- 13 Nisan 2017
- 1.751
- 1.768
- 83
- 37
amin canım cümlemize versinCansin ki sennaynen cok sey paylastik insallah devami gelir hamis olunca da bu ay boyle oldu bu hafta sunu yasadim sonra hoop dogum maceralari dusunmesi bile cok heyecanli. Rabbim guzel kalbine gore verin canımmm
Onlar bende çok oldu, psikolojikti kendimi çok kaptırmıştım. ama şimdi fıtıktan falan şüpheleniyorum Allah korusunben geçen ay sağ kasıkalt karın ağrısı yaşadım vs belirtiler birşey çıkmadı
çok sağol canım akıntım peçeteye silinince geliyo krem gibi öyle çok akıntım yok birde hamilelik belirtilerinde kasık ağrısı hep sağdamı olur.benim yumurtlamadan 2 gün sonra sol bacak ve sol kasık çok ağrıdı birde bugün aynı şeyi yaşadım dize kadar açıkçası merak ettim.dünde midem attı bi kaç kere ama niyedir bilmem..Canım akıntı konusundan başlıyorum, benim gebelikte ilk haftalarda akıntım olmamıştı, o yüzden birşey diyemiyorum. Ovulasyon da son günlerde artarak koyulaşır diye biliyorum ama kendim denemedim yanıltmak istemem seni
İnşallah canım yaainşaallah hamilesindir canım benim
Vallaha süper olurrr :) bende de pico var ya çok yumurta oluyor. Bütün yumurtalar büyümeye çalışıyormuş sonra sıkışıp kist oluyorlarmış. Ben de diyorum ah hepiniz olsanız da 5iz falan doğursamkızlar ortada fol yok yumurta yok ama her günümz birlikte geçen arkadaşım rüyasında beni ikiz doğurmuş görmüş.dünde falımda aileden birisi ikiz çocuk doğrucak tek yumurta ikizi diye bir yorum aldım. üst üste bu ikiz haberide beni bayağı düşündürdü.bizim genlerde ne eşimde nede bende ikiz yokki kendi kendime güldüm yorumları alınca
Progestan gecikme yapmıyormuş cnmKızlar merhaba ben ilk adet olduğum günden beri sık sık 2 haftada bir adet görüodum ve pko var. 1,5 yıllık evliyim, 6 aydan beride eşimle çocuk düşünüyoruz. Doktorum ilk ay Klomen verdi daha sonra 3 ay progestan kullan öle gel dedi. Adetim biteli 5 gün oldu sizce gecikmesi ilaçlardan mıdır?
Ben içtim ilacı baş dönmesi yaptı kasık ağrısıda vardı bel ağrısıda ilaç bitti bel ağrım devam ediyor ama kasık ağrısı o kadar değil sende böyle etkileri varmıydı ağrılar yaniAynn kuzum.iki ay klomen kullanmstm dr.um vermisti.birinde 30 digerinde 28inde gelmis.alttan atiyodum agiz yoluyla alininca mahvediyo.ilacin bittigi gun yada 2 3 gun icinde geliyrdu.insallah senin gelmezde guzel haberler aliriz cnm
Bende paylaşmadım hamileyken 2-3 tane anca vardır resmim ama şu hamilelik çekimleri hoşuma gitmiyor değilBilmiyorm bana tuaf geliyo öyle resimler. Yani elbet hamileyken fotoğraf çektirirsin ama ben hamileyim bakınnn der gibi de sürekli fotoğraf paylaşmam heralde. Ki paylaşmadım. Çevremde çok çocuk sahibi olmak isteyen varken hele. İnşallah sen ve isteyen herkes anne olur. Seninde öyle fotoğrafların olur :) ben bu ay pas geçtim gibi. Bu sabah erken gebelik testi yaptım. Sonuç negatif :) perşembe günü hastalanıcam galiba. Yeni bat 26 şubat.
buradaki arkadaşlar yazımı yanlış anlamasınlar ama amacım kendimi anlatmak değil ben kist tedavisinden sonra doktora gittiğimde doktor bana adetten sonra gel dedi ben gittim 4 gün sonra benim solda 4 sağda 4 yumurtam oldunu olgunlaştığını soldaki 24 sağdaki 22 cm mi mlmi her neyse büyüdünü söyledi bugünlerin iyi günlerin dedi bizde o zaman düşünmüyoduk hiç .şimdi o günlerime ah diyorum.dediğin gibi bende iyi yumurtluyorum ama biraz genlere bakıyor ikiz hamilelik ileri yaşa bakıyor falan filan yani bana uğraması zor kuzum.Vallaha süper olurrr :) bende de pico var ya çok yumurta oluyor. Bütün yumurtalar büyümeye çalışıyormuş sonra sıkışıp kist oluyorlarmış. Ben de diyorum ah hepiniz olsanız da 5iz falan doğursam
Benim oğlumda sol tarafımda vardı ağrı cnm tutunan yumurtada o taraftaydı gene dr kontrolünde olmuştuKızlar size birşey sorcam .hamilelikte kaşık ağrısı hep sağdami olur yoksa soldada olurmu.sol kasıktan sol dizime vuran agrım var .hiç sağda yok agrım beyaz akıntı var ama ne sarı ne beyaz . Bu gibi sizdede oldumu
Alttan baktırmak istemediğini söylersen zorlayamaz seni cnmAboooo harbi mii. Bayan yoksa almam sıra o zaman
2 cm dedi yani 20 mm yaptm bugun de yine test yaptm sonuc bu sekilde yapmaya dewam edeyim mi testi anlamiorm ilk defa yapiyorm karisti hepten aklimEki Görüntüle 2103727
Yeni BAT 26 Subat benim de.HAMİŞLER
HAMİŞ ADAYLARI
- @sarikirmizim
- @meltem151515515
- @Busra5834
- @PPERA
- @cigdemmm26
- @patate
- @elifindunyasi
- @Shezofren88
- @cndyyyy
- @CansuErhan52
- @Scienceteacher10
- @burcunzlcn48
- @Ebru9066
- @gamlibaykuss
- @Herkesgibi06
- @denizguneskum87
- @Parislim
- @Missss
- @chatlax
- @gazelim_24
- @Ozedosa
- @Zehra ungrms
- @KumraL_KrakeR
- @Kbra nr35
- @anne-oluyorum
- @GaSeLLe
- @Kuzeyde ask
- @BetulMuratErdem
- @Coolpeople
- @Omur3510
- @Whiteandblue
- @Narella
- @ikimelekannesi06
- @byngulensuratt
- @turkan2727
- @D-E
- @kbrzfr
- @Arel13
- @gmzhrn
- @Busbebek06
- @Sevvvv
- @Lina dmrkrn
- @biumutsa
- @CanEs
- @ezgiraim
- @pempi
- @TheScientist
- @Juventass
- @mikrolif
- @MEYAT
- @Backyoureyes
- @Pepino-ezgi
- @patisserieyumyum
- @Aleovera123
- @gonendi
- @annecikk-16
- @Zeycan123
- @zeyneppsuu
- @ZrrN_90
- @Semaa166
- @sseerraayy
- @sell-in
- @tubamms
- @Sevimlipanduf
- @Hakay3201
- @kubra5505
- @Nida615
- @Kmsl Hnd
- @Zeynebim1212
- @Kaya1333
- @-Gul-
- @DlnOrhn
- @Zeynolin44
- @plojovic
- @dlkkydlntpl
- @Nurr05
- @Vuslat ne zaman
- @Tatlianne20
- @Birkucukeylulmeselesi
- @darrbee 30 ocak
- @miss-laviniaa 30 ocak
- @Alya_sura88 31 Ocak
- @elif-sem 2 Şubat
- @arkeolog063 2 şubat
SEVDAM07 3 Şubat R4bi4 3 Şubat - @Vintageseven 4 şubat
- @merveeeeeeeee717 4 şubat
- @esmarslan 5 Şubat
- @Zynpctnr 5 Şubat
- @gizemlii123 5 Şubat
- N nalyecetemtahin 7 şubat
- @seymaka 7 şubat
- @eymenim54 7 Şubat
- @hiranur3419 7 şubat
- @Sibelak85 8 Şubat
- @Kongallak 8 Şubat
- @nurtenn64 8 Şubat
- @limonlutarcinlikek 9 Şubat
- @efe4415 10 şubat
- @turuncu_girl 10 şubat
- @cennetyarim 11 Şubat
- @Mehlikara 11 Şubat
- @Anna09 11 şubat
- @Ezmu0810 12 şubat
- @Yukakita 14 Şubat
- @elifzeynep1234 14 Şubat
- @Emineylcnn 14 Şubat
- @ela basak 16 Şubat
- @efrahesila 18 Şubat
- @Birumuttur yasamak 18 Şubat
- @VosVos35 20 Şubat
- @Umithepvar 20 Şubat
- @1melegimolsun 24 Şubat
- @Nurr 25 şubat
- @Feyzaaaaaaaa 25 Şubat
- @Efe2014 25 Şubat
- @sezson 26 Şubat
Merhaba hoş geldin bende 2 yi düşünüyorumMerhaba Hanımlar,
2018 herkese bereketli olsun kimsenin kucağı boş kalmasın. 2018 de ikinci çocuğu isteyen var mı?
Bizim genlerde de yok ikiz. Eşimin abisinin cift yumurta ikizleri var ama yengesinin genlerinden kaynaklı o da. Olsun da sağlıklı ve hayırlı evlatlarımız ikiz falan olması önemli değil zaten :)buradaki arkadaşlar yazımı yanlış anlamasınlar ama amacım kendimi anlatmak değil ben kist tedavisinden sonra doktora gittiğimde doktor bana adetten sonra gel dedi ben gittim 4 gün sonra benim solda 4 sağda 4 yumurtam oldunu olgunlaştığını soldaki 24 sağdaki 22 cm mi mlmi her neyse büyüdünü söyledi bugünlerin iyi günlerin dedi bizde o zaman düşünmüyoduk hiç .şimdi o günlerime ah diyorum.dediğin gibi bende iyi yumurtluyorum ama biraz genlere bakıyor ikiz hamilelik ileri yaşa bakıyor falan filan yani bana uğraması zor kuzum.
Zorlayamaz da şimdi ters biri olur o zaman git başka doktora derse diye de korkuyorum. Hastane çok uzak zaten. 1 saat yol sürüyor. Sabah 6.30daki otobüse yetişmem lazimAlttan baktırmak istemediğini söylersen zorlayamaz seni cnm
ay canımsın çok sağol morel oldun bana .sen ne durumdasın test yaptınmı bat ne zamandı tam olarakBenim oğlumda sol tarafımda vardı ağrı cnm tutunan yumurtada o taraftaydı gene dr kontrolünde olmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?