- 29 Aralık 2017
- 242
- 150
- 103
- 30
Bat yarındı canım havuç incir yaptım ama 15 günHayırlı olsunn :) bat gecmismiydi bir de kur filan uygulamış miydiniz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bat yarındı canım havuç incir yaptım ama 15 günHayırlı olsunn :) bat gecmismiydi bir de kur filan uygulamış miydiniz?
15 boyunca mi?ben de incir yedim ama dün birakmistim yunurtlama bitti diye. Acaba devam mı etsem ? Bat yarınsa testiniz baya koyu çıkmış. Belki de ikizdir:)Bat yarındı canım havuç incir yaptım ama 15 gün
seymaka canım herkeste belirtiler farklıdır. O yüzden kendini hamile deilim diye sartlandirma. Allah ne zaman yazdiysa o zaman gelecektir deyip gönlünü ferah tut. Sonra bakarsın hersey güzel şekilde gelişir. Bilemeyiz:)
Ovulasyon siliklesmisse benim için iyi valla. Çünkü ilk başladığım kadar ki silik deil. Ondan korkmustum. Ama insaallah catlamistir :)
Canım çok saol yarın bakalım belli olacak :)Kesinlikle katılıyorum bu konuda. Bir kadına derdimi anlatırken daha çok geriliyorum hep tersleyecekmiş totosundan anlayacakmış ilgigilenmeyecekmiş gibi geliyor ama erkek doktorlarda inanılmaz rahatım kesinlikle daha güven veriyor ve dinliyor. @AsyaaAyazz bence kadın erkek ayırt etmeden iyibir doktora denk gelmeye çalış eşinde müsade ediyorsa çekinme doktor neticede işini yapıyor
Ay hadi bakalım inşallah güzel haberler alırız çok az kalmış. Belirti vs varmı hiç ?
İnşallah beklenilen sonuca ulaşırsın canım. Daha yeni başladıysanız iğneye ancak etkis olur dozunu arttırınca çatlamazsa iğne verir hoop gelsin sonra mikmikler. İnşallah sağlıklı güzel sonuçlar alırsın canım benim yolunca gitsin herşey
Arkadaşların ilettiği siteler çok ekonomik canım özellikle gebelik testi hediyeli olanlara bak bayağı idare ediyorBu arada yeni işin hayırlı uğurlu olsun. Herşeyde bir hayır var işte bence yoluna girmeye başlıyır birşeyler bu da bir işaret. Sen kafanı dağıtmana bak Allah sana bunun için yol göstermiş görceksin bak nasılda düzelecek herşey.
Öyle düşünme kuzum belkide üstüne görüyorsundur bekle bakalım, inşallah bebiş vardırda adet olmazsın
Nasıl kullandın onu canım ölçek vs iletsene sana zahmet bir o kaldı heralde onuda içem tam olsun
Canım internette ölçüleri var genelde 10ar kaşıktan veriliyor tarif ama ben göz kararı yaptım hep 10 yemek kaşığı bal biraz çok olur dedim çünkü ben sabah akşam bir çay kaşığından azıcık fazla yedim fazlası iyi değil aslında. Adetin ikinci günü başlanıyor senin şu an soğan kürü uygulaman daha iyi olmaz mı ama gebeliğini bi netleştir önce
Ahh valla ozaman bir geçsee geçmiyor cidden gıdım gıdım ilerliyor. Sen doktorunu dinle bence Allah korusun test yalnış bi sonuç verir boş yere üzülme
Dualarımız seninle canım inşallah hamiş listesine kendimize ekleriz sayıyı arttırır. Keçiboynuzunun çok faydası var kemik suyu çorbada içir haftada 2 kez. Havuç suyu ve domates suyu da süper etkili söliyim hangisini severse
İnşallah ikizdir valla doktor birşey demedi mi belki der sende bir sor sağlıklı olsunda insan tek olmasına da razı tabiki ama ikiz olsa şahane olur tadından yenmez bir taşla iki kuş :)
Hadi inşallah Şubat ayına seninle güzel başlarız inşallah canım hayırlısı olsun nasibinde vardır inşallah.
Canım ben denemek için yaptım adetliyken başladım 15 gün sonra bıraktım15 boyunca mi?ben de incir yedim ama dün birakmistim yunurtlama bitti diye. Acaba devam mı etsem ? Bat yarınsa testiniz baya koyu çıkmış. Belki de ikizdir:)
21.günü test yapılacak doktor demişti. Ay insaallah catlamistir. 6 ayda ilk kez yunurtlama gününu iki gün üst üste degerlendirdimBence çatlamış görünüyor canım gönlünü ferah tut, progesteron testi yaptır adetinin 21. İle 23. Günleri arası anlarsın çatlayıp çatlamadığını. Çatladıktan sonra bazen hemen tek çizgiye düşüyor bazende yavaş yavaş. İkinci çizgi silikse zaten negatif anlamına geldiği için çatlamış olarak yorabilirsin ben öyle anlıyorum inşallah doğrudur![]()
Anladım cevabınız için teşekkür ederim.Canım ben denemek için yaptım adetliyken başladım 15 gün sonra bıraktım
Ne demek canım =)Anladım cevabınız için teşekkür ederim.
tebrik ederim canım allah sağlık sıhatle kucagına almayıda nasıp etsın ınsallahhhhh@nalyecetemtahin @sell-in kızlar bu sabah gebelik testi yaptım
İnşallah canım teşekkür ederimtebrik ederim canım allah sağlık sıhatle kucagına almayıda nasıp etsın ınsallahhhhh![]()
hcg baya yüksektir şimdi :)) Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin@nalyecetemtahin @sell-in kızlar bu sabah gebelik testi yaptım
Nasil oluyor ki normalde reglinHadi hayırlısı canım yaaa bu ay için tam umudumu yitirmişken bi umut oldu ama tabi altından regl kanaması cikmazsaaa![]()
Hamilesin canımKizlar selam 30 ocakta batti adet olamadım hala bugün test yaptım böyle çıktı Eki Görüntüle 2104403
Hamilemiyim sizce? Idrar sorunu yaşıyorum sürekli idrara çıkma hissi var iki gündür
Ayy en kısa zamanda kan testi yapayım çok teşekkürler Allah isteyen herkese nasip etsin tez vakitte darısıHamilesin canım
Hayırlı olsun canımm@nalyecetemtahin @sell-in kızlar bu sabah gebelik testi yaptım
Hayırlı olsun sizindeAyy en kısa zamanda kan testi yapayım çok teşekkürler Allah isteyen herkese nasip etsin tez vakitte darısı
Mrb benimde 20 şubatHAMİŞLER
HAMİŞ ADAYLARI
- @sarikirmizim
![]()
- @meltem151515515
![]()
- @Busra5834
![]()
- @PPERA
![]()
- @cigdemmm26
![]()