- 1 Mart 2018
- 147
- 496
- 18
- 37
- Konu Sahibi Bal10cukkk
- #10.821
Merhabaa, buraya da yaziyim :)) 
29 yasimdayim ilk denemem acibadem internatinal’da yapildi 4.gun 2 embriyo konuldu 22 martta bugun 3.gun heyecanla bekliyorum crinone estrofem coraspirin folidose ve ne yazik ki hibor 3500 kullaniyorum. O kadar cok yakiyor ki kan oturuyor her yaptirdigimda..
 crinone estrofem coraspirin folidose ve ne yazik ki hibor 3500 kullaniyorum. O kadar cok yakiyor ki kan oturuyor her yaptirdigimda..

29 yasimdayim ilk denemem acibadem internatinal’da yapildi 4.gun 2 embriyo konuldu 22 martta bugun 3.gun heyecanla bekliyorum
 crinone estrofem coraspirin folidose ve ne yazik ki hibor 3500 kullaniyorum. O kadar cok yakiyor ki kan oturuyor her yaptirdigimda..

yarin cikip bi dolansam cok yorulmadan diye dusunuyorum.. bugune kadar karnim asiri siskindi bugun daha bi indi ama hala sert. Hafif hafif batmalar oluyor bir de ates basmasi yasadim birkac kez :) pek cilgin gunler.. benim test tarihim 3 nisan 12 gun vermis araya beklerim falan diyordum ama nerde bende o sabir
 yarin cikip bi dolansam cok yorulmadan diye dusunuyorum.. bugune kadar karnim asiri siskindi bugun daha bi indi ama hala sert. Hafif hafif batmalar oluyor bir de ates basmasi yasadim birkac kez :) pek cilgin gunler.. benim test tarihim 3 nisan 12 gun vermis araya beklerim falan diyordum ama nerde bende o sabir