- 26 Nisan 2008
- 2.912
- 1.055
- 373
dngesiz bi adamla zor günlrr geçirmişsin.Buradaki yazilanlari okuyorumda ne kadar sey kabullenmisim kendime aciyorum:
1-esim evlendiyimizden beri her tartismada bosanalim diyip terk etmeye kalkisiyordu. Tabi hep ben neye ugradigimi sasirip aglamaya basladiktan sonra seni cok seviyorum ozur dilerim gibi zozler falan filan.
2-baslarda ailesi surekli par falan istiyodu kabul ettim benim ailemde boyle olabilirdi dedim kendi kendime esimde zaten utanip cekiniyodu ailesinin tavirlarindan karsimda ezilmesin dedim ona uzulme falan diyordum.
3-bana sen ne iyi birisin baska kadin olsa ailesine dusman etmisti adami falan diyodu. Iste cok sevmeler falan filan
4gorumcemin ve esinin bitmez saygisizliklari bana hep sustum saygisizlik yapmamak icin
Ve zamanla :
1-bugun her kucuk sorunda bosanicam tehditleri ve artik ozur dileme yok
-kendimize ev almayi dusunuyorduk ailesi tabi duydu yapisti almisken bizede alin esimde alicam falan soz dinlemiyo artik . Hatta karsi oldugum icin paragoz oldum paraya cok duskunmusum.
3-gecen bir bosanicam artik bitti falandan sonra gitmedi yarin giderim diye bir sure sonra geri konusmaya basladik bana sana boyle davranmak gerekiyo baska turlu anlamiyorsun sen bundan anliyorsun erkek benim her seye karisma sen karisamassin falan. Yok ben bosanicaktim sen birakmadin falan filan (sanki zorla ayagina zincir takmisim)
-inanki kendime dogru duzgun birsey almiyorum para biriktirmeye calisiyorduk ona baksana boyle yapma kendime dogru duzgun bisey almiyorum bizim icin faland dedim bana gicik gicik « demekki bir seye ihtiyacin yok » dedi
Olanlardan sonra ertesi gun sen ne tatlsisin askim cicimeler. O gunden beri hic birsey olmamis gibi davranmalar.
Resmen piskolojim bozuldu. Ama artik gozumde acildi. Ve yazdiklarim hayatim sadece bir ozeti
sanırım bizim psilolojimizi iyice bozmak istiyorlar.direnelim.sana böyle davranmak lazım demiş ya.sende kararını verdiysen aç davanı onada sadece şunu de. sana da böyle davranmak lazım !