- 2 Nisan 2014
- 1.371
- 927
- 123
Benimde öle yaBnimde aynı şekilde lekelenmem oldu adetin geçti ise sabah ilk idrar ile test yap silikte olsa cikar
Benimde öle ya
Aaaaaa çok sağol canım,ama durumda bir değişiklik yok malesef regl oldum yine@Sosyaljo canım epeydir girmiyorum sirf seni merak ettiğim için girdim. Canım son durumun nedir,nasılsın?
Prolaktin kaç cıktı canım,benimki 23 incir kürü yapicam korkuyorumCanlan valla sensiz olmuyor .. Merak ediyorum sizi yazdiklarinizi halinizi hatrinizi:) Bazen olur oyle gecer gider Insallah. Tes.dis.aslan pençesine baalicaktin naptin
Bende hormon tahlili yaptırdım muayene oldum
Prolaktin yine yuksek cikti ilac yaz di onu kullanacagim yan etkilerinden biri cok fazla alisveris yapmaymis esime soyluyorum kafayi yedirtiyor yani diyorilac agir diye baska bisey yapmim diyorum bakalim
Canım sinirda senin riskli olabilir . gecen ay 41 di bu ay 32 bu sekilde gebe kalman zor dedi.Prolaktin kaç cıktı canım,benimki 23 incir kürü yapicam korkuyorum
Amin canım benim çok teşekkür ederim Herkese nasip olsun inşaallah ♡ ♡
Insaallah hayirlisyla bebegin seninledir ve o test de dogrudurKızlarrrrrr
Evde dandik marka normal bi test vardı ondan yaptımm çift çizgi çıktıııı
Ayyyy bu anı bi kere daha yaşadım ama sonra devamı gelmedi yaaa inşallah bu sefer vardır ne olur dua edin kızlar, sabah ilk idrarla erken gebelik testi yapcam :))))))
Ayy Allahım inşallah vardır yaaaa :)))))
Ağzımdaki ekşi tat gaz ve şişlinlik beni çok rahatsız ettiği için bi deneyim dedim şansımı deneyim dedim, bat 9 şubat :)))
Günüm geçmedi 1-2 gün daha var yaptim ama bişiy cikmadi ama ayni regl gibi ağrilarim ateş basmalari falan olmuyorum amaBende de pembe leke gelmişti sen idrar testi yap geçti ise gunun benim kizimda bu şekilde oldu Allah gönlüne göre versin inşallah
aminnnnnnnnnnnn inşallahOkumuş olduğum, yasini şerif, mülk suresi, kıyamet suresi, cuma suresi, 3 ihlas, 1 Felak, 1 nas, 1 fatiha , 1 bakara,100 rabbi hebli minessalihin, 100 Suphanallah, 100 elhamdülillah, 100 Allahü Ekber, 100 el şafi, 100 el mubdiu.Hasta olanlara şifa,dertlilere deva,borçlulara eda,evlat sahibi olmak isteyenlere hayirli evlat,hamile olanlara sag salim kucaklarına almaları bilmedigim kimin her ne dileği varsa.Kabulu için Amin yazip uzerine alan herkeze hediyemdir.Rabbim ellerinizi boş çevirmesin inşallah ❤
Okumuş olduğum, yasini şerif, mülk suresi, kıyamet suresi, cuma suresi, 3 ihlas, 1 Felak, 1 nas, 1 fatiha , 1 bakara,100 rabbi hebli minessalihin, 100 Suphanallah, 100 elhamdülillah, 100 Allahü Ekber, 100 el şafi, 100 el mubdiu.Hasta olanlara şifa,dertlilere deva,borçlulara eda,evlat sahibi olmak isteyenlere hayirli evlat,hamile olanlara sag salim kucaklarına almaları bilmedigim kimin her ne dileği varsa.Kabulu için Amin yazip uzerine alan herkeze hediyemdir.Rabbim ellerinizi boş çevirmesin inşallah ❤
Aminnn
ÂminOkumuş olduğum, yasini şerif, mülk suresi, kıyamet suresi, cuma suresi, 3 ihlas, 1 Felak, 1 nas, 1 fatiha , 1 bakara,100 rabbi hebli minessalihin, 100 Suphanallah, 100 elhamdülillah, 100 Allahü Ekber, 100 el şafi, 100 el mubdiu.Hasta olanlara şifa,dertlilere deva,borçlulara eda,evlat sahibi olmak isteyenlere hayirli evlat,hamile olanlara sag salim kucaklarına almaları bilmedigim kimin her ne dileği varsa.Kabulu için Amin yazip uzerine alan herkeze hediyemdir.Rabbim ellerinizi boş çevirmesin inşallah ❤
Amin inşallahOkumuş olduğum, yasini şerif, mülk suresi, kıyamet suresi, cuma suresi, 3 ihlas, 1 Felak, 1 nas, 1 fatiha , 1 bakara,100 rabbi hebli minessalihin, 100 Suphanallah, 100 elhamdülillah, 100 Allahü Ekber, 100 el şafi, 100 el mubdiu.Hasta olanlara şifa,dertlilere deva,borçlulara eda,evlat sahibi olmak isteyenlere hayirli evlat,hamile olanlara sag salim kucaklarına almaları bilmedigim kimin her ne dileği varsa.Kabulu için Amin yazip uzerine alan herkeze hediyemdir.Rabbim ellerinizi boş çevirmesin inşallah ❤
Amin cnm allah razı olsun allah kabul etsin dualarımızı aminnnOkumuş olduğum, yasini şerif, mülk suresi, kıyamet suresi, cuma suresi, 3 ihlas, 1 Felak, 1 nas, 1 fatiha , 1 bakara,100 rabbi hebli minessalihin, 100 Suphanallah, 100 elhamdülillah, 100 Allahü Ekber, 100 el şafi, 100 el mubdiu.Hasta olanlara şifa,dertlilere deva,borçlulara eda,evlat sahibi olmak isteyenlere hayirli evlat,hamile olanlara sag salim kucaklarına almaları bilmedigim kimin her ne dileği varsa.Kabulu için Amin yazip uzerine alan herkeze hediyemdir.Rabbim ellerinizi boş çevirmesin inşallah ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?