Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bizim genlerde de yok ikiz. Eşimin abisinin cift yumurta ikizleri var ama yengesinin genlerinden kaynaklı o da. Olsun da sağlıklı ve hayırlı evlatlarımız ikiz falan olması önemli değil zaten :)
öyle canım valla benim var bi tane başta hiç olmayanlara versin sonra bize versin kuzum.

aynen çyle canım yemin ederim sinir oluyorum sanki kafana takma deyince öyle oluyorda biz yapmıyoruz ilki bi olsun ikincisinde zaten okadar stres olmaz
Her çocukta stres olunuyor. İlkide stresliydi 2 side öyle bu sefer kaygılar daha fazla 2 sine yetermiyim ilk olana karsı davranışım değişirmi sorumluluklar dahada artıyor olup olmaması arasında gidip geliyorsun .. 2 çocuk için eşinle bile yanlız kalman zorlaşıyor cevre gene konuşuyor aaa tek çocukla kaldınız sizi üşengeçler sizi .. sizde iş yok gibi alışın cnm yani .. hamile kalmak önemli değil bu devirde sahip çıkabilmek hayırlı sağlıklı evlat olması önemli olan.. allah gönlünüze göre versin inşallah

ay canımsın çok sağol morel oldun bana .sen ne durumdasın test yaptınmı bat ne zamandı tam olarak
İnş vardır bebiş ve tutunur sıkıca cnm 3 şubat cnm yakın zamnda test yapmadım canım 2 gün öncesine kadar kesin hamileyim diyordum şuan öyle bi his yok içimde adet olmayı bekliyorum önümüzde ki ay nasipse inşallah

sendin demi canım testde pozitifi görüp kanda negatifi gören yanlışmı hatırlıyorum.eğer sensen o durum hiç belli olmaz bir anda süpriz yapar sana ay hadi inş kandada çıkar

Arkadaşın da dediği gibi hangi taraf ağrıyorsa yumurta o taraftan gelmiştir canım. İnşallah solda yerleşiyordur minnak da onun ağrısıdır. Genelde geldiği yönde yerleşir bebekler. Akıntı için burada okuduklarımı göz önünde bulundurarak gebelik belirtisi olabilir diyorum. Ağrı, kaşıntı, koku yoksa kötü bir şey de yoktur

Allah hayra cevirsin canım olur mu olur . ikizler de cook tatli oluyor yaa

Az once yaptigim test sabah mik mik oldu soylemesi ayip napmaliyim yardimci olun lütfen Eki Görüntüle 2103728
Testten iki saat önce sıvı alımını bırak ve öyle yap bakalım nasıl çıkacak. Yarın ikinci idrarla tekrar yapıp resim atarsan kıyaslarız canım. Bir de havuç suyu sık iç, çatlamaya yardımı olur

Az once yaptigim test sabah mik mik oldu soylemesi ayip napmaliyim yardimci olun lütfen Eki Görüntüle 2103728
Testten iki saat önce sıvı alımını bırak ve öyle yap bakalım nasıl çıkacak. Yarın ikinci idrarla tekrar yapıp resim atarsan kıyaslarız canım. Bir de havuç suyu sık iç, çatlamaya yardımı olur

hatırladım canım belki ta zamanında çıkar batda kırmızıların gelmez inşşşş:)
Ptogestan kullandım bitti 2 gündü bugün 3 -7 gün arasında geliyormuş adet bakalım.. bide şöyle bi durum var ilk bebeğime şubat ayında hamile kaldım 2,5 aylıkken kalp atışı durdu kürtaj oldum 1 sene sonra şubat ayında hamile kaldım oğlum 4 yaşında çok şükür bu zamana kadar korunduk tekrar şubatta hamile kalırım gibi geliyor bana hep

kaybettiklerine üzüldü canım oğlunada çok sevindim bilirim kıymatli olurlar .belki içine doğan olur hayırlısı bakalım hayırlı haberlerini bekliyorum

Amin insallah allah herkese hayırlı evlat nasıp etsin kız olsun erkek olsun sağlıklı olsun yeterki rabbim nasip eder insallah isteyen herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…