iğne derse doktorum fitil isteyeceğim zorla da olsaCanım aşılama fa ilaçtı fitil gibi kullandım
Bunda da fitil şeklinde
İğne bilgim yok
Ay canım içimi ferahlattin bana iğne derse doktorum fitil isteyeceğim zorla da olsa
Bana iğne vereceğim dedi ama ben fitil isteyeceğim canım demek oluyor valla içim dişim iğne oldu delik deşik artık vücut kaldirmiyorBen fitil kullanmıştım canım
Ama benimki tutmadı ona göreBana iğne vereceğim dedi ama ben fitil isteyeceğim canım demek oluyor valla içim dişim iğne oldu delik deşik artık vücut kaldirmiyor
merhaba yanlış hatırlamıyorsam umuttepeye gidiyorsunuz değil mi? bende orada emek beyle bu ay tedaviye başladım. ben daha önce başka yerde 2 kere aşılama yaptırmıştım bu yüzden direk tüp bebeğe geçtik.aşılama tüp bebek öncesi formalite gibi ama inşallah bu sefer tutar. oran düşük olsa da tutanlar var sonuçta.[/QUO
Aaa sende mi emek hocaya gidiyorsun peki ne zaman yaptirdin tupbebegi
Ah canım hem de nasıl tansiyonum düşüyor benimİğneden mi korkuyorsun
Ah canım hem de nasıl tansiyonum düşüyor benimsiz nasıl korkmuyorsunuz var mi bir yolu bana da öğretin şimdiden onu düşünmeye başladım
Tek sebep o değildir canım yaAma benimki tutmadı ona göre
Sureç nasil ilerledi anlatırmsn bana
Hadi ya maşallah ne güzel canım hiç korkmamak iğnedenBana göre keşke herşey iğne kadar kolay olsaydı
Kızlar aramızda hamile adayları ve hanileler için Meryem suresi okuyor ve okutturuyoruz katılmak isteyenler var mıdır
Senin adina cok sevindim canimmmmm tebrik ederimmm kesesine kalbine de sahit olursun insallah
Hadi ya maşallah ne güzel canım hiç korkmamak iğnedenseni zorlayan ne peki tedavide psikolojik olarak da zor tabi
Bende tam tersi doktora dedim kiAh canım hem de nasıl tansiyonum düşüyor benimsiz nasıl korkmuyorsunuz var mi bir yolu bana da öğretin şimdiden onu düşünmeye başladım
Daha yaptırmadım iğne kullanıyorum.pazartesi yada salı yumurta toplanacak. Bakalım süreç nasıl ilerleyecek ilk defa tüp bebek tedavisi görüyorum.dünkü kontrolümde 2 kişi kalp atımı dinlemeye gelmişti. Bir umut oldu
Bende tam tersi doktora dedim ki
Hocam bana iğne yazsaniz olur mu
Haplardan daha etkili olur dedim
Cnm ben 28 yasindayim daha once ilaclar 1 asilama vs negatif sonuc verdi 4 yıl bebek sahibi olamadim umuttepe de dr onerdiler ona gittim oda 2.asilamani yaptir tutmazsa sonraki ay tupbebege baslariz dediSen yeni mi başladın cnm?
Kaç yaşındasın ?
İlk deneme mi ?
Nerde yaptırıyorsun ?
Cnm ben 28 yasindayim daha once ilaclar 1 asilama vs negatif sonuc verdi 4 yıl bebek sahibi olamadim umuttepe de dr onerdiler ona gittim oda 2.asilamani yaptir tutmazsa sonraki ay tupbebege baslariz dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?