- 8 Ocak 2018
- 581
- 318
- 18
- 34
İyi baksannnnBence diğerleri doğru çünkü o erken gebelik testiydi sanırım bu yanlış sonuç vermiş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi baksannnnBence diğerleri doğru çünkü o erken gebelik testiydi sanırım bu yanlış sonuç vermiş
Evet çok net baktım negatifİyi baksannnn
Benim normalde yarın yumurtlama olması lazım bugün hafiften koyu geldi ama sonra zaman geçtikçe iyice silik duruyor. Benim testler mi bozuk anlamadım. Bir de yumurtlama akıntısı geldi ama.bugünü degerlendiremedim yarın insaallah ovulasyon pik yapar ya. Bu sefer de koyu göremiyorum diye üzülmeye başladım. Ben daha yunurtlama zamanlarindayim buarada canım :) iki hafta sonra sonuç belli olacak. Hayırlısı :)Öğleden sonra 1-2 gibi işten geldiğim zaman 2. İdrarımla yapıyordum canım. Zaten koyulaşmaya başlayınca günün her saatinde aynı koyuluğu göstermeye başladı. Yumurtlama da olabilir ama uzun süre aynı koyulukta çıkarsa gebeliği gösterirmiş canım
Bu resimde negatif gibi duruyor bence de.Eki Görüntüle 2103011 bide bu sekilde bakin
Ciddimisin ya kalbim durycakYAa hamilesin gibi bence baya koyu çıkmış inşallahhh gebelik vardır kan ver hemen canım:))
Cansin Allah razi olsn dualarinizi esirgemeyin bizden.bugun iste gittim adetin 9. Gunu biri 21 digeri 17 mm yumurtam olms gecen ay 17. Gun bu seviyedeydiler.dr da sasirdi erken olms diye..nasip bakalm yeni ay yeni umutlar.dr.a dedm ki tup bebek asamasina gecmeyi dusunmelimiyiz sabirsizsiniz dedi.daha ikinci ayimiz tedavide dedi dur bakalm.ole dusunursen zatn olmaz dedi.gulerek kizdi alttan alttan :) tmm dedm siz diyene kdr demicem bi daha :) kadin dovmeden kactm :))Canımm ben 2. tüp bebeğe hazırlık yaptığım bi anda geldi bebeğimiz. Mucize gibi bişey oldu. Sana da tavsiyem, zor biliyorum ama çok kafana takma bebek bu ay da olmadı, niye olmuyor vs diye üzme kendini. O en hayırlı zamanı bekliyordur emin ol. 1 yıl çok uğraştım olsun diye ve Ben de çok özenirdim hamilelere. Bazen Bakamazdım Yani o derece kendimi düşününce moralim bozulurdu. Benim hiç olmayacak mı diye üzülürdüm. Baktım olmuyor aralık ayında çok düşünmedim. Nasılsa olmayacak, adet göreyim de tüp bebeğe başlarız yine diyordum. O ara kısmet oldu. Demek ki stres faktörü gerçekten çok önemliymiş. Ben hep sizler için de dua ediyorum hayırlısıyla nasip olsun diye. İnşallah çok bekletmesin nazlı bebekleriniz sizleri de![]()
baktım canım kan verdin miTest negatif değil iyi baktnmi
adetin ne zamandiEki Görüntüle 2103011 bide bu sekilde bakin
bu testi ne zaman yaptin
29 aralikadetin ne zamandi
Buaksambu testi ne zaman yaptin
Kan ver canım kesin sonuç alBuaksam
Gercekten goremedinizmiKan ver canım kesin sonuç al
Oo maşallah çok iyi büyümüşler inşallah hiç tedaviye gerek kalmaz oluverir kendiliğinden de yormaz sizi umarım:)) hayırlısıCansin Allah razi olsn dualarinizi esirgemeyin bizden.bugun iste gittim adetin 9. Gunu biri 21 digeri 17 mm yumurtam olms gecen ay 17. Gun bu seviyedeydiler.dr da sasirdi erken olms diye..nasip bakalm yeni ay yeni umutlar.dr.a dedm ki tup bebek asamasina gecmeyi dusunmelimiyiz sabirsizsiniz dedi.daha ikinci ayimiz tedavide dedi dur bakalm.ole dusunursen zatn olmaz dedi.gulerek kizdi alttan alttan :) tmm dedm siz diyene kdr demicem bi daha :) kadin dovmeden kactm :))
ben gördüm çizgiyi canım, çok inceEki Görüntüle 2103005 kızlar bi bakarmisniz aksam yaptım dayanamadım
Hayrlı olsn cnmEki Görüntüle 2102844 kızlar az önce erken gebelik yaptim
inşallah canım sendeeInsallah canım guzel haberlerini buraya da yazarsinn