Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Soğan kürü 6 ay geçmeden yapma canım, onun yerine maydanoz kürü yap. o da rahmi temizler.

Aslan pençesi civan perçemi çoban çantası üçlüsünü iç o daha yararlı olur. Maydanoz kürüne bile gerek kalmaz
Ay evet o üçlüyü duydum. Sadece aslan pençesi aldım ama aceleden. Nasılsa yarın tekrar kan verecem. Bebiş varsa zarar da görmez 1-2 günde :)

Sağol kuzum benim teşekkür ederim. Sizlerin desteği ve morali süreci bi nebze stressiz geçirmemi sağlıyor Allah razı olsun. İnternete belirtilerimi yazınca gebelikte çıkıyor adette, okadar birbiriyle aynıki ne üzülüyorum ne ümitleniyorum resmen arafta kaldım inşallah bu aydan yüzümüzde gülücekle çıkarız.

Ah kuzuum keşkeeee olsa bebiş. Bende seni merak ettim geçen gün yazdım dönüş alamadım dinleniyor heralde bakamıyordur diye düşündüm şimdi yazdığını görünce sevindim. İnşallah güzel sonuçlar alacaksın canım merak etme herşeye değecek emin ol. Güzel haberlerini bekliyoruz dualarımız seninle merakta bırakma bizi

Aaaamiiiiin kuzum inşallaaah bu ay 28 kişinin adını yazalım şubatta bir günü bile boş geçirmemiş olalım inşallah
Haber vercem inşallah canım pek giremiyorum bu aralar

Kızlaaarrrrr benim yumurtlamadan sonra 11 gün geçti. Bata 3 gün var. Dün ve bu sabah pembe akıntı vardı. Şimdide afedersiniz ama bi akıntı oldu ama sivi. Lavaboya gittim yine pembe ama dune göre biraz fazla. Hatta idrara çıktıktan sonra biraz daha arttı. Dünden beri adet belirtilerim vardı ama bunun yanında kasıkta anlık batmalarımda vardı halada var. Bu kanama neyin nesi anlamadım. Hep düzenli adet olurdm

Ay evet o üçlüyü duydum. Sadece aslan pençesi aldım ama aceleden. Nasılsa yarın tekrar kan verecem. Bebiş varsa zarar da görmez 1-2 günde :)
kullanma hemen canım adet olunca kullan :)inşaallah olmazsın bebek vardır :dua:

Kızlaaarrrrr benim yumurtlamadan sonra 11 gün geçti. Bata 3 gün var. Dün ve bu sabah pembe akıntı vardı. Şimdide afedersiniz ama bi akıntı oldu ama sivi. Lavaboya gittim yine pembe ama dune göre biraz fazla. Hatta idrara çıktıktan sonra biraz daha arttı. Dünden beri adet belirtilerim vardı ama bunun yanında kasıkta anlık batmalarımda vardı halada var. Bu kanama neyin nesi anlamadım. Hep düzenli adet olurdm
İnşşş yerlesme kanamasidir kuzum

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 58
Hayırlı sabahlar kızlar. Aşağıdaki testler ovulasyon Testlerim. 30 ocak sabah pik yapmıştı. Akşam aynı koyulukta oldu. 31 az siliklesmisti. Bugün yaptım yine aynı ilk günler yaptığım gibi siliklesmemis. Koyuya yakin derecede silik deyim. Acaba lh devam ediyor da yumurta catlamamis midir ? :KK43:

Canım ayın 30 undan sonra çatlamış görünüyor ben öyle anlıyorum çünkü silikleşmeye başlamış

Kızlar ben 15 gün soğan suyu yapacam. Tok karnına da aslan pençesi yapsam günde 1 bardak olur değil mı?

Aynı anda iki kür yapma canım soğanla başla soğan bitince diğerini yap

Benimde Fazla akıntı adet belirtisidir bende kimyasal geçirdiğim ay kuruydum :)

Benimde adete 1 haftam var ve akıntılarım var demekki bu ayda fos çıktı herkes hamile olacağını öğrendiğinde adet öncesi kuruydum diyor ooof :(

kızlar bu sabah gebelik testi yaptım

Ayyy gözün aydın canım benim süper çıkmış. Bat zamanımı yaptın gecikmen ve belirtilerin var mıydı ? İnşallah kan değerinde süper çıkar bebişin sana sımsıkı tutunur Şubat’ın ilk haberini senden aldık harikaaaa

Canım ayın 30 undan sonra çatlamış görünüyor ben öyle anlıyorum çünkü silikleşmeye başlamış

Aynı anda iki kür yapma canım soğanla başla soğan bitince diğerini yap

Tamam canım. Soğan suyuyla adet olunca aslan pençesini yaparım :)

Benimde adete 1 haftam var ve akıntılarım var demekki bu ayda fos çıktı herkes hamile olacağını öğrendiğinde adet öncesi kuruydum diyor ooof :KK43:

Ayyy gözün aydın canım benim süper çıkmış. Bat zamanımı yaptın gecikmen ve belirtilerin var mıydı ? İnşallah kan değerinde süper çıkar bebişin sana sımsıkı tutunur Şubat’ın ilk haberini senden aldık harikaaaa

seymaka seymaka canım herkeste belirtiler farklıdır. O yüzden kendini hamile deilim diye sartlandirma. Allah ne zaman yazdiysa o zaman gelecektir deyip gönlünü ferah tut. Sonra bakarsın hersey güzel şekilde gelişir. Bilemeyiz:)
Ovulasyon siliklesmisse benim için iyi valla. Çünkü ilk başladığım kadar ki silik deil. Ondan korkmustum. Ama insaallah catlamistir :)

Kizlar selamlar. Bugun eşim 2.kez spermiyogram testi yaptirdi. İlki ozelde koltuklu konforlu bir odadaymis ama eşim stres yapmisti az ornek vermisti, sonuclar düşük cikmisti. Bugunki de devlet hastanesinde tuvalette verilmis bunda da gerilmis fazla ornek verememis. Sonuclar cikmadi ama beklentimiz yok.

Burdan eşi yeterli/fazla ornek verebilen hanimlara çamur atmak istiyorum. Demekki sizin eşleriniz siz olmadan da takilabiliyor, benimki bensiz yapamiyor.........(ironi icerir, hatta hüzün)

Back
X