- 7 Şubat 2017
- 2.315
- 2.250
- 133
Evet canımcanım seninde mi ilk
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canımcanım seninde mi ilk
biliyorum canım ama ben de o topikteydim zaten ama yapılan bir yanlışlık var o da şu bir kişi bir başkası için yalnızca 1 tane okuyabilir usul o şekilde ondan dolayı o gruptan çıktım :)Canım Allah kabul etsin şimdiden. Topiğin hayırlı olsunama biz başka bir topikte okuyoruz, kendi adıma konuşayım ben yetiştiremem
![]()
Bence mühim olan niyet canım :)biliyorum canım ama ben de o topikteydim zaten ama yapılan bir yanlışlık var o da şu bir kişi bir başkası için yalnızca 1 tane okuyabilir usul o şekilde ondan dolayı o gruptan çıktım :)
Evet canım
Kırmızılar gelmedi
Ateş 37.0
Nolur gelmiş olsun bebeğim![]()
Ne zamandı batın cnmKırmızılar gelmedi
Ateş 37.0
Nolur gelmiş olsun bebeğim![]()
Canım maslak acıbademde bülent traş yaptı görünürde sorun yok ama şimdi araştırılcakcanım sizde ki problem ne birde tüp bebegi nerde yaptırdın
canım ayıptır sorması ücretleri ne kadarCanım maslak acıbademde bülent traş yaptı görünürde sorun yok ama şimdi araştırılcak
Canım maslak acıbademde bülent traş yaptı görünürde sorun yok ama şimdi araştırılcak
Hamilelerin ateşi yüksek oluyor canım ve regl günü ateşin düşük olursa regl olacağın anlamına geliyoramin canım bu arada ateş ile ilgisi nedir bunu bilmiyordum
Bugün canım ama gelmedi ♡Ne zamandı batın cnm
Hamilelerin ateşi yüksek oluyor canım ve regl günü ateşin düşük olursa regl olacağın anlamına geliyor
Yumurtlama sonrası adet gününe kadar ateş hep yüksek olur. Ta ki regl gününe kadar. O yüzden ümitlendim![]()
Bugün canım ama gelmedi ♡![]()
Test yapsana varsa :)Hamilelerin ateşi yüksek oluyor canım ve regl günü ateşin düşük olursa regl olacağın anlamına geliyor
Yumurtlama sonrası adet gününe kadar ateş hep yüksek olur. Ta ki regl gününe kadar. O yüzden ümitlendim![]()
normalde gecikme yapıyor mu
Test yapsana varsa :)
İnşaallah canıımmAy hadi inşallahR4bi4
Amin canım. Yok tam gününde gelir
Test var ama cesaretim yok canım
Hiç adet belirtisi bile yok, yarına kadar bekliycem :))