Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım hiç sıkma canını hepimiz kavga ediyoruz barışıyoruz onlar bizi evliliğimize bağlıyor . bak belki böyle güzel olayda sizi birbirinize daha çok bağlar bizi köyde eşi kaç yıllık hanımını aldattı boşanma evresindeyken hamile kaldığını öğrendi şimdi onlardan mutluluları yok adam kendine ders çıkardı 16 yılları bitti.anlaştıktan sonra dağ bile yıkılır gider önünüzde . yazdım gibi gündüz bir daha test yap inş hayırlı sonuçlarını alırsın çok güzel mutluluk bu canım darısı başımıza inş
Amin kuzum amin inşallah darısı basinZa aynen haklısın

Hala yok sonuç. Sabah açıklanacak galiba :)

Rica ederim ne demek...Gün gün takip et canım. Benim de böyle silikten koyuya doğru koyulaştı gün gün takip etmiştim. İkisi de koyu olunca gebelik gösteriyormuş bi arkadaşımdan duymuştum onu uyguladım . Umarım hamilesindir:):KK200:
canım bende sana bişey sorcam bende bu konuya çok ilgiliyim.sen bu ovulasyon testini gebelik için ne zaman yaptın yumurtlamanın kaçıncı günü birde yumurtlamadaki gibi yavaş yavaşmı koyulaştı yoksa bir andamı

İyi akşamlar kızlar bat a 4 gün kaldı. Adetimin 13 günü ovulasyon testi pozitifti 21 güne kadar tekrarladım testleri ve giderek silikleşti. Bugunde adetimin 26 günü denemek için ovulasyon testi yaptım ve yine pozitif çıktı sizce bu nedemek?

Eklentiler

• BBBD514C-DB03-49FD-B2AC-6F525BD0E6A1.webp
    BBBD514C-DB03-49FD-B2AC-6F525BD0E6A1.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 48
Canım adet takvimi 26 sini gosteriyor bende oyle yazdım. Yarin hormon tahlili yaptiracam ona gore başlim diyorum bakalim nasıl çıkacak sende yaptiracak misin
Benim takvimde 24 gösteriyor ama 28 güne tamamlarsa yine 26 şubatta olabilir bat. 2 ay önce yaptırdım canım hormon testlerimi şimdi baktırmıcAm. Eşim 1 ay daha denemek istedi batta adet olursam o zaman gideceğiz doktora.

İyi akşamlar kızlar bat a 4 gün kaldı. Adetimin 13 günü ovulasyon testi pozitifti 21 güne kadar tekrarladım testleri ve giderek silikleşti. Bugunde adetimin 26 günü denemek için ovulasyon testi yaptım ve yine pozitif çıktı sizce bu nedemek?
Canım yarın elinde erken gebelik varsa yap istersen diger ihtimal tekrar yumurtlamis olman. Insallah gebeliktendir tabi de . istersen degerlendir bugünleri de

Canım alakasız olacak ama bu ovulasyon testini kullanırken yumurtlama zamanında yani. Sabah 10 dan sonra mı yaptın yoksa sabah en erken vakitte mi? Aciklama kısmında sabah ilk idrar doğru sonuç verir diyor ama emin olamadım. Bir de benim koyulaşma başladı ama çok az yani. Ve bugun yumurtlama akıntısı da geldi. Acaba yine de yumurtlama doneminde miyim. Aklımda deli sorular:)
Öğleden sonra 1-2 gibi işten geldiğim zaman 2. İdrarımla yapıyordum canım. Zaten koyulaşmaya başlayınca günün her saatinde aynı koyuluğu göstermeye başladı. Yumurtlama da olabilir ama uzun süre aynı koyulukta çıkarsa gebeliği gösterirmiş canım

canım bende sana bişey sorcam bende bu konuya çok ilgiliyim.sen bu ovulasyon testini gebelik için ne zaman yaptın yumurtlamanın kaçıncı günü birde yumurtlamadaki gibi yavaş yavaşmı koyulaştı yoksa bir andamı
Yavaş yavaş koyulaştı canım. Yumurtlamam 19 aralıktı ben 3 ocakta elimde gebelik testi yok diye lh testi yaptım, çift koyu gördüm lh ta ; ama test çizgisi hafiiif silikti. 4 ünde daha koyulaşmıştı.. sonra hep aynı koyulukta çıktı zaten .

Back
X