• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018'de boşanmaya niyetli olanlar, gelin birlik olalım...

Anlaşmalı boşanacağız adama boşanalım dedim tamam sıkıntı yok dedi zaten 1 yıldır sadece kağıt üzerinde evliyiz benimde canım hiç yanmıyor artık dilekçeyi hazırla sen imzalarım dedi 2 çocuğum var ikisi için toplam 1200nafaka istedim tamam dedi kendim için bişey istemedim çok şükür mesleğim elimde beni aldattı ilk başlar çok canım yandı üzerinden iki yıl geçti baktım ki hiç pişman değil ilk öğrendiğimde ayrılcaktım pişman numarası yaptı adam beni vazgeçirdi ??? Ama geçte olsa kurtulcam dilekçem hazır şuan kendisi turnede gelince imzalatıp vercem adliyeye

Ne hissediyorsun peki?

Anlaşmalı boşanacağız adama boşanalım dedim tamam sıkıntı yok dedi zaten 1 yıldır sadece kağıt üzerinde evliyiz benimde canım hiç yanmıyor artık dilekçeyi hazırla sen imzalarım dedi 2 çocuğum var ikisi için toplam 1200nafaka istedim tamam dedi kendim için bişey istemedim çok şükür mesleğim elimde beni aldattı ilk başlar çok canım yandı üzerinden iki yıl geçti baktım ki hiç pişman değil ilk öğrendiğimde ayrılcaktım pişman numarası yaptı adam beni vazgeçirdi ??? Ama geçte olsa kurtulcam dilekçem hazır şuan kendisi turnede gelince imzalatıp vercem adliyeye

Hakkinizda hayirlisi olsun, allah kolaylik versin.

Daha önceki konunda yazmismiydin hatirlamiyorum ama seninki ne gibi aciklama yapiyor kendisinin bu haline? Seni mi sucluyor, yoksa baska bahaneler mi, yoksa aciklama yapmiyor mu?
Sizdede cinsellik yoktu hatirladigim kadari, yani bunun bi aciklamasi olmasi gerek. Benimkide mantikli bisey söylemiyordu o baska

Açıklama yapmıyor çünkü ben sorgulamıyorum...
Kendi icimde sorup kendimce cevapliyorum...
Bazen ufak ignelemeler yapiyorum elbette ama sanirim gecmiste kaldı sorgulamalar...

Bak şuan bile eve geldigi saatin farkinda degil..
Tepki gösterdim suratım düştü "bi sorun mu var"diyo :)))
Halbuki 2 dk önce soyledim zaten sorunu

Açıklama yapmıyor çünkü ben sorgulamıyorum...
Kendi icimde sorup kendimce cevapliyorum...
Bazen ufak ignelemeler yapiyorum elbette ama sanirim gecmiste kaldı sorgulamalar...

Bak şuan bile eve geldigi saatin farkinda degil..
Tepki gösterdim suratım düştü "bi sorun mu var"diyo :)))
Halbi ki 2 dk önce soyledim zaten sorunu

Aseksuel olabilir mi? Anliyorum seni, bende son seneler artik sormuyordum ama kafamda sürekli sorguluyordum tabi, hala sorguluyorum cünkü aklim almiyor.
Aman sanki gelse ne olcakta bekliyorsun ki, alcak eline teli yatacak, öyle degil mi. Bosver ister gelsin, ister gelmesin.
Daraldim artik bu odun heriflerden

İki yildan sonra dikis tutmamış anlaşılan,Allah hakkınızda hayırlısını versin.
Ben insan hata yapabilir gerçekten pişman zannetttim ama hiç pişman olmadı daha ne yapayım zorla güzellik olmuyo şuan yüzünü görmeye tahammülüm yok boşansam bi sadece çocuklarla ilgili muhatabım olur başka Allah uzak etsin

Aseksuel olabilir mi? Anliyorum seni, bende son seneler artik sormuyordum ama kafamda sürekli sorguluyordum tabi, hala sorguluyorum cünkü aklim almiyor.
Aman sanki gelse ne olcakta bekliyorsun ki, alcak eline teli yatacak, öyle degil mi. Bosver ister gelsin, ister gelmesin.
sizin adam napmıssa mübarek tüm erkeklerden nefret ettirmiş :)

Sanmam....
Bir adım atsam yok demez yani...
Ya ben yanlış mı düsünüyorum
Erkek biraz daha gönül almaya programlı degil mi yani... :)

Sıkıntı yok mu Allah kurtarsın sizi de inşallah caymaz[/QUOTE aynen bende öyle düşünüyorum inşallah caymaz cayarsa kendi zararlı çıkar avukat tutar ihanetten dava açarım hem maddi hem manevi tazminat alırım ben iş güzellikle olsun istiyorum böyle yazarken ne kadar basit gibi geliyo boşanmak ama 10 yıldır neler yaşadıklarımızı Allah bilir

sizin adam napmıssa mübarek tüm erkeklerden nefret ettirmiş :)

Öff sorma, benimde kesinlikle bi terapi yapmam sart. Zaten karekter olarak kimseye güvenemiyorum bu evlilikten sonra artik hele hic güvenenmem. Tabi her erkek böyle degildir ama pek umrumda degil acikcasi....hayatima biri girer mi girmez mi ilerde bilemem ama su an hic ama hic düsünemiyorum. Ama yinede umudum var bir gün mutlu olmaya.....biraz sizofren gibi oldu ama duygular karisik iste ;-9

Back
X