- 22 Mart 2017
- 43
- 81
- 8
- 42
- Konu Sahibi gokse_4141
-
Gözünaydın canım.Benim 2.ancak ilki kadar heyecan verici.Ben de bu haftasonu gidicem ilk kez doktora.Bakalım inşallah keseyi belki kalp atışını da duyarız. Doktora gitmedin mi daha?Kime gideceksin.Benim ilk Rabbim izin verirse şu an 4 haftalık kesemiz bile yok
Gözünaydın olsun canımGünaydın kızlar bende 1.5 aylık hamileyim Kocaeli Gebze’deyiz yalnız
Gittin mi doktora canım nasıl geçtiBen Numan bey e gitmiştim Gölcük aile konak ta ama bugün resul patan a gidicem tekrar beta vericem . Numan bey e İki defa gittim beta ya bakıcam dedi bakmadı köşeyi görmek için pazartesi gel dedi ama benim içim hiç rahat değil o yüzden bugün başka doktora gidicem
Bebek kesede görünene kadar yoktu ama göründüğü günden beri çok şiddetli bi bulantım varGözünaydın olsun canım
Nasıl hamilelik belirtilerin neler
Bende halsizlik ve hafif mide bulantıları var o da sabahları
Benim de ilk gebeliğimde bulantılarım bütün gün sürüyordu şimdiki daha az umarım böyle devam ederBebek kesede görünene kadar yoktu ama göründüğü günden beri çok şiddetli bi bulantım var
Ben işi bıraktım bebekten sonra devam etcem ilk bnm kaç hafta seninBenim de ilk gebeliğimde bulantılarım bütün gün sürüyordu şimdiki daha az umarım böyle devam eder
İlk gebeliğin mi senin.benim 3.5 yaşında bir kızım var ve çalışan anneyim bakalım nasıl altından kalkacağız
Hiç sorma ilk 3 hafta acayip cektim adet sancısından daha az ama onu aratmayan sancıyıBenimde ilk olacak Rabbim izin verirse bende çalışıyorum fabrikada beta yükselmiş pazartesi kese için tekrar gidicem inşallah gözükür. Benim sol kasık sol karın boşluğu ağrım var bide adet sancısı çekiyorum
İnş hiçbirşeyi olmaz rabbim sağlıkla kavuştursun ama dikkat et doktorun söylediklerine uyKizlar bnde gebzedeyim bnde 6+6 haftalik hamileyim ancak cok sikintili bir donem geciriyorum doktor kese kucuk bebek buyuk dedi ve kanamam var kahverengi seklinde dinlenceksn yerinden kalkmicaksn dedi progestan ilac verdi kalp atislarimiz9 duyduk en guzel anlarim9z zehir oldu cok mutsuzum ilk bebegimiz ne yapicam blmior surekli yatiyorum ama cok korkuyorum
Surekli yatiyorum zaten hic kalkmadan bol bolda sivi tuketiyorum ama alanda rabbim verende en hayirlisini versin rabbim hepimizeİnş hiçbirşeyi olmaz rabbim sağlıkla kavuştursun ama dikkat et doktorun söylediklerine uy
Aynen yat dinlen güzelce beslen Evde bile bi iş yapma şimdilik Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah hepimizeSurekli yatiyorum zaten hic kalkmadan bol bolda sivi tuketiyorum ama alanda rabbim verende en hayirlisini versin rabbim hepimize
Amin insallah canim umudumu kaybetmiyorum bebisimin kalbi attigi surece benimle bnde onun icin elimden geleni yapiyorumAynen yat dinlen güzelce beslen Evde bile bi iş yapma şimdilik Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah hepimize
3 tane doktora gittim bi umut diye ama malesef hepsi ayni seyi soylediYani bozma moralini istersen başka bi doktora daha sor için rahatlar belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?