Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim adet döngüm kısa canım 25 günde bir felan. Adetin 17.gunu dio takvimde. İlk bebişide 3 haftalıkken öğrenmiştim :))) ayy inşallah buda bebiştir
Benim 18 . Günüm ben çatlatma iğnesinoldum onun 6.günü senden gaza gelip benim de test yapasım geldi

Bi de kizlar bnm her ay yumurtm catladiginda mutlaka sseffaf o uzayan akintim gelirdi..dun oglen 12.de catlatma ignemi oldm ama hala gelen giden yk catlamadimi yaa her ay olan durum bu ay olmamasi normalmi.yasayan varmi her ay olunca bu ay garibime gittii

Sen kan baktırmışmıydın?
Yok canım geçen ay kimyasal geçirdim
O yüzden bu ay adetim gecikince hemen gitmek istemedim. Geçen ay çok sevindirik olmuştuk çok büyük hayal kırıklığı yaşadık dün de leke gelince korktum dr a gittim. Adetim gecikince test yapmıştım pozitif çıkmıştı leke gelşnce yine sıkıntı yaşayacam sandım ama şükür bi sorun çıkmadı. Rabbim yardımcımız olsun sağ salim kucağımıza alalım inşalllah

İnşallah canım rabbim sağlıklı bi şekilde kucagına almayı nasip etsin

Kuzucuklaaarr yeni hamislerimiz hayirli ugurlu olsn Rabbim sag salim kucaginiza almayi nasip etsin..subat ayina hizli basladik bizlerdende devami gelsin insallah.masallah guzl oldu boyle.hamile haberi aldikca gaza geliyrm kendi adima :)
Aynen canım subat ayina umutlu girdim bende icimde guzel hisler var bakalım bizede nasip olacak insallah

Gören göremeyen varmı yav yardımcı olurmusunuz lütfen içini de açıp çektim rahat olsun diye

Eklentiler

• 25602688-0930-4D92-8581-EDE222FBB4E1.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 64
  • C2060FCE-2EF6-4848-BBE6-1BF0232C84DC.webp
    6 KB · Görüntüleme: 59
  • AF463512-6C40-47AD-8564-2A2FC5DF4203.webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 64
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…