2016 da sıraladım,2017 de de çok kez sıraladım.
Daha gecen hafta sinir krizi geçirdim.ondan sonra hiç bu konusmalar olmamış gibi sıcak,ılımlı,yakın davranmalar başladı.
Evetcanim ilk defa.ben hic "boşanma" kelimesini kullanmadım.alioşkanlık haline gelmesin o lafı söyleyince arkasında durmazsan laçkalaşır diye...
Sadece benim anlattıklarını bilirsiniz evet,ama ben eşime "lütfen bir kusurun varsa söyle çirkin mi biliyorsun,tavırlarımımı sevmiyordu,hayatinda birimi var,benle ilgili bir sıkıntın mı var neden böyle?" dediğim de "haklisin,ben senin gibi bakamiyorum evliliğimize,ben böyleyim,ama sen haklisin,özür dilerim dikkat edicem" dedi.bundan sebep bu kadar rahat konuşabiliyorum.adam beni haklı görüyor ama karakteri gereği özüne dönüyor bir süre sonra...elinde değil,biz farklı karakterleriz...[/QUOTE
Haklisin, aslinda sürekli bosanma lafi güzel degil ama ben zaten 3 kere ayrilmistim, yani lafimin arkasinda durdum gibi ama yine salak oldugum icin döndüm.
Bilemiyorum ki canim ya, ten uyumunuz nasil, cinsellikte problem var mi? Cözülmez ve ben yürütemem diyorsan, zaten söylenecek bisey yok. Yani 12 sene az degil, en iyisini sen bilirsin.