- 21 Şubat 2009
- 7.375
- 308
- 363

Gencecik bir kız idim...hayallerim,isteklerin vardı.babam hep evlenince kocanla gidersin,evlenince kocanla yaparsın derdi.kocam olacak kişiye o kadar çok hayal yükledim ki....
Sinemaya gidemezdim,arkadaşım olamazdı onlarla dışarı çıkamazdım çok ileri düzeyde otoriterdi babamEvlendim hayallerimi yapmak istedim,hiç biri olmadi.balayına gidemedim,oturduğum şehir dışında bir yer görmedim,eşim film izlemeyi,sevmez,mizik zevki yoktur...benim hayallerim hep icimde kald.ama bu hayaller normal insanların genelde yaptiği günlük şeyler.benim ev kız kulesine yarım saat uzaklıkta.eşime bir gün dedim ki kız kulesinde çay içmek istiyorum.eve gelirken üstünde kız kulesi baskılı cay bardağı almış."al sana kız kulesinde çay" demişti.demle de içelim.
Benim hayallerime karşı değil bende isterim diyor ama ya iş ya para illaki bir engel çikariyor.netice de biz gidememiş oluyoruz.o kısmet diyor ben demek ki istemiyor istese yapar diyorum.
İşte gençliğini verdiğin,hayaller kurduğun,beklenti icinde olduğun adam böyle yapınca daha çok koyuyor.
Hayallerimde artık o yok.sadece onu terk etmek istiyorum.beni ve duygularımı hak etmiyor...