Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hastaneye gittim sabahın köründe. Bakınamadan geri geldim. Ağlayacam vallaha. Hep bir engel çıkıyor. Her şeyde bir hayır var derler. Belki de gerçekten hamileyim ve Allah söktürücü vermesin diye korudu
Noldu canım

Günaydınn arkadaşlar bende 2.5 seneden beri uğraşıyorum 1 düşük 1 dış gebeliğim oldu bu ay yumurta geliştirici iğneye başladım bugün kontrol vardı istenilen boyuta gelmemiş 2 gün daha dozunu arttırarak vurucaz cuma günü tekrar kontrol umarım cuma günü istenilen boyuta gelir

Erkenden gittim. Fiş almaya gittiğimde ücret istediler. 51 tl. Dedim ücret olmaması lazım. Yok dedi borç görünüyor. Neyse tamam dedim. Ama 51 tl ile kalmaz bu. Kan var ultrason var dedi. Tamam iptal edin dedim çıktı. Gözlerim doldu ağlayacaktım otobüste. Oraya o kadar para vereceğime özele giderim. Birkaç ay süre verdim kendime. Mola verecem biraz. Sonra özele gidecem

bu testte aslında sıvı alımı yapmamıştım ikinci idrarı bekliyorum hiç bişey yiyip içmedim sabırla beklıorum açım aç :)))) günaydın herkese mutlu huzurlu bereketli sabahlar
Yemekte bir sıkıntı yok canım keşke yeseydin. Sadece sıvı tüketimi etkiliyor idrar dansitesini

Yuh artık ya devlet hastanesinde ne kan ücreti falan çok saçma.

ama bu borç bende de çıktı 63 lira. Eczanede ilaç alırken çıktı muayene ücretleri hep 5'er 6'şar lira derken birikmiş hep.

Of bu hiç iyi olmadı :/

Afedersiniz ama benim de rahim apzım gıdıklanıyor :/ Sizlerde oldu mu hiç

Merhaba kızlar ovulasyon testsim bata bi kaç gün kala pozitifti bugun kan vericektim ama kahverengi lekelenmem oldu galiba adet olucam

Ben en son gittiğimde eczaneye verdim 30 küsür hepsini ödedim. Bir daha da gitmedim hastaneye. Şimdi böyle oldu. Ne yapacağımı şaşırdım ya

Belki hayırlısı budur canım benim

Tanesi 5 liradır ama bi kaç tane lazım olacağı için pahalıya gelir nette daha uygun canım ordan al 2 güne geliyor
Aynen akşam eve gidince bir araştırayım. 50 tane 60 tl 1 tane de erken gebelik testi hediye diye gördüm. Siz hangi siteden alıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…