Selam kizlar!
Yeni gelenlere hosgeldiniz....herkese ayri ayri yazamicam su an, cünkü morelim bozuk :-/
Öff ya ayrilsanda, cocuk olunca yinede bu beyinsizlerle görüsmek gerekiyor ve bu beni sinir ediyor!!!
Dün 2 ufak canavarlarima sizi alicam ve arkadasiniza götürcem dedi (benim ex su an aile dostlarimizda kaliyor ev bulana kadar ve onlarinda cocujlari var) burda yatarsiniz dedi. Eh tabi bunlar cocuk, dünden beri yüz kere soruyorlar, ne zaman gelcek, ne zaman gidcez diye. Bende aradim, nasil yapcaz diye sormak icin....eh tabi standart laflar, benim bugün isim cok, geceye kadar calismaliyim bugün olmaz. Süper dedim simdi yine basimin etini yiyecekler....eh yarin dedim.....bakariz dedi, belki dedi....bende sinirlendim...yaa kafana göre takilamazsin dedim, isini ona göre ayarla vs (sanki evliyken becerdi de) oda sinirlendi....iste zaten senin yüzünden bu durumdayiz, sen dagittin, bozdun her seyi bla bla ....bende kendini kandirmaya devam et dedim, bi öyle konusuyorsun bi böyle dedim...ne halin varsa gör dedim ve kapattim.
Biliyorum bunlar normal ve galiba uzun zaman böyle devam edecek ama biktim yaaaa