- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #1.121
Canlar 3 uncu mu 5 inci gu emriou su daha iyi... ve buna biz mi dr mu karar veriyor?
Şimdiden ogreneyim de eger daha iyi yapabilecegim vatsa onumuzdeki ay yapilirken belirteyim bende..
Ilk ven son olur insallah bu tedavi şimdiden stres oluyorum sanki
Hayır çift embriyo 2. Tedavimden bir kızım var bu 6. Tedavim
Beni etkilemiyor artık alışkanlık yaptı :) ağrı filan yok canım rahat ol benim için hep keyifli geçiyor o aşamalar ama şimdiye kadar sonu hüsran oldu hep inş bu defa olur 8 yılımız oldu evleneli
Ay ne güzel korkunuz yok iğneden maşallah inşallah pozitifi görürsün canım biz de 4 yıl oldu ilk denemem olacak benimBeni etkilemiyor artık alışkanlık yaptı :) ağrı filan yok canım rahat ol benim için hep keyifli geçiyor o aşamalar ama şimdiye kadar sonu hüsran oldu hep inş bu defa olur 8 yılımız oldu evleneli
3. Gün embriyosu 2 tanekaçıncı gün embriyosu transfer edilmişti size
İnşallah sizin ilk denemede olur merkez başarılı Zeki bey de öyle benimde hep çok güzel gitti herşey ama kısmet olmayınca olmuyor zaten son transferde hoca herşey yolunda şimdi size şans lazım dedi :) vah gariban ben :)Ay ne güzel korkunuz yok iğneden maşallah inşallah pozitifi görürsün canım biz de 4 yıl oldu ilk denemem olacak benim
allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin darısı bizlerin başına3. Gün embriyosu 2 tane
Memnunmusun peki bnmkiside o ? Cem beyle ikisi arasnda kararszm halaEbru hanim canim
Yarın için randevu verdi toplamak için yinede erteleyebilirmiHiçbir sıkıntı yok canım, değerlerin gayet iyi. 30-35 kadar yumurtan büyümüş, önümüzdeki aya transferin ertelenebilir.
Toplama ertelenmez canım, fazla yumurta olunca ohss riski sebebiyle transfer ertelenebiliyor bazen.Yarın için randevu verdi toplamak için yinede erteleyebilirmi
Anladım canım hayırlısı bakalımToplama ertelenmez canım, fazla yumurta olunca ohss riski sebebiyle transfer ertelenebiliyor bazen.
Evet canım, hayırlısı olsun hakkında. Bu gece duş almanı ve oje dahil, parfümeri ve kozmetik ürünü kullanmamanı öneririm. Transfer içinde geçerli.Anladım canım hayırlısı bakalım
Memnunum yaklasimi guzel ancak ben de 3 yumurta gordu 4.ignemin sonunda tek derdim o suan.hicbir sorunum yokken boyle olmasini anlayamiyorum.Memnunmusun peki bnmkiside o ? Cem beyle ikisi arasnda kararszm hala
Tamam canım okumuştum onları çok teşekkür ederimEvet canım, hayırlısı olsun hakkında. Bu gece duş almanı ve oje dahil, parfümeri ve kozmetik ürünü kullanmamanı öneririm. Transfer içinde geçerli.
Benimde 3. Gün. Şimdiden ümitsizlige kapilma lütfen hic belirti olmadan hamile kalanlar var. Üzme ne kendini ne de bebeğiniBenimde üçüncü günüm bütün iğnenin ucu kadar bir batma bel ağrısından eser yok 4. Denemem 4 ündede hiç belirti olmadı yine olmadı benceçok üzgünüm
Aynen çok doğruBenimde 3. Gün. Şimdiden ümitsizlige kapilma lütfen hic belirti olmadan hamile kalanlar var. Üzme ne kendini ne de bebeğinihem olmazsa da bir dahakine olur sağligimiz yerinde olsunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?