- 8 Ocak 2018
- 581
- 318
- 18
- 34
Aminnn kuzum inşallah seninkinide valla heyecandan yerimde duramıyorum ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminnn kuzum inşallah seninkinide valla heyecandan yerimde duramıyorum ya
Seninle birlikte biz de ter attık epeyYok dahane heyecan aksiyon sınır stres yaşadım bu ay ya
![]()
Hiç sorma ya. Bayağı karışık şeyler yaşadımSeninle birlikte biz de ter attık epey![]()
senin akıntının kıvamı nasıl canımHiç sorma ya. Bayağı karışık şeyler yaşadım![]()
Ne çok sıvı ne çok katı. Pürüzsüz ama pütür pütür değilsenin akıntının kıvamı nasıl canım
Yumurtlama akıntısı gibi oluyor muNe çok sıvı ne çok katı. Pürüzsüz ama pütür pütür değil
Canım sen adetli değilmisin şuan? Batın benden sonra yazıyor niye öyle oldu?Hayırlısı olsun canım. Olmuyorsa hayirdandir
bu ay napalim plan var mı:)
Yumurtlamadaki uzuyor ve daha kıvamlı oluyor herhalde. Hafif sulu gibi oluyor benimkiYumurtlama akıntısı gibi oluyor mu
Gebelik belirtileri arasında akıntı da var ondan sordum :)Yumurtlamadaki uzuyor ve daha kıvamlı oluyor herhalde. Hafif sulu gibi oluyor benimki
Bekliyorum ya çıkmaz artık sonuçlarGebelik belirtileri arasında akıntı da var ondan sordum :)
canım hiç sıkma canını hepimiz kavga ediyoruz barışıyoruz onlar bizi evliliğimize bağlıyor . bak belki böyle güzel olayda sizi birbirinize daha çok bağlar bizi köyde eşi kaç yıllık hanımını aldattı boşanma evresindeyken hamile kaldığını öğrendi şimdi onlardan mutluluları yok adam kendine ders çıkardı 16 yılları bitti.anlaştıktan sonra dağ bile yıkılır gider önünüzde . yazdım gibi gündüz bir daha test yap inş hayırlı sonuçlarını alırsın çok güzel mutluluk bu canım darısı başımıza inşİnşallah canm ne güzel başkaları gibi önyargılı konuşmadım öncelikle anlayışın için çok teşekkür ederim aynen önemli olan karşılıklı anlasabilmek
bas bayağı hamilesin kutlarım canım dğru kan vermeye yarın:)Eki Görüntüle 2102844 kızlar az önce erken gebelik yaptim
Ben bakmıştım canım. Erken gebelik testinde ve normal kaset testte pozitifken ovulasyonda da çok net 2 çizgi vardı. Üstteki 2 resim gebelik testi en alttaki ovulasyon testi. Örnek olsun sanaKızlar ovulasyon testi ile gebelik öğrenen oldu mu hiç ben iğnenin 11. Günü deyim yaptım silik çıktı ikinci çizgi
Ben bakmıştım canım. Erken gebelik testinde ve normal kaset testte pozitifken ovulasyonda da çok net 2 çizgi vardı. Üstteki 2 resim gebelik testi en alttaki ovulasyon testi. Örnek olsun sana![]()
Canım adet takvimi 26 sini gosteriyor bende oyle yazdım. Yarin hormon tahlili yaptiracam ona gore başlim diyorum bakalim nasıl çıkacak sende yaptiracak misinCanım sen adetli değilmisin şuan? Batın benden sonra yazıyor niye öyle oldu?
Bu ay probolis arı sütü polen bal alacağım canım kaç aydır aslında alacağım diyorum almıyorum eşime bunları yedireceğim birde ilacını alacağım eczaneden tekrar vitaminleri içsin. Aslanpençesi çayını bırakacağım artık zaten 2 gündür içmiyordum :) kendimde kullanacağım probolisteb falan bunlarda çok faydalı deniliyor. Sen neler yapmayı düşünüyorsun?
Rica ederim ne demek...Gün gün takip et canım. Benim de böyle silikten koyuya doğru koyulaştı gün gün takip etmiştim. İkisi de koyu olunca gebelik gösteriyormuş bi arkadaşımdan duymuştum onu uyguladım . Umarım hamilesindir:)Acaba var mıdır böyle çıktı canım örneğin için teşekkür ederim :)
Rica ederim ne demek...Gün gün takip et canım. Benim de böyle silikten koyuya doğru koyulaştı gün gün takip etmiştim. İkisi de koyu olunca gebelik gösteriyormuş bi arkadaşımdan duymuştum onu uyguladım . Umarım hamilesindir:)![]()
Canım alakasız olacak ama bu ovulasyon testini kullanırken yumurtlama zamanında yani. Sabah 10 dan sonra mı yaptın yoksa sabah en erken vakitte mi? Aciklama kısmında sabah ilk idrar doğru sonuç verir diyor ama emin olamadım. Bir de benim koyulaşma başladı ama çok az yani. Ve bugun yumurtlama akıntısı da geldi. Acaba yine de yumurtlama doneminde miyim. Aklımda deli sorular:)Ben bakmıştım canım. Erken gebelik testinde ve normal kaset testte pozitifken ovulasyonda da çok net 2 çizgi vardı. Üstteki 2 resim gebelik testi en alttaki ovulasyon testi. Örnek olsun sana![]()