2018'de bebek bekleyen İzmitli (Kocaeli) hamişler :)

gokse_4141

Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2017
43
81
8
42
Merhaba İzmit Kocaeli'nde oturan anneler. Gebelik sürecimizi, doktor önerilerimizi ve diğer takiplerimizi beraber yapabilmek adına bu konuyu açıyorum.Gelin hepberaber sohbet edip bu zor ama güzel günleri birlikte bilgi alışverişi yaparak geçirelim.
Buarada ben 2. kez Haziran annesi olacağım inşallah.
Sizler ne durumdasınız?
Sevgiler...

Ben Numan bey e gitmiştim Gölcük aile konak ta ama bugün resul patan a gidicem tekrar beta vericem . Numan bey e İki defa gittim beta ya bakıcam dedi bakmadı köşeyi görmek için pazartesi gel dedi ama benim içim hiç rahat değil o yüzden bugün başka doktora gidicem

Gittin mi doktora canım nasıl geçti

Bebek kesede görünene kadar yoktu ama göründüğü günden beri çok şiddetli bi bulantım var
Benim de ilk gebeliğimde bulantılarım bütün gün sürüyordu şimdiki daha az umarım böyle devam eder
İlk gebeliğin mi senin.benim 3.5 yaşında bir kızım var ve çalışan anneyim bakalım nasıl altından kalkacağız

Ben işi bıraktım bebekten sonra devam etcem ilk bnm kaç hafta senin

Benimde ilk olacak Rabbim izin verirse bende çalışıyorum fabrikada beta yükselmiş pazartesi kese için tekrar gidicem inşallah gözükür. Benim sol kasık sol karın boşluğu ağrım var bide adet sancısı çekiyorum

Hiç sorma ilk 3 hafta acayip cektim adet sancısından daha az ama onu aratmayan sancıyı

Kizlar bnde gebzedeyim bnde 6+6 haftalik hamileyim ancak cok sikintili bir donem geciriyorum doktor kese kucuk bebek buyuk dedi ve kanamam var kahverengi seklinde dinlenceksn yerinden kalkmicaksn dedi progestan ilac verdi kalp atislarimiz9 duyduk en guzel anlarim9z zehir oldu cok mutsuzum ilk bebegimiz ne yapicam blmior surekli yatiyorum ama cok korkuyorum

İnş hiçbirşeyi olmaz rabbim sağlıkla kavuştursun ama dikkat et doktorun söylediklerine uy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…