- 8 Ocak 2018
- 581
- 318
- 18
- 34
Şükür bi gören çıktı var demi görünüyor yanlış görmüyorum cunkuben gördüm çizgiyi canım, çok ince
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şükür bi gören çıktı var demi görünüyor yanlış görmüyorum cunkuben gördüm çizgiyi canım, çok ince
Canım sen goruyorsan sıkıntı yok sonucta ilk defa degil bugünkü degil miŞükür bi gören çıktı var demi görünüyor yanlış görmüyorum cunku
Buaksam
Sizde görürsünüz diye seyaptim ben evet aksam yaptimCanım sen goruyorsan sıkıntı yok sonucta ilk defa degil bugünkü degil mi
Yok canım ilk idrar değil işte öğlen falandı sanırımcanım bide sen ilk idrarınlamı yaptın sabah .her gün yapabilirsen atsana buraya foto banada umut olur benimde bugn 4.günm
Cnm benm simdi tam oldu çok sağol yaOynama yaptım testinle belli oluyor hayırlı olsun canım
İlk anda çıktı bu silik çizgi sonradan degilOynama yaptım testinle belli oluyor hayırlı olsun canım
Kan testiyle kesinlesir inşa llah simdiden hayirli olsunnSizde görürsünüz diye seyaptim ben evet aksam yaptim
Test varsa yarın ilk idrarla yap cnm daha belirgin olurİlk anda çıktı bu silik çizgi sonradan degil
Canım çok oldum ama kusura bakma acaba sabah normal gebelik testinde çıkarmı?YAa hamilesin gibi bence baya koyu çıkmış inşallahhh gebelik vardır kan ver hemen canım:))
Aslında bugün yapmiycaktim yarın yapicaktim dayanamadim yarın alıcam öbürünü dahada belirginlesir insallahTest varsa yarın ilk idrarla yap cnm daha belirgin olur
Bende gordum canim. Hayirli olsun insallah bebisin seninledirŞükür bi gören çıktı var demi görünüyor yanlış görmüyorum cunku
İnşallah cnm şükür insllhBende gordum canim. Hayirli olsun insallah bebisin seninledir
Test yaptin mi canımKizlr adetim iki gün ğeçikti ama hamile degilimdir umudum kalmadı artik sordum cevap vermedınız bu ay 31 cekıyo dıye gecıkmıs olabılırmı
Bilirim öyle olur canım ilk duyunca :)Aminnn kuzum inşallah seninkinide valla heyecandan yerimde duramıyorum ya
Insallah kuzum yaa bakalim hayirlisi hakkimizda belki nasip bu aydadir attk oltayi :) ne gelirse basimin ustunee :)Oo maşallah çok iyi büyümüşler inşallah hiç tedaviye gerek kalmaz oluverir kendiliğinden de yormaz sizi umarım:)) hayırlısı![]()
Tarihle gecikmesinin alakası olamaz ama test yaptın mı belki geç döllenmdirKizlr adetim iki gün ğeçikti ama hamile degilimdir umudum kalmadı artik sordum cevap vermedınız bu ay 31 cekıyo dıye gecıkmıs olabılırmı