Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kaç 25 tl attım çöpe bir bilsen :KK70:

Çok kararsızım şurda 3-4 gün daha sabretmem lazım ama aklımdan çıkmıyor bir türlü. Kasıklarımda ağrı yok normalde adet yaklaştığında ağrım olur. Kalçalarımda gerilme hissediyorum ve belimde batmalar oluyor. Galiba beklemek en mantıklısı. Çöpe atma ihtimalim olmaz en azından:KK70:

Çok kararsızım şurda 3-4 gün daha sabretmem lazım ama aklımdan çıkmıyor bir türlü. Kasıklarımda ağrı yok normalde adet yaklaştığında ağrım olur. Kalçalarımda gerilme hissediyorum ve belimde batmalar oluyor. Galiba beklemek en mantıklısı. Çöpe atma ihtimalim olmaz en azından:KK70:
Benim hiç belirtim olmadı canım saldığım bir ay olduğu için aklıma bile gelmedi adet günümü bile unutmuştum direk normal testte çıktı :D Yani hiç belirtin olmasa bile hamiş olabilirsin ^^

Benim hiç belirtim olmadı canım saldığım bir ay olduğu için aklıma bile gelmedi adet günümü bile unutmuştum direk normal testte çıktı :KK70: Yani hiç belirtin olmasa bile hamiş olabilirsin ^^
Gözünü karart ve yap diyorsun yani:KK53:

Kızlarrrr dilek kapım açıkmış. Dedim ya size ücretli öğretmenliğe başvurdum umarım çağırırlar ben de maaşımla özelde tedavi olurum demiştim ya. Aradılarrrr. Ay çok mutluyum. Öğrencilerimle oylanıp okulla uğraşırken inşallah bebişim de hooop göbüşümde olur :))

Oh hayırlı olsun canım Allah yolunu açık etsinnn inşallh mutlu olursun çok

Kızlarrrr dilek kapım açıkmış. Dedim ya size ücretli öğretmenliğe başvurdum umarım çağırırlar ben de maaşımla özelde tedavi olurum demiştim ya. Aradılarrrr. Ay çok mutluyum. Öğrencilerimle oylanıp okulla uğraşırken inşallah bebişim de hooop göbüşümde olur :))
Gözün aydın canım :KK200:

Yeniden yumurtlamada olabilir saniyorum. Yarin tekrar yapin siliklesme olursa yumurta catlamasidir. Siliklesme olmazsa belkide hamilelik belirtisidir, Allah gonlunuze gore versin

Amin, Allah razı olsun. İlk defa bu ay tam olarak deniyoruz öyle hemen ilk aydan olmasını beklemiyorum ama bakalım bekleyelim bi hafta daha :)

Erkenden gittim. Fiş almaya gittiğimde ücret istediler. 51 tl. Dedim ücret olmaması lazım. Yok dedi borç görünüyor. Neyse tamam dedim. Ama 51 tl ile kalmaz bu. Kan var ultrason var dedi. Tamam iptal edin dedim çıktı. Gözlerim doldu ağlayacaktım otobüste. Oraya o kadar para vereceğime özele giderim. Birkaç ay süre verdim kendime. Mola verecem biraz. Sonra özele gidecem
Canim Orta dogu hastanesinde bir kac tane doktor icin iyi diyor. Ucretini bilmiyorum ama bi arastir istersen.

Back
X