- 23 Şubat 2018
- 284
- 296
- 33
- 41
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #13.321
Kuzum üzme kendini çok stres yaptın sen..yazık canına da bebeginede gün doğmadan neler doğar. kolay elde edenlerden değiliz rabbim hayırlısını versin demekten başka bir şey gelmiyor elimizden.belki zamanla dahada yükselecek inşallahAttm 2 gun sonra tekrarla dedi.
Bence iyi cnm..141 sonuçta..anlamsız değil...Beta hcg 13. Gun 141.7 .. 150 yi gecmesi lazim demisdi doktor gecememis 11. Gun 89.8 di
Canım arada böyle çıksada sonra pik yapıyor...kötü düşünme..yine iyi maşallah...Beta hcg 13. Gun 141.7 .. 150 yi gecmesi lazim demisdi doktor gecememis 11. Gun 89.8 di
Sıcak su sorun oluyor sanırımmm..Bana eve gidince duş alabilirsin dediler ben alamadım ama alınmaması gerekiyor die düşünüyorum bende
Sonuç da daha tutunma aşamasın da
Tabikide canım sıkma canını..Allah buyuk.. hayirlisi
Kafana çok takıldıysa yarın tekrar ver belki daha iyi çıkar cnmAllah buyuk.. hayirlisi
Amin cnm...Bende yorucu bir işin varsa dikkat et diyecektim neyseki hastanede çalışan biri olarak şanslısın canım:)Evet aslında çok meraklı olmamak lazım bazen insanın durduk yere canı sıkılabiliyor:) hayırlısı artik canım allaha tevekkül edelim allah korusun bebeşlerimizi..
Allahın ızniyle yükselcek canım. Sonuçta yükselme oluyoAttm 2 gun sonra tekrarla dedi.
Sıcak su sorun oluyor sanırımmm..
Yükselecek Allah izniyle inşallahAllah buyuk.. hayirlisi
Nedendir bilmem ama içime senin hamiş olduğun doğuyor bu arada 6.hissim kuvvetlidir bir tek kendim için bişey hissedemiyorumBu cuma canım 8 inde. Kanı verince sonucu alana kadar kalpten gitmezsem iyi. İnş dediğin gibi malum olmuştur.
Ayy inşallah cnm darısı hepimize olsun.hayirlisiyla cuma günü gelsin bakalımNedendir bilmem ama içime senin hamiş olduğun doğuyor bu arada 6.hissim kuvvetlidir bir tek kendim için bişey hissedemiyorum
İnşallah canım gelecek tabi bende ilk olarak aşılamı denesem diyorum ben de adeti bekliyorum tam da bayramın 1Ayy inşallah cnm darısı hepimize olsun.hayirlisiyla cuma günü gelsin bakalım
Ilk tüp denemem evet sonuç biraz karmasik kanama vs var tekrar beta bktrcm yarin
Sanırım bende kilo takıntısı olduğu için bu konuda takıldım ilk gebelikde 57 kg.den 99 kg.a gelince takıntı haline geliyor amannn sonuç iyi olsunda 150 kg.olmaya razıyım senin ilk denemenmi canım sonucun umarım iyidir
Kuzum uzme kendini Allah buyuk yukselmis belki gec tutunmusturBeta hcg 13. Gun 141.7 .. 150 yi gecmesi lazim demisdi doktor gecememis 11. Gun 89.8 di
İnşallah güzel sonuçlar ver bize canımIlk tüp denemem evet sonuç biraz karmasik kanama vs var tekrar beta bktrcm yarin
Canım bak benimde ilk iki değer az arttı sonrakiler güzel arttı bak senin de artmış kendini üzme sonraki değerin daha da güzel olucak.benim 9.gün 64.90 dı 12.gün 123.60 çıktı arada 3 gün var bide sonrası güzel olur sen içini ferah tut.Beta hcg 13. Gun 141.7 .. 150 yi gecmesi lazim demisdi doktor gecememis 11. Gun 89.8 di
Insallah cnm Allah bilir ama uzuluyor insan yinede salı gunu bir daha vericem bakalim ne olcak insallah yuksek cikar bu defa hayirlisi olsn Allahim buyukdur takdir onun nasibimizde ne varsa onu yasicaz..Canım bak benimde ilk iki değer az arttı sonrakiler güzel arttı bak senin de artmış kendini üzme sonraki değerin daha da güzel olucak.benim 9.gün 64.90 dı 12.gün 123.60 çıktı arada 3 gün var bide sonrası güzel olur sen içini ferah tut.
Canım güzel düşün güzel olsun.olumsuz düşünce kötü etkiler.inşallah değerlerin güzelce artacak.Rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah.Insallah cnm Allah bilir ama uzuluyor insan yinede salı gunu bir daha vericem bakalim ne olcak insallah yuksek cikar bu defa hayirlisi olsn Allahim buyukdur takdir onun nasibimizde ne varsa onu yasicaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?