Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Inşallah bebeğimmm hayirlisi

Ama bebiş olsaydı az da olsa 2. çizgi görünürdü gülüm değil mi? Direk erken gebelik testi alsaydım keşke ama çok pahalı yaaa
Canım belli olmuyor kiminin gec dollenme olma durumu var diye idrara da gec geciyor

Ama bebiş olsaydı az da olsa 2. çizgi görünürdü gülüm değil mi? Direk erken gebelik testi alsaydım keşke ama çok pahalı yaaa
Bazen regl geçmeden çıkmıyor canım, inşaallah vardır bebek ♡

O testler çep yakıyor maalesef, beklemekten başka çare yok :/

Ağzımda ekşimsi tat var, diğer şeyler hadi neysede bu tat psikolojik olamaz sanırım ama nedeni ne emin değilim inşallah bebiştendir seninde tabi inşallah vardır ve de erken gebelik testi aldım sabah ola hayrola

Ağzımda ekşimsi tat var, diğer şeyler hadi neysede bu tat psikolojik olamaz sanırım ama nedeni ne emin değilim inşallah bebiştendir seninde tabi inşallah vardır ve de erken gebelik testi aldım sabah ola hayrola
inş herşey dilediğin gibi olur canım.sonucunu at buraya merak edicem

Canım belli olmuyor kiminin gec dollenme olma durumu var diye idrara da gec geciyor

Adet günüme birkaç gün kala karnım acayip şişer normalde. Şimdilik öyle bir durum yok, dümdüz karnım. O yüzden hâlâ belki diyorum. İnşallah dediğin gibi çıkar ve bir sürprizle karşılaşalım. Pazartesi günü kesinleşir.

Kızlarrrrrr
Evde dandik marka normal bi test vardı ondan yaptımm çift çizgi çıktıııı
Ayyyy bu anı bi kere daha yaşadım ama sonra devamı gelmedi yaaa inşallah bu sefer vardır ne olur dua edin kızlar, sabah ilk idrarla erken gebelik testi yapcam :))))))
Ayy Allahım inşallah vardır yaaaa :)))))
Ağzımdaki ekşi tat gaz ve şişlinlik beni çok rahatsız ettiği için bi deneyim dedim şansımı deneyim dedim, bat 9 şubat :)))

Canım
bat 9 subatmıs ne kadar erken cıkmıs bugün adetin kacıncı günündesin merak ettim

Insallah canım hayirlisi ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…