Canım Insallah devamı gelir :)Kızlar üsteki msjımı okuyun dua edin bana :))))
İnşallah canımmm aminn :)))Canım Insallah devamı gelir :)
Benim adet döngüm kısa canım 25 günde bir felan. Adetin 17.gunu dio takvimde. İlk bebişide 3 haftalıkken öğrenmiştim :))) ayy inşallah buda bebiştirCanım
bat 9 subatmıs ne kadar erken cıkmıs bugün adetin kacıncı günündesin merak ettim
Benim 18 . Günüm ben çatlatma iğnesinoldum onun 6.günü senden gaza gelip benim de test yapasım geldiBenim adet döngüm kısa canım 25 günde bir felan. Adetin 17.gunu dio takvimde. İlk bebişide 3 haftalıkken öğrenmiştim :))) ayy inşallah buda bebiştir
Hayirli olsunn saglikla kucaginiza alin inşallah.
Iste o adetten itibaren hesaplıyorlar canım degerine gore kac haftalik olduguna karar veriyorlar
Kiz yaniltir 12 gun sona fln yap :) 12.gunde yani 6 ck erkenBenim 18 . Günüm ben çatlatma iğnesinoldum onun 6.günü senden gaza gelip benim de test yapasım geldi
Yok canım geçen ay kimyasal geçirdimSen kan baktırmışmıydın?
Aminn canım bütün isteyenlere HayirlisiylaÇok sağol canım darısı senin başına inşalllah
Evet öyleymiş canım
İnşallah canım rabbim sağlıklı bi şekilde kucagına almayı nasip etsinYok canım geçen ay kimyasal geçirdim
O yüzden bu ay adetim gecikince hemen gitmek istemedim. Geçen ay çok sevindirik olmuştuk çok büyük hayal kırıklığı yaşadık dün de leke gelince korktum dr a gittim. Adetim gecikince test yapmıştım pozitif çıkmıştı leke gelşnce yine sıkıntı yaşayacam sandım ama şükür bi sorun çıkmadı. Rabbim yardımcımız olsun sağ salim kucağımıza alalım inşalllah
Aynen canım subat ayina umutlu girdim bende icimde guzel hisler var bakalım bizede nasip olacak insallahKuzucuklaaarr yeni hamislerimiz hayirli ugurlu olsn Rabbim sag salim kucaginiza almayi nasip etsin..subat ayina hizli basladik bizlerdende devami gelsin insallah.masallah guzl oldu boyle.hamile haberi aldikca gaza geliyrm kendi adima :)
Çok sevindim allah biZede nasip eder inş .:) bi arkadaşım vardı o aklıma geldi yazını görünce umreye gittiler orada bayılmış hamile olduğunu orada öğrenmiştiHaccımız çıktıİnanamıyorum hâlâ
Aa ne guzel bir haber almissiniz hayirla gidip gelon canım dualarda bulundur bizleri de aklina gelirse InsallahHaccımız çıktıİnanamıyorum hâlâ
Ayyy süper bi haber bu kuzum allah kabul eder inşallah bize de dua et olur mu ama önce kendineHaccımız çıktıİnanamıyorum hâlâ
Gören göremeyen varmı yav yardımcı olurmusunuz lütfen içini de açıp çektim rahat olsun diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?