- 25 Ekim 2017
- 6.138
- 8.278
- 198
- 30
Cuma günü tekrar kan verecem umarım yükselir değerim. Yoksa pazartesi kür yapıp ovülasyon testi alacamBende devlette muayeneye korkuyorum özelde biraz daha nazik davranırlar diye ama özellerde çok pahalı. Sırf testler için boş yere özele para vermemek için devlete gidiyorum. Ama bazı gıcık doktorlar alttan bakmadan test yapmıyorlar öyle geri gönderdiler bi kere beni sinirimden ağladım. Vardır bunda da hayır canım bekle bakalım
Hayıt tohumunu içemedim Aslan pençesi içtim 2 ay şimdi ilaca başlayınca ara verdim devam etsemmi bilemedim onu düşünüyorum bende Saraçoğlundan almıştımHayıt otu tohumunu kullandım ben yumurta yokken 3 tane oluştu klomenle çatlatma iğneside kullanmadım o ay hamile kaldım çok şükür araştırıp kullanın sizde inş vesile olur
Bakalım canım hayırlısı artıkBende öyle 2 sefer test yaptım pozitif çıktı cnm kan verdim negatif
İnşallah yükselir canım hiç birşeye gerek kalmaz seni hamileler topiğine gönderirizCuma günü tekrar kan verecem umarım yükselir değerim. Yoksa pazartesi kür yapıp ovülasyon testi alacam
Umarım öyle olur. Belki de bu yüzden Allah engel oldu. Söktürücü kullanmayim diye :)İnşallah yükselir canım hiç birşeye gerek kalmaz seni hamileler topiğine göndeririz
İnsallah canım allah herkese nasip EtsinHayırlısiyla Insaallah canimm. Rabbim cumlemize nasip etsin insaallah.
Dün akşam değerlendirdiysen en etkili odur ama ne olur ne olmaz bu akşam da çalışın derim :)akşamı mutlaka değerlendirmelimiyim o zaman
Ölçü vermişti bi arkadaş, kavanoza yaparsın, kaşık kaşık yersin gülüm. Günlük yapmak şart değilKızlar cuma kan verecem. Eğer değer yükselmezse bal tarçın çörek otu yapacam. Sabah akşam ac karnına 1 kaşık değil mi Bu 12 gün boyunca? Bir de şehir dışına çıkacaz ayın 13ü ya da 14ü bir kavanoza yapıp her gün yesem olur mu yoksa taze mı yapmak lazım
Ay süper o zaman. Netten bakar yaparım o zaman :) çok sevindim. Hem sağlıklı hem de çok basit. Nette pico için çok iyi diyordu. Ovülasyon da alırım oh miss :)Ölçü vermişti bi arkadaş, kavanoza yaparsın, kaşık kaşık yersin gülüm. Günlük yapmak şart değil
Eşim iki gün şehir dışındaydı, kafadan o günleri komple attım galibaE yani ablam ole hatirladim ondn sasirdim bnde ne a6 si dedim sona dedm kadindan iyimi bilcen gununu
Yok canım herkeste olmuyor bendede olmamıstıKızlar herkeste yerlesme kanamasi oluyomu ya illakiolcak die bısı var mi
Kesinlikle yumurta geliştirme konusunda çok iyiymiş canım. Biraz geç çatlıyor ama olsunAy süper o zaman. Netten bakar yaparım o zaman :) çok sevindim. Hem sağlıklı hem de çok basit. Nette pico için çok iyi diyordu. Ovülasyon da alırım oh miss :)
Olsun da geç catlasın. Bebişe zararlı değilse ben yarın başlayım :)Kesinlikle yumurta geliştirme konusunda çok iyiymiş canım. Biraz geç çatlıyor ama olsun
yalnız banka kartınızı internetten alışveriş onayına açın bugün son gün :)Ay bu süpermişş. Bunu alayım ben. Kürlere devam edeyim. Elbet bir gün o yumurta aşağı inecek
Hadi ya :) sonra alamıyor muyuzyalnız banka kartınızı internetten alışveriş onayına açın bugün son gün :)
Yap yappTekrar test yapasım var kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?