Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adetime 7 gün var.. Ancak birkaç gündür adetim ha geldi ha gelecek gibi sancılarım var.. bir de çok özür dileyerek söylüyorum bağırsaklarımda aşırı bir hareketlenme var. Gebelik testi için çok erken olduğunj düşünüyorum ancak ovulasyon testinde şu sonucu aldım.. tekrar yaptım yine böyle çıkıyor.. bu bir hamilelik işareti olabilir mi? Böyle bir şey yaşayan var mı? Teşekkür ederim şimdiden :KK15:

Eklentiler

• 15D1494B-F574-4E69-9894-A10CBBFA2070.webp
    15D1494B-F574-4E69-9894-A10CBBFA2070.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 59
Adetliyken git canım olursan
Yok canım benim kasık ağrım ve akıntım geçmedi antibiyotik kullandığım halde. Muhtemelen tekrar vajinal muayene olacak. daha kötü olmadan gideyim. Zaten adetten sonrasına gün aldım tee 12sine :)

Kızlar devit-3 oral ampul kullanan varmı aranızda

Yok canım benim kasık ağrım ve akıntım geçmedi antibiyotik kullandığım halde. Muhtemelen tekrar vajinal muayene olacak. daha kötü olmadan gideyim. Zaten adetten sonrasına gün aldım tee 12sine :)
Hmm. Benim de akıntı devam ediyor :( ama rengi normal geldi bugün. Tekrar sarımsı olmazsa tabi

Her çocukta stres olunuyor. İlkide stresliydi 2 side öyle bu sefer kaygılar daha fazla 2 sine yetermiyim ilk olana karsı davranışım değişirmi sorumluluklar dahada artıyor olup olmaması arasında gidip geliyorsun .. 2 çocuk için eşinle bile yanlız kalman zorlaşıyor cevre gene konuşuyor aaa tek çocukla kaldınız sizi üşengeçler sizi .. sizde iş yok gibi alışın cnm yani .. hamile kalmak önemli değil bu devirde sahip çıkabilmek hayırlı sağlıklı evlat olması önemli olan.. allah gönlünüze göre versin inşallah
Kesinlikle sana katılıyorum. Bazen korunsak mı acaba bile diyorum :/

Kizlar ovulasyon testim benim dün sabah t çizgisi çok koyuydu. Akşam yaptığımda ikisi eşit koyuluktaydi. Dünü degerlendirdim. Bugün sabah t çizgisi az siliklesmis. Yani tam silik deil. Sorum şu. Yeni çatladığı zaman hemen siliklesir mi. Benim hala yumurtlama devam mı ediyor demek.

Kizlar ocak ayinda en az 20gebelik haberi duyalim demistim, yanlis saymadiysam tam 20 gebelik haberi almisiz masallah. Bilseydim kabul olcagini daha cok sayi soylerdim. Yarindan itibaren subat ayinda en az 40 gebelik (saglikla) haberi almayi diliyorum..

10 gun kadar once esim spermiyogram testi yaptirmisti. Sperm sayisi dusuk cikti. Birkac sperm hucresi goruldu fakat hareketsiz. 1 haftadir keciboynuzu kuru ve dogal e vitamini kullaniyor. Findik ceviz bitter cikolata yiyor. Yarin tekrar test yaptircak.10 gunde buyuk artislar beklemiyoruz fakat Allah'tan umudumu kesmemeye calisiyorum, mucize "Ol" derse olur.

Bu aydan gebelige dair hic umudum yok hem cok birliktelik olamadi perhizden dolayi, hem de esimin bu sonuclariyla beklentiye giremedim. Yine de karamsar degilim. Bize dua etmenizi isteyecektim..

Kizlar ovulasyon testim benim dün sabah t çizgisi çok koyuydu. Akşam yaptığımda ikisi eşit koyuluktaydi. Dünü degerlendirdim. Bugün sabah t çizgisi az siliklesmis. Yani tam silik deil. Sorum şu. Yeni çatladığı zaman hemen siliklesir mi. Benim hala yumurtlama devam mı ediyor demek.

Yumurtaniz dun aksam&gece catlamis, catlayinca siliklesme basliyor

Back
X