2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Sorununuz nedir tam olarak ne kadar süredir deniyorsunuz .
Eşim de morfoloji sayı sıkı tisi var aslında çok kötü diil ama neden olmuyor bilmiyorum ve çok fazla stres yapıyorum o çok etkili farkındayım bende bu ay hsg çektirerem bakalım bişey çıkmaz inşallah 1 yıl olacak deniyoruz bu bir yılda 1 tüp 1 aşılama klomen herşeyi denedik.

Canım fakülteyi çıkar aklından . Bi görüşsen memorial ile şuan güncel fiyat 7800 du . Raporun varsa 1000 lira indirim yapıyorlar . En azından bi görüş 4 sene beklemişsin inan her tedavi maddi manevi zor olan kadına oluyor gerçekten güvenebileceğin bir yere git . Bu iş ekip işi sadece kadın doğum dr u yeterli değil . İyi embriyologlar ve kaliteli bir labaratuvar da gerekli bunları da göz önünde bulundur.

Rabbim hakkında hayırlısını versin inşallah .

Anladım canım . Bir daha tüp denersen inşallah gerek kalmaz kaliteli bir yer seç erkek faktörü de var belli . Paraları kaptırmayın bu aç gözlü umut tacirlerine . 3 5 fazla olsun da kendini kanıtlamış yerler olsun en azından içiniz rahat eder.

Bende Kocaeli'nde oturuyorum burda oyle iyi bi Dr bulamadık hiç burinede gitmedim bizde istanbul Memorial Şişli hastanesinde tedavi gördük gerçekten aldıkları paranın hakkını veriyorlar ben iki sefer semra hanıma muayene oldum ikinci trasferimi kendisi yapti kizim oldu 3.drnemede dondurulmuş embriyo transferi oldu ama semra hanımı görmek kısmet olmadı çok yoğundu takibi dr gonul hanım yaptı şimdi yine hamileyim tavsiye ederim hasteneyi

Aynen canım inşallah doğal olur ama olmazsa inşallah tüp olur Allah'ım isteyen herkese nasip etsin.

Ne güzel Allah bağışlasın . Dediğiniz gibi gerçekten hakediyorlar . Semra hanımla görüştükten sonra açıkçası diğer Dr lar bana doktorcuk gibi geldi :) Evet orası da yoğun ama kimseyi eş geçmiyorlar arka planda semra hanım hep takipte dosyaları neyse uzatmayayım .

Benim de şişlide ki ilk tedavimdı şuan 3. Aylık hamileyim . Rabbim tüm bekleyenleri de bizi sağlıkla kavuştursun inşallah .

Soyle d birsey var canm. Benm de 3 tüp dondurulmuş vardı. 3 . 3. Ve 7 seklinde. 7 tane koymalarinn amaci icinde 2 si iyi diğerleri orta seviyede olduğu içinmiş. Bu kalitesizleri diğer tupe koymak istemedik. Tabi 1. Ve 2. Dede 1 er düşük vardi. Dagitmislar yani. Nitekim bugün 7 si çözüldü bize kalan 2 tane kaldi. Deforme olmafi ama iyo degildi. Anlatabildim ins karisti burasi :)

Amin canım inşallah hayırlısı ile kucagimiza aliruz meleklerimizi

Canm ben aslnda sana yazmistim anadolu saglik hastanesi diye. :) ben cok memnunum oradan her anlamda.

Evet tatlim senin dedigin gibide olabilir. Iyi niyetle dusunmek lazim iste.

Tabi ki farklı düşünebiliriz canım. Herkes tecrübesi doğrultusunda konuşuyor aslında. Benim de 2 tanıdığım ilk denemesinde hamile kaldılar. Bende buna dayanarak gittim. Kendi adıma büyük bir hatalarını görmedim. Tabi bu mükemmel oldukları anlamına gelmiyor. Ben sadece daha önce gittiğim doktorlarla kıyaslıyorum. 3 embriyom var dondurulan. Bir daha onları deneyeceğim. Tutmazsa üniversiteye devam etmeyeceğim zaten. Hepimiz için hayırlısı olsun canım.

Ozel anadolu antalya ya da 600 tl dondurmak.. bu dondurma olayi her merkez kafasina gore yapiyor

Anladım canım teşekkür ederim merak ettim sadece.
Memorial da 2100 liraydı en son . Merkezine göre değişir tabi ki. Orada tek tek donduruyorlar her tüpte tek embriyo.

Merhaba arkadaşlar, benim de ocak ayı tedavimde sadece tek bir yumurta gelişmiş, o da toplamada alınamamıştı. Şimdi 6 yumurtam alındı, 4ü olgun çıktı, 2 si döllendi. Bugün haber bekliyorum , umarım transfer için her şey yolundadır. Çatlamak üzereyim sanırım.

Merhaba arkadaşlar bağışıklık ile ilgili sorunu olup hamile kalan var mı TH1-TH2 bende yüksek çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…