• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018'de boşanmaya niyetli olanlar, gelin birlik olalım...

her konuda mesela eve alış veriş yapmaz bende söylenirim bu seferde ne varsa alır çürümesin diye sürekli yemek yapıp ortaya koyarım sonra yine bir kaç hafta almaz. sürekli dürtmek gerekir ben öğretmen değilim,çobanda.değilim ki dürteyim sürekli :halay:

benimkide işte serbest meslek hatta okadar serbestki anlatamam. bunun ortağı var kadın kocası ikiside arkadaşı aynı zamanda. bukadın bir rahat bir lüks yaşıyor nlatamam onlar nasıl öyle yaşıyor senin 5 kuruşun yokkenn diyorum annesinden alıyo diyo. anneside pazarcılık yapıyor kadının.allahım görseniz ben civilden alırken çocuğuma o zaradan 3 çocuğu çeşit çeşit giydiriyor.vakko çantalar lacoste lar. 3 çocuk şirketten özel okula gidiyor parası benim çocuğum gitmezken ona parq ayrılmıyordu.bu kadının doğumunda eşim gitti ona emzirme koltuğu aldı hediye. 1vyıl sonra ben doğum yaptım hiçbirşey yok.1 buçuk ay önce yine kavfa etmiştik.bu gitmiş ortağının kardeşine düğün hediyesi televizyon almış ve ben bunu tesadüfen öğreniyorum.bana söylemiyor.geçen hafta dedimki telefon faturamı ödemek için yüzüğümü sattım. kaça sattın diyor bana
ohaa...:oha:

Banyo,yapmıyor,bir keresinde 15 gün diş fırçasonı sakladım sormadı bile.beden temizliği yok kıllar falan.ter kokuyosun dediğim de bile girip yapmaz.hafta da 1 girer hemen çıkar.

Ba kızma hanlıs anlama ben daha 32 yasindayim.ve hep böyleydi.
Olduğu zamanlarda ise 15 dk.sürüyor ve poİsyon falan bilmez.nolcak benim gençliğim.tatmin olsam 1 aya razı gelirim belki.
Ee yani bunlarda hayatın gerçekleri... insan kocası olunca cinselliğide otomatikman arıyor... :oops:
Tabi ozamanlar geçti, ben kendimi bu sürece alıştırmak için fazlasıyla zorluk çektim, ayrı yattım, ayda birde olsa yaklaşmak istese ben istemedim... ve şimdi artık bende bu durum normalleşti alıştım.. yaklaşsında istemem:rapci:

peki boşanmak için anlaşmalı boşanma.dilekçesinin teslim süresi ne kadar?
Ben simdi anlaşmalı boşanma dilekçesini hazirlatayım.ilk kavga da koyayım önüne diyorum.ya subata kadar vukaat olmazsa.bir.süresi var mi acaba?

Onu neden ödüllendireyim.eveharcadığım,çocuğuma harcadığım emekler....çalişip maddi yardımda bulunucam,istediğin de cinsel olarak tatmin edicem...bu mükafatı neden vereyim ona...beni hak etmiyor ki ...arkadaş gibi yaşayıp neden sırtında taşıyayım.diyorum
Çok seviyordum vazgeçmekte zorlanıyordum ve kıyamıyordumda... şuan vazgeçmeye cesaretim var ama kıyamama ve merhamet duygusu hâlâ geçerli:KK17:

Fikrimin değişmesinden çok korkuyorum yaa...çabuk affeden, herşeyi unutabilen biriyim.... uffff şu ev satılsada hemen işleri icraata döksem... o_O

Korkunun ecele faydasi yok ki canim ya.....af etsende, galiba bir müddet sonra yine gerceklerle yüzleseceksin ve sil bastan olcak. Bakalim zaman ne gösterecek..hayirlisi olsun

Ayni canim ya, bende o yüzden artik olmasada olur diyordum ama hani insanin yinede zoruna gidiyor. Ben 40 olsamda yasimi göstermiyorum ve bakimliyim, acik görüslüyüm sunu deniyelim, sunu yapalim ben derdim ama orali olmazdi. Ayni dedigin gibi ayni pozisyon 5 dk bitti....Ilk zamanlar gay mi diye düsündüm, sonra hep kendimde hata aradim, cirkin miyim, kokuyormuyum, baska biri mi var avaba....hep sorular ve 12 sene gecti hala cevap alamadim. Ya bunlar ailece aseksuel (bi yere yazmistim) ya anlatamadigi tuhaf fantazileri var (defalarca sordum yok diyo) yada piskoloji problemi var ama kabul etmiyor. Yok anacim, cürüdüm yeter artik!
Bu isteklerin insanın yaşı ile alakası yok, istek ve arzu meselesi... dediğiniz gibi insan böyle durumlarda kafaya takıp kendini sorunlu hissediyor...:işsiz:

Kayınpederim ve kaynımda.böyle.benim ki aileden gelen bir şey.
Kaynanam çok faal gezen Tozan hayatini yaşayan kadın.bana da diyorlar onun gibi ol....bana göre değil o hayat,ben evinin icinde kocamla mutlu olmak istiyorum...
Benim ki irsi yani ailesinden böyle görmüş

Bencede bazi seyler irsi...daha önce yazmistim....abisi 56 ve hic evlenmedi ve galiba 20 senedir hayatina kimse girmedi, kücük abla 43 ve bekar, hayatina hic kimse girmedi ve asla istemiyor, diger abla 10 sene önce bosandi ve hayatina kimse girmedi...bunlarin cinsel bakimdan ihtiyaclarida yok galiba?
Kumar desen, babada yillarca oynamis, abide öyle :-/

benimkide işte serbest meslek hatta okadar serbestki anlatamam. bunun ortağı var kadın kocası ikiside arkadaşı aynı zamanda. bukadın bir rahat bir lüks yaşıyor nlatamam onlar nasıl öyle yaşıyor senin 5 kuruşun yokkenn diyorum annesinden alıyo diyo. anneside pazarcılık yapıyor kadının.allahım görseniz ben civilden alırken çocuğuma o zaradan 3 çocuğu çeşit çeşit giydiriyor.vakko çantalar lacoste lar. 3 çocuk şirketten özel okula gidiyor parası benim çocuğum gitmezken ona parq ayrılmıyordu.bu kadının doğumunda eşim gitti ona emzirme koltuğu aldı hediye. 1vyıl sonra ben doğum yaptım hiçbirşey yok.1 buçuk ay önce yine kavfa etmiştik.bu gitmiş ortağının kardeşine düğün hediyesi televizyon almış ve ben bunu tesadüfen öğreniyorum.bana söylemiyor.geçen hafta dedimki telefon faturamı ödemek için yüzüğümü sattım. kaça sattın diyor bana
Yuhh yuhhh ki ne yuhhhh..... gelde deli olup çıldırma:rolleyes:

Seninki de baska acayip...niye onlar gül gibi gecinirken size para kalmiyor? Diger konunu okumustum bununla ilgili. Söyle yap, böyle yap diyorlar...banada cok dedi herkes takip et bilmem ne diye....ama elime ne gececek, adam dürüst degilse, yalan söylüyorsa, istedigin kadar takip et.

her konuda mesela eve alış veriş yapmaz bende söylenirim bu seferde ne varsa alır çürümesin diye sürekli yemek yapıp ortaya koyarım sonra yine bir kaç hafta almaz. sürekli dürtmek gerekir ben öğretmen değilim,çobanda.değilim ki dürteyim sürekli :halay:

Dengesiz anacim bunlar, benimki bide öyle yapinca kizardi cok konusuyon diye....eeehhh konusturma, bende bayilmiyorum cocugma kizar gibi seninle ugrasmaya!!

Ben simdi anlaşmalı boşanma dilekçesini hazirlatayım.ilk kavga da koyayım önüne diyorum.ya subata kadar vukaat olmazsa.bir.süresi var mi acaba?
Bilgi edinirsen haberdar et, bende öyle düşünüyorum.

Korkunun ecele faydasi yok ki canim ya.....af etsende, galiba bir müddet sonra yine gerceklerle yüzleseceksin ve sil bastan olcak. Bakalim zaman ne gösterecek..hayirlisi olsun
Evt, sil baştan olacapınında farkındayım..:bicak:

Ben almanyada oldugum icin TRdeki islemleri hic bilmiyorum, insallah diger arkadaslar yardimci olur...eminim olur, olmazsa yeni konu acarsin

Back
X