• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018'de boşanmaya niyetli olanlar, gelin birlik olalım...

Birtek ona zindan olmuyorki, onunla birlikte sizinde huzurunuz gidiyor... bence hazır gıcık olmuşken boşanın gitsin.. keşke bende gıcık olabilsem..
Hiç zindan olmuyor. Huzur dediğim şeyi onda aramıyorum ki bozsun. Rahatı batan gider :KK14:

8 senelik evliyim.. burda arkadaş çevresinden uzak kalacağı için orada oynamazmış... hatta bu sıralar ev satılıp nasılsa türkiye'ye dönücez daha oynayamam diye tadını çıkarmaya çalışıyor, hepten boşverdi.. 5 aylık kadar para ortada yok.. tartışma çıkarmıyorum çünkü zaten kafamda ne yapacağımı belirlemişim.. o böyle yaptıkça benim vicdanım biraz daha köreliyor gibi.. mantığa bakarmısınız yaa... aklım almıyor.. nasılsa türkiye'de oynamacak diye burda eline geçeni savuruyor.. sanki gökten paraları topluyor...

Türkiye'de de oynayacak tabiiki

Bende 28 yaşındayım ama kabullenemem durumu var gibi :KK70: biriai yaşımı sorsa 21 diyesim geliyor.. hatta 24-25 yaşlarımda kaç yaşımda olduğumu bile bilmiyor gibiyim ben kendimi 21'de dondurmuş gibiyim.. sizede böyle oluyor mu:KK64:
Aynen ben bile inabmıyorum yaşıma millet nerde inansın

Bende tam tersine, kendimi kötü hissetdigim zaman, yemeden icmeden kesiliyorum...baya zayifladim ve buda saglikli degil ama elimde degil iste.

Canım kilo vermek zor iş yaa, sabır ve irade gerektiriyor... çok önceleri bir deneyeyim dedim.. diyet yapınca insanın aklına ekstra yemekler geliyor.. geçenlerde ılık suya elma sirkesi koyup içtiğinde hem sağlıklı olduğunu hemde yağ yakma özlelliği ile zayıflayabildiğini duymuştum:KK37:

Ben geceleri yemek yemeği severim, onun için biraz abartılı yiyorum ki kilo alabileyim.. sonrasında direk yatıyorum zaten :D olmadı ballı süt içiyorum:21:

Aynen alsak iyi olur biraz da takıntı yapınca daha da sıkıntı yaratıyo gerek yok yeterince sıkıntı var zaten
Bosanagiller arasında tek tombik,toparlak,tekerlek kılıklı ben miyim: // nalet olsun,gideceğim buralardan. Ben de kova burcuyum,kova gibiyim ondanmis zaar: //

Kararliysan bir yol bulunur inşallah,ne işle mesgulsun?
nurse
: )) sıkıldım dostum anlatabiloyo muyum,artık hakime diyecem su tarihte boşanma davam var ona göre işlerini ayarla diye,o derece sözüm geçecek adliyede ondan korkuyorum. Her iki senede bir boşanır mı insan : // babam diyor ki bari bu sefer hemen acmayalim,ara sogusun öyle açalım yada çekişmeli olsun farklılık olsun diyor : )) ailem benim bosanmami espri malzemesi yapti ya la. İnsan bir üzülür kızının yuvası yikiliyor,bir ah eder vah eder,yok nerde.: //
babanın tepkisi çok iyimiş ya

Bosanagiller arasında tek tombik,toparlak,tekerlek kılıklı ben miyim: // nalet olsun,gideceğim buralardan. Ben de kova burcuyum,kova gibiyim ondanmis zaar: //
hayır bende sendenim malesef

Back
X