- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #12.301
Allah bilir arkadaşım biz sadece dua ederiz senin icin insallah tutunur hayirliisyla hayirli gunde. Kacinci gun embriyosu? Olumlu dusun olumlu olsun insallah allah buyukduryaş 36
İlk deneme
Ankara Başkent hastanesinde tedavi gördüm.
2 tane 8 hücreli emrbiyo transfer edildi.
24 nisanda transfer yapıldı.
erkek faktürlü. 6 mayısta test yapıcam
sizce tutar mı?
Tutar insallah inan dua et Allah buyuk
Cnm yumurtanla spermini dollendirip takip ediyorlar 5 gune kdr yani bolunemye basliyor onlar bazisi dayanamiyor dayanamicak olanlari anlayip 2 gun 3 gun dondurup transfer ediyorlar durumu iyiyse 5 gune kdr takip ediyorlar ve donduruyorlar 5 gun embriyosu kaliteli demek oluyormus yani 100 den cok hucreli tabi 3 gun ebriyosuyla hamile kalan da cokkk var Yani kisacasi Rabbim yeterki ol desin her turlu var ediyorBende tüp bebek yaptıracam merak ettiğim bisi var bu birinci ikinci gün embiryosh ne oluyor yani neye göre günü belirleniyor kimi 3 gün embiryosu kimi beşinci gün embiryosh diyor hic anlamıyorum lütfen birisi açıklayabilirmi ben hite gidecem kibris
Cnm yumurtanla spermini dollendirip takip ediyorlar 5 gune kdr yani bolunemye basliyor onlar bazisi dayanamiyor dayanamicak olanlari anlayip 2 gun 3 gun dondurup transfer ediyorlar durumu iyiyse 5 gune kdr takip ediyorlar ve donduruyorlar 5 gun embriyosu kaliteli demek oluyormus yani 100 den cok hucreli tabi 3 gun ebriyosuyla hamile kalan da cokkk var Yani kisacasi Rabbim yeterki ol desin her turlu var ediyor[/QUOTE
Çok tesekur ederim bilgi için
Damdan düşenin halini damdan düşen anlar. İnşallah bir sonrakiler tutar. Allah yar ve yardımcımiz olsun. Çok üzgünümMalesef canım negatif 2.0
İnşallah canım Allah rıza olsun canim senden,ben 3.deneme yaptıracam ama şuan kararsızım merkezi değiştirmeliyim yoksa yokDamdan düşenin halini damdan düşen anlar. İnşallah bir sonrakiler tutar. Allah yar ve yardımcımiz olsun. Çok üzgünüm
Kızlar yarın test günün bu 2.denememdi Dondurulmuş embriyo . Karın ağrım kasık ağrım uçtu gitti turp gibiyim resmen ve bu durumdan nefret ediyorumsanırım yine negatifi görücem .
Ya ciddimisin canım böyle duyunca çok şaşırıyorum inanki çünkü sanki bir yerden bir belirti veriyor mutlaka . İnşallah değerin 2 e katlanır ama 9. Güne göre bence çok iyi maşallah sağlıkla devam eder ve kucağına alırsın inşallah canım. Lekelenme falandamı olmadı sendeBen testte pozitif gördüm kanda 9. Gün 238 çıktı ve en ufak bir belirtim yok. Ne göğüs ne akıntı hiçbir şey. Çok az belim ağrıyor arada o da ayakta durunca zaten ağrırdı şimdi ben çok dikkat ediyorum. Bi sonraki testim yarın yani 13. gün ve bu sabah idrar testi yaptım hala var mı diye. O kadar belirti yok ki korkutuyo beni de bu durum.
Hayır ya tam olarak HİÇBİR ŞEY. İnşallah dediğin gibi olur da ben de yazarım burda arkadaşlar üzülmeyin belirtim yoktu hiç şimdi bebeğim benimle diye :)Ya ciddimisin canım böyle duyunca çok şaşırıyorum inanki çünkü sanki bir yerden bir belirti veriyor mutlaka . İnşallah değerin 2 e katlanır ama 9. Güne göre bence çok iyi maşallah sağlıkla devam eder ve kucağına alırsın inşallah canım. Lekelenme falandamı olmadı sende
Ya inşallah canım ısrarla belirti arıyor insan :)Hayır ya tam olarak HİÇBİR ŞEY. İnşallah dediğin gibi olur da ben de yazarım burda arkadaşlar üzülmeyin belirtim yoktu hiç şimdi bebeğim benimle diye :)
İnşallah sağlıkla kucağına alırsın canım ya işte insan bu süreçte belirti aramadan duramıyor inşallah bizde belirti aramayın diye yazarız burayaKızlarrr ben şuanda 11 haftalık ikizlere hamileyim. 2. denememde hamile kaldım ve inanın bana hiçbir ama hiçbir belirti yaşamadım. Kesin bu seferde tutmadı demiştim hatta. 6.haftanın sonlarına doğru mide bunlantılarım başladı oda kısa sürdü göğüs uçlarım bile yeni yeni acımaya başlıyor. Lütfen belirti aramayın. 2 tane 5.gün embriyosu koyulmuştu ve 6.gün erken gebelik testim negatif çıkmıştı. Allah herkese en kısa zamanda nasip etsin inşallah herzaman dualarımdasınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?