Canm ben hic bisey yapmadim biliyomusun cok zorlanmistim artik son zamanlar yerimden kalkmak bile bi mucizeydi.benden tavsiye 15 16 yani 20 haftadan sonra basla cantani hazirlamaya duraun kosede.cunku ben doguma gitmemistim.dusunki agda bile yaptramadm.hic biseyi sona birakma sonra ben gibi tasasini cekersin.ozelde mi dogum yapcaksin bilmiyorum ama ozeldeyse ordan bebek icin ne alman gerektigini soluyolar.biz hic ust vermedik.sadece bebek icin gerekli bakim mazemeleri oda bin tl ye yakin tuttu halada tutuyo.ben bi kac pisik kremi falan almistim kullanmadilar gozleri icin bile ayri temizleme suyu aldim.ama bez ve alkolsuz islak mendil alabilirsin.devlette nasil bilmiyorum.kendin icinde mutlaka ama mutlaka 3 4 parca geceligin olsun.ben iki gun yattim 5 parca kullanmisim.alt pijama cok onemli.surekli kan oluyo.bide ben rahim ameliyatida oldugum icin surekli kan cikiyodu.eger aciksan diz kapaginn altinda biydan gecelik tavsiye ederim cok kullanisli oluyo ben kapaliyim ama yanda bi hastada gordum cok rahatti.dusundum wc den cok rahat hic bi yerin batmadan kalkabilirsin cunku oturmak sana ölüm gibj gelcek ilk iki gun.önden dugmeli olsun sut sagmak icin.ve benim her kullandigimda dua ettigim gogus pedleri 2 paket bitirdim cok ama cok iyi oluyo sutyen takamiyosun cunku sirt agrindan bide sutu saginca uclari yara oldugu icin pamuk gibi hic acimadan geciriyosun.kilot bez kullandim.rahatlik acisindan cok iyi ama yanlardan cikarip attiginda dierini zor giyiyosun asagiya egilemiyosun cunku.suan aklimda kalnlar bunlar