- 18 Ekim 2017
- 323
- 321
- 23
- 33
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #10.981
Bank Anladım canım her safhası ayrı heyecanlı bekleyiş hemde stresli yani şuan 4.gün embriyosu transfer edildi demi inşallah sıkı sıkı tutunmuştür sana canım birşey hissediyor musun pekiBenim 12 yumurta toplandı 10 tanesi dolllendi 3 tanesi 3. Günde donduruldu gerisi 5. Gün için bekletildi ama dayanamadılar 5. Güne
3 tane 3. Gün embriyosu transfer zamanı cözduruldü gelişimlerine bakıldı 4. Gün ikisi transfer oldu diğeri gelişimi zayıf dendi iptal edildi
Evet okudum üzüldüm cevap yazacaktım arkadaşa sonra ne diyebilirim ki dedim yazmadım sana cevap atacaktım karışmış .. Belki oda bi belirtidır ayy inşallah tutmuştur peki yumurta toplamadan sonraki adetle mi transfer oldu seninYanlış arkadaşı alıntı yaptın canım bence tüp Bebek tedavisinde en zor kısmı bu beklemek
Yok canım birşey hissetmiyordum adet olacakmış gibi karnım ağrıyor
Yok canım benim Miyon vardı o alındı rahim dinlendirme yapıldıEvet okudum üzüldüm cevap yazacaktım arkadaşa sonra ne diyebilirim ki dedim yazmadım sana cevap atacaktım karışmış .. Belki oda bi belirtidır ayy inşallah tutmuştur peki yumurta toplamadan sonraki adetle mi transfer oldu senin
Hmm tamam canım hadi haber bekliyorum inşallah seneden güzel haberlerYok canım benim Miyon vardı o alındı rahim dinlendirme yapıldı
canım şimdi aradılar 13 yumurtanin hepsi olgun çıkmış 13 u de döllenmiş şimdilik iyi haber geldi gibiYok canım benim Miyon vardı o alındı rahim dinlendirme yapıldı
Verilen hormon iğnelerinin etkisiyle bu kadar çok yumurta oluyor canım. Normal zamanda her ay bu kadar çok yumurtamız büyümüyor tabii ki.Arkadaşlar uzun süredir takip ediyorum.bende tüp bebek yaptıracam yazın.bu kadar çok yumurta nasıl oluşuyor 10 15 tane.benim aylık 3 tane anca oluyor
Canım Nasılsın nasıl oldun ?Kanamam devam edıyor doktor düşükde yapabılırsın dedı hamilesin dedı progestan iğne verdi .kendimi hanile olrak goremıyrm ki
Hay maşallah.bende bian diyorum acaba niye benimki az diye.çünkü bende tüp bebeğe başlıycağım yumurtam az diyede korkuyordum.Verilen hormon iğnelerinin etkisiyle bu kadar çok yumurta oluyor canım. Normal zamanda her ay bu kadar çok yumurtamız büyümüyor tabii ki.
Doktorunuz zaten yönlendirecektir ama tüp bebeğe başlamadan kanda amh’ınıza baktırırsanız yumurta rezervinizi öğrenirsiniz.Hay maşallah.bende bian diyorum acaba niye benimki az diye.çünkü bende tüp bebeğe başlıycağım yumurtam az diyede korkuyordum.
Troid 200 le nasıl tüp bebek yaptılar önce tedavi olmanız lazım çok saçmabenden böyle test istemediler. hatta yazın triodim 200 olmuştu apar topar mr röntgen çekmişlerdi.iyiyim şu an. ama doktorum benden bu testi istemedi .şu an yeni doktor arıycam transferimin 14.cü günü idrar testim negatif tutmadı.
Amh ye herhangi bir gün baktırsam olurmuDoktorunuz zaten yönlendirecektir ama tüp bebeğe başlamadan kanda amh’ınıza baktırırsanız yumurta rezervinizi öğrenirsiniz.
Maşallah maşallah maşallah hep böyle güzel haberler alırız inşallahcanım şimdi aradılar 13 yumurtanin hepsi olgun çıkmış 13 u de döllenmiş şimdilik iyi haber geldi gibi
Hormon iğneleri sayesinde yumurtaların sayısı artıyor ve gelişiyor arkadaşımArkadaşlar uzun süredir takip ediyorum.bende tüp bebek yaptıracam yazın.bu kadar çok yumurta nasıl oluşuyor 10 15 tane.benim aylık 3 tane anca oluyor
Allah razı olsun gülüm.bilgileriniz içinHormon iğneleri sayesinde yumurtaların sayısı artıyor ve gelişiyor arkadaşım
Bence 9 erken. Idrarda henüz cikmaz falan , moraliniz bozulur. Ben 11. Günde yapacağim.Kizlar yarin 9.gunum idrr testi yapim mi napim bilemedim.normal idrr testlerinden var elimde.
Sizin kacinci gun.Bence 9 erken. Idrarda henüz cikmaz falan , moraliniz bozulur. Ben 11. Günde yapacağim.
Bence yapma arkadaşım bu kadar bekledin az sabır daha bende 7. GundeyimKizlar yarin 9.gunum idrr testi yapim mi napim bilemedim.normal idrr testlerinden var elimde.
Bende sizin gibi düşünüyorumBence 9 erken. Idrarda henüz cikmaz falan , moraliniz bozulur. Ben 11. Günde yapacağim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?