Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Prolaktin ilaçla kolay düşer diyorlar, inşallah hemen hizaya gelir canım. Stres kaynaklı bir yükselme olabilir.. Benim testere yalan oldu.. Düzenli içemiyorum, pek etkili olacağını sanmıyorum. Senin yan etki de çok iyiymiş, at kendini çarşıya, gez dolaş, kafa dağıt... Ne demişler: Alın, verin, ekonomiye can verin

Aminnnn Allah razi olsnn cnm

herhangi bir sorun varmıydı canım

Aslında var sanırım kan pıhtılaşma problemi çıktı canım
Doktora gittim 1 boş gebelik 1 kimyasal gebelik geçirdim daha sonra doktor da dedi bana seni daha fazla yipratmayalim klomene başlayalım dedi öyle başladık ilk denemede senden umutluyum dedi ama olmayacak gibi sanırım hiç öyle hissetmiyorum

Aminnn canım Rabbim seninde her ne dileğin varsa kabul etsin inşallah bu cuma gununun yüzü suyu hürmetine

Amin inşallah..

Aminn güzel kalpli arkadasim:) Allah razı olsun senden:)

Aminnn

@Lina dmrkrn Amin canım yüreğine sağlık.
Nasilsın,güzel geciyordur insallah❤

Bu sabah randevumuz vardı eşimin işi sebebiyle yarın sabaha aldık,son dk golü olunca garip oldu

Kizlar dun esimin spermiyoram sonuclarini koymustum buraya, sayi ve hiz sorunu vardi. Bugun doktor gorusmesi vardi varikosel cikmadi cok sukur. Ama kiminize umut olmasi acisindan yazmak istiyorum. Enfeksiyonlar spermleri asiri derecede etkiliyormus, kisirliga kadar goturuyormus. Benim esimde yakin zamanda agir enfeksiyon gecirmisti antibiyotik kullanmisti. Enfeksiyon etkisi 3 ay devam edermis saniyorum o yuzden doktor kesin konusmak icin erken demis. 3 ay sonra 2. Spermiyogrami verecegiz. Salgin var biliyorsunuz, hem eslerinizin etkilenmemesi icin onlem alin hem de sizin eslerinizde de yakin zamanda enfeksiyon olduysa bu yazdigimi dikkate alin derim.

6 aydir enfeksiyon gecirmemisti tabi bunu dusununce korunmasiz gecen 6 ay dusundurmuyor degil ama 1 ay once gecirmis olmasi onumuzdeki 2 ay icin niye olmuyora cevap olacak. Rabbim dert verip derman aratmasin, mubarek cuma gunu hurmetine evlat isteyen bizleri hayirla saglikla tez zamanda sevindirsin..

Canım allah razı olsun . Hamileliğin nasıl geçiyor ? Kalp atıslarını duydun mu bebişininn nasılsınız

Gecmis olsun canim.
Insallah sonraki beklediginiz gb cikar❤
Allah yardımcınız olsun.

Canım. Bugün gebelik testi yaptın mı? Insaallah test pozitiftir:)

canım iğne olunca ne tür etkilerde bulunuyor onu kestiremiyorum. ancak internette uzayan akıntı göremeyebilirsiniz, az su içmek dahi etkileyebilir falan diyordu.. ya da bir iki güne olacaksın belki, iğnenin etkilerini bilemediğim için fazla bir şey söyleyemiyorum

Haccımız çıktı İnanamıyorum hâlâ
canım ne güzel haber, bol bol dua et hem kendine hem bize

Gören göremeyen varmı yav yardımcı olurmusunuz lütfen içini de açıp çektim rahat olsun diye
tatlım ben göremedim ya

vosvoscum ben de senden inanılmaz güzel elektrik alanlardanım =) modu düşürmek yok! güzel düşünelim güzel olsun

AMİN! canım. ne güzel dilekler bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…