Kızlar ben geldim.

Yoruldum hergun nasil ayrilacagimi düşünmekten konularım var Evliliğimle ilgili ....Kesin kararlıyım ayrılacağım zaten... nerdeyse 1 yıldır iletişim yok tüm kapıları kapattim çoktan

...yanıma yaklasamiyor ama korkuyorum ya yaklasirsa bana dokunma sini bile istemiyorum. ......bizim sorunlarımız

10.yılı bitti evliliğin ne kazandım sadece kızımı. ..1 Sevgi sefkat göstermez 2.Ben yanına gitmesem aylarca yanıma gelmezdi günlerce beklerdim sinirden çok aglamisligim var. 3. Kadın olduğumu yıllarca hiç hissedemedim . 4. Fiziksel şiddet olmasa da ruhen hep şiddet vardı hep eleştirilen bastırilan bir kadına dönüştum. 5. Evle hiç alakası yok hamilelik dahil bir kere ev işine yardım eden biri olmadı sadece dağıtır. Tatillerde mal gibi evde otururuz . 6 . Babalık desen 10 kere baba diye bağirinca anca duyan bir baba vs.. maddi anlamda mükemmel sorumsuz bir adam daha çok ama özet geciyim

sorunları konuşunca 2 kez boşanalım deyip u dönüşü yapmisligi var bizsiz yapamazmış

kpss kazanıp kızımla bu evden defolup gitmek istiyorum ..Henüz çalışmıyorum 2 .kez önlisanstan mezun oldum suan lisans devam. Neyi bekliyorsun derseniz maddi olarak güçlenmeyi.