- 13 Ocak 2018
- 3.507
- 5.647
- 158
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #10.221
Eşim de morfoloji sayı sıkı tisi var aslında çok kötü diil ama neden olmuyor bilmiyorum ve çok fazla stres yapıyorum o çok etkili farkındayım bende bu ay hsg çektirerem bakalım bişey çıkmaz inşallah 1 yıl olacak deniyoruz bu bir yılda 1 tüp 1 aşılama klomen herşeyi denedik.Sorununuz nedir tam olarak ne kadar süredir deniyorsunuz .
teşekkürler ben henüz aşılama yada tüp bebek denemesi hiç yaptırmadım. 4 yıllık evliyim 1defa düşük yaptım birdahadaolmadı umut tüp bebek var aklımda ama malum maliyeti baya yüksek orayı denemeden önce fakülteye gitsemmi diye düşündüm açıkçası izzet beye gittim fakültede ama okadar ilgisizdiki her yanına gittiğimde ilk defa görüyor gibi baştan anlattırıyor hatırlamıyor. emek bey içinde öyle internette bakarken gördüm çok kararsızım çokkk
Eşim de morfoloji sayı sıkı tisi var aslında çok kötü diil ama neden olmuyor bilmiyorum ve çok fazla stres yapıyorum o çok etkili farkındayım bende bu ay hsg çektirerem bakalım bişey çıkmaz inşallah 1 yıl olacak deniyoruz bu bir yılda 1 tüp 1 aşılama klomen herşeyi denedik.
Bende Kocaeli'nde oturuyorum burda oyle iyi bi Dr bulamadık hiç burinede gitmedim bizde istanbul Memorial Şişli hastanesinde tedavi gördük gerçekten aldıkları paranın hakkını veriyorlar ben iki sefer semra hanıma muayene oldum ikinci trasferimi kendisi yapti kizim oldu 3.drnemede dondurulmuş embriyo transferi oldu ama semra hanımı görmek kısmet olmadı çok yoğundu takibi dr gonul hanım yaptı şimdi yine hamileyim tavsiye ederim hasteneyiEvet canım görünce paylaşmak istedim . Çünkü binbir umutla gidiyoruz kimsenin yipranmasini istemem gerçekten . İlk tedavim kocaeli de oldu . Yiğit bey di dr um . Ama orada pek fark etmiyor yoğunluktan emek beyde ilgilenebilir . Sorun orada değil zaten . Yani önce ki mesaj da da yazdığım gibi bazen deneme tahtası olabiliyorsunuz .
Bende olmadı ama arkadasima denk geldi diyeyim . Erkek faktörü de varsa kesinlikle tavsiye etmem .
Açıkçası izmitte öyle bir dr veya hastane yok üzgünüm . Ben ilk hayal kırıklığımı yaşayınca bir sürü on görüşme yaptım istanbulda ki hayrı sayılır merkezlerde . En son şişli memorial semra hanıma karar verdim iyi ki de öyle yapmışım . Kadın dr ları pek sıcak bulmadigim halde.
Kesinlikle tavsiye ederim . Yani ismine ve kalitesine göre de gayet makul bir fiyatı var piyasadaki rant oranına göre .
Aynen canım inşallah doğal olur ama olmazsa inşallah tüp olur Allah'ım isteyen herkese nasip etsin.Anladım canım . Bir daha tüp denersen inşallah gerek kalmaz kaliteli bir yer seç erkek faktörü de var belli . Paraları kaptırmayın bu aç gözlü umut tacirlerine . 3 5 fazla olsun da kendini kanıtlamış yerler olsun en azından içiniz rahat eder.
Çok teşekkürler amin inşallah hayırlısı olur
Bende Kocaeli'nde oturuyorum burda oyle iyi bi Dr bulamadık hiç burinede gitmedim bizde istanbul Memorial Şişli hastanesinde tedavi gördük gerçekten aldıkları paranın hakkını veriyorlar ben iki sefer semra hanıma muayene oldum ikinci trasferimi kendisi yapti kizim oldu 3.drnemede dondurulmuş embriyo transferi oldu ama semra hanımı görmek kısmet olmadı çok yoğundu takibi dr gonul hanım yaptı şimdi yine hamileyim tavsiye ederim hasteneyi
Soyle d birsey var canm. Benm de 3 tüp dondurulmuş vardı. 3 . 3. Ve 7 seklinde. 7 tane koymalarinn amaci icinde 2 si iyi diğerleri orta seviyede olduğu içinmiş. Bu kalitesizleri diğer tupe koymak istemedik. Tabi 1. Ve 2. Dede 1 er düşük vardi. Dagitmislar yani. Nitekim bugün 7 si çözüldü bize kalan 2 tane kaldi. Deforme olmafi ama iyo degildi. Anlatabildim ins karisti burasi :)Ayrica 7 tanesini birden dondurmak ilgisizlik alakasizlik falan degil direk ard niyet. Ben oyle dusunmek istemem meselacunku giriyoruz bir operasyon odasina 10 dk icinde tamam hayirli olsun transferiniz gerceklesti iyi haberlerinizi bekliyoruz diyorlar ama ne bilcem gercekten transfer oldu mu olmadi mi? O yuzden guzel guzel dusunceler ve bol bol dua bize lazim olan
Amin canım inşallah hayırlısı ile kucagimiza aliruz meleklerimiziNe güzel Allah bağışlasın . Dediğiniz gibi gerçekten hakediyorlar . Semra hanımla görüştükten sonra açıkçası diğer Dr lar bana doktorcuk gibi geldi :) Evet orası da yoğun ama kimseyi eş geçmiyorlar arka planda semra hanım hep takipte dosyaları neyse uzatmayayım .
Benim de şişlide ki ilk tedavimdı şuan 3. Aylık hamileyim . Rabbim tüm bekleyenleri de bizi sağlıkla kavuştursun inşallah .
Yok canım hepsi 5. Günde donduruldu.Canım çözdüklerinde 3. Gün müydü ?
Canm ben aslnda sana yazmistim anadolu saglik hastanesi diye. :) ben cok memnunum oradan her anlamda.teşekkürler deneyiminizi paylaştığınız için açıkçası bende çok tedirginim hüsran yaşamaktan yoruldum artıksizde Kocaelindemi gitmiştiniz fakülteye doktorunuz kimdi acaba birde kocaelinde önereceğiniz biyer varmı
Evet tatlim senin dedigin gibide olabilir. Iyi niyetle dusunmek lazim iste.Soyle d birsey var canm. Benm de 3 tüp dondurulmuş vardı. 3 . 3. Ve 7 seklinde. 7 tane koymalarinn amaci icinde 2 si iyi diğerleri orta seviyede olduğu içinmiş. Bu kalitesizleri diğer tupe koymak istemedik. Tabi 1. Ve 2. Dede 1 er düşük vardi. Dagitmislar yani. Nitekim bugün 7 si çözüldü bize kalan 2 tane kaldi. Deforme olmafi ama iyo degildi. Anlatabildim ins karisti burasi :)
Canm ben aslnda sana yazmistim anadolu saglik hastanesi diye. :) ben cok memnunum oradan her anlamda.
Ben 2014 de 900 vermistim. Simdi 1500 kesn olmustur. Her yil zam geliyor. Cok uçuk değil benm gittiğim yer piyasa orannda fiyatlari varDondurma ücreti ne kadar acaba merak ettim .
Tabi ki farklı düşünebiliriz canım. Herkes tecrübesi doğrultusunda konuşuyor aslında. Benim de 2 tanıdığım ilk denemesinde hamile kaldılar. Bende buna dayanarak gittim. Kendi adıma büyük bir hatalarını görmedim. Tabi bu mükemmel oldukları anlamına gelmiyor. Ben sadece daha önce gittiğim doktorlarla kıyaslıyorum. 3 embriyom var dondurulan. Bir daha onları deneyeceğim. Tutmazsa üniversiteye devam etmeyeceğim zaten. Hepimiz için hayırlısı olsun canım.Canım fikrine saygı duyuyorum ama fakülte konusunda aynı fikirde değilim . Bazen umarsızca deneme yapabiliyorlar üzerimizde. Orada ilk tecrübemı yaşadım ve bir çok kişiyle de paylasimimim oldu . Hiç olumlu şeyler görmedim . Kalabalık ilgi bekleme gibi bir sorun değil. Pko su olan bir arkadaşıma resmen ilaç denemesi yaptılar diyebilirim size . Özellikle erkek kaynaklı problemlerde kesinlikle tavsiye etmiyorum .
Çok teşekkür ediyorum aminnCanm benm cok talihsiz olmus embriyolarin. Üzüldüm gercekteninsllah guzel haberler alırsın. Kardes icinde yeniden başlarsınız. Burdaki herkesn gonlune gore olsun insllah tek duamız.
Ozel anadolu antalya ya da 600 tl dondurmak.. bu dondurma olayi her merkez kafasina gore yapiyorDondurma ücreti ne kadar acaba merak ettim .
Ozel anadolu antalya ya da 600 tl dondurmak.. bu dondurma olayi her merkez kafasina gore yapiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?