2018'de boşanmaya niyetli olanlar, gelin birlik olalım...

Aslında ben mantık olarak boşanmayı doğru buluyorum buna azda olsa cesaretim var.. benim bir sorunum eşime karşı olan vicdan ve merhamet duygularım... hani boşandıktan sonra duysamki başına birşey gelmiş perişan olmuş, ben kendi kendime vicdan azabı çekerim.. çünkü annesi vefat etti ve geri kalan aile üyeleri ile bağları iyi değil gidip gelme sahib çıkmalaro yok.. eşim sorumsuz yarını düşünmeyen çocuk gibi olan biri.. ve sanırım bende ona karşı bir eş değilde, bir annenin evladına olan merhameti gibi birşey var.. saçma ve tuhaf bir düşünce ama bir ben böylw değilim bunu başka bir yazıda'da görmüştüm... yani ben boşansamda eşim benden daha mutlu olsun isterim... çünkü benim arkamda sağolsunlar ailem var ve ben birşekilde kendimi mutlu edebiliyorum...

zaten her şey o ailelerinin başının altından kalkıyor :KK43:
Gercekten anlayamiyorum ha.. ya bu adam senin oglunsa neden hayatini zehir edecek seyler yapiyosunuz dimi?

Valla benim ailem elinden geleni yapti yaparda..ama esimin ailesi o kdr vurdum duymazki.. o kadar degersiz hissettiriolarki insana.. isleri gucleri para olmus..hersey maddiyat olmus..esimde onlarin elinecslet olunca tabiiki kotu gelin ben oluyorum:) ezdirsem para yedirseydim iyi olurdum:) oyle insanlarda sevmesin beni zaten

Haha bende cok mutluydum bir zamanlar :) gene cok mutsuz sayilmam arada gidip gelirler bana.. cunku cok detayciyim onlara gore.. sinsi ailesi sagolsun..kendi evliliklerine benzettiler bizimkinide maalesef. Bu kdr merhametli biri olmasam iyiymis.. fazla iyiyim bu dunya icin ona uzuluyorum
Bazen iyilikten, maraz doğar derler. Doğru! Sen ne kadar iyilik yaparsan yap karşındakinin algıladığı kadarsın. Malesef!

Aslında ben mantık olarak boşanmayı doğru buluyorum buna azda olsa cesaretim var.. benim bir sorunum eşime karşı olan vicdan ve merhamet duygularım... hani boşandıktan sonra duysamki başına birşey gelmiş perişan olmuş, ben kendi kendime vicdan azabı çekerim.. çünkü annesi vefat etti ve geri kalan aile üyeleri ile bağları iyi değil gidip gelme sahib çıkmalaro yok.. eşim sorumsuz yarını düşünmeyen çocuk gibi olan biri.. ve sanırım bende ona karşı bir eş değilde, bir annenin evladına olan merhameti gibi birşey var.. saçma ve tuhaf bir düşünce ama bir ben böylw değilim bunu başka bir yazıda'da görmüştüm... yani ben boşansamda eşim benden daha mutlu olsun isterim... çünkü benim arkamda sağolsunlar ailem var ve ben birşekilde kendimi mutlu edebiliyorum...
Iyide bu sekildede olan sana oluyo.. ya adam olmayi ogrensin ya da ..

Gercekten anlayamiyorum ha.. ya bu adam senin oglunsa neden hayatini zehir edecek seyler yapiyosunuz dimi?

Valla benim ailem elinden geleni yapti yaparda..ama esimin ailesi o kdr vurdum duymazki.. o kadar degersiz hissettiriolarki insana.. isleri gucleri para olmus..hersey maddiyat olmus..esimde onlarin elinecslet olunca tabiiki kotu gelin ben oluyorum:) ezdirsem para yedirseydim iyi olurdum:) oyle insanlarda sevmesin beni zaten
Aynen dua etsinlerki oğullarını mutlu edip idare ediyoruz... ama yok üstüne birde sendende ayrı hizmet bekliyorlar.. hizmetimi elimden geldiğince, çok fazla kendimş yıpratmadan yaptımda.. ama yok, olmuyor kıymet bilen yok.. oğlu sanki benim aileme çok iyi gibi benden fazlasını bekliyorlar..

Aynen dua etsinlerki oğullarını mutlu edip idare ediyoruz... ama yok üstüne birde sendende ayrı hizmet bekliyorlar.. hizmetimi elimden geldiğince, çok fazla kendimş yıpratmadan yaptımda.. ama yok, olmuyor kıymet bilen yok.. oğlu sanki benim aileme çok iyi gibi benden fazlasını bekliyorlar..
Bunlara ac gozlu cazgir bi gelin lazimmis.. bak oylesi el ustunde tutulur. Bazen anneme derim.. cok yanlis yetistirdiniz bizi bu kadar iyi olmak niye?

Harbiden açmış konuyu ya güleceğim yoktu Allah iyiliğini versin kız :)
Evt, açtım:D vala ben çok çektim ve burasıda iyi geldi. Buradaki yorumlarla insanın gözündeki perde kalkıyor.. daha mantıklı düşünüyorsun.. benim gibi olanlara belki iyi gelir.. öyle olmasa bile bana iyi gelsin:)

aman boşver çekemeyen anten taksın :KK50:

Iyide bu sekildede olan sana oluyo.. ya adam olmayi ogrensin ya da ..
Zaten artık dayanamadığımdan ve yorulduğumdan boşanmak istiyorum.. hatta evin satılıp türkiye'ye temelli dönüş yapma planımız var orada düzelirim diyor. ( iddaa poker şans oyunlari fazlasıyla oynuyor) başka sorunlarda var ama idare edilmeyecek kadar değildi bu son nokta oldu.. neyse işte ama benim türkiye'ye gidip birde orada düzelecek ihtimali ile harcayacak senelerim yok... uğraşmak çabalamak istemiyorum... zaten kendimi soğutmak için kendimi odama kapattım zor bu kararı aldım ve artık başa dönmek istemiyorum... inanamıyorum 29 yaşına gelmişim hiçbirşey anladığım yok. Kendimi hala 21-22 görüyorum ki ben:( bu seneler ne çabuk geçiyor..

Zaten artık dayanamadığımdan ve yorulduğumdan boşanmak istiyorum.. hatta evin satılıp türkiye'ye temelli dönüş yapma planımız var orada düzelirim diyor. ( iddaa poker şans oyunlari fazlasıyla oynuyor) başka sorunlarda var ama idare edilmeyecek kadar değildi bu son nokta oldu.. neyse işte ama benim türkiye'ye gidip birde orada düzelecek ihtimali ile harcayacak senelerim yok... uğraşmak çabalamak istemiyorum... zaten kendimi soğutmak için kendimi odama kapattım zor bu kararı aldım ve artık başa dönmek istemiyorum... inanamıyorum 29 yaşına gelmişim hiçbirşey anladığım yok. Kendimi hala 21-22 görüyorum ki ben:KK43: bu seneler ne çabuk geçiyor..
Kac yildir evlisin? Turkiyeye gelince sihirli bi deynek mi degecek kocanada duzelcek:) sacma gelio bana bunlar ve erkeklerin hepsi ayni gibi

Bunlara ac gozlu cazgir bi gelin lazimmis.. bak oylesi el ustunde tutulur. Bazen anneme derim.. cok yanlis yetistirdiniz bizi bu kadar iyi olmak niye?
Bazen bende öyle düşünürüm ama " kalb kırmaktansa, kırılan olayım " derim.. ama buna rağmen banada kırılan darılan olurdu:D bir şekilde tartışmalar kaçınılmaz oluyor :D

Kac yildir evlisin? Turkiyeye gelince sihirli bi deynek mi degecek kocanada duzelcek:) sacma gelio bana bunlar ve erkeklerin hepsi ayni gibi
8 senelik evliyim.. burda arkadaş çevresinden uzak kalacağı için orada oynamazmış... hatta bu sıralar ev satılıp nasılsa türkiye'ye dönücez daha oynayamam diye tadını çıkarmaya çalışıyor, hepten boşverdi.. 5 aylık kadar para ortada yok.. tartışma çıkarmıyorum çünkü zaten kafamda ne yapacağımı belirlemişim.. o böyle yaptıkça benim vicdanım biraz daha köreliyor gibi.. mantığa bakarmısınız yaa... aklım almıyor.. nasılsa türkiye'de oynamacak diye burda eline geçeni savuruyor.. sanki gökten paraları topluyor...

Zaten artık dayanamadığımdan ve yorulduğumdan boşanmak istiyorum.. hatta evin satılıp türkiye'ye temelli dönüş yapma planımız var orada düzelirim diyor. ( iddaa poker şans oyunlari fazlasıyla oynuyor) başka sorunlarda var ama idare edilmeyecek kadar değildi bu son nokta oldu.. neyse işte ama benim türkiye'ye gidip birde orada düzelecek ihtimali ile harcayacak senelerim yok... uğraşmak çabalamak istemiyorum... zaten kendimi soğutmak için kendimi odama kapattım zor bu kararı aldım ve artık başa dönmek istemiyorum... inanamıyorum 29 yaşına gelmişim hiçbirşey anladığım yok. Kendimi hala 21-22 görüyorum ki ben:KK43: bu seneler ne çabuk geçiyor..

Nerde yasiyorsunuz? Benim exte hep TRye gitme hevesi vardi, almanyada yapamayan orda nasil yapacaksa tztz cocuk anacim bunlar

Back
X