Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar soğan kürğne hemen başlayayımmı adetin başlayıp bitmesini mi bekliyim dr 15 gün içinde aset olcan dedi birde tam olarak nasıl yapılıyo

Canım Allah kabul etsin şimdiden. Topiğin hayırlı olsun ❤️❤️ ama biz başka bir topikte okuyoruz, kendi adıma konuşayım ben yetiştiremem :KK43:
biliyorum canım ama ben de o topikteydim zaten ama yapılan bir yanlışlık var o da şu bir kişi bir başkası için yalnızca 1 tane okuyabilir usul o şekilde ondan dolayı o gruptan çıktım :)

amin canım bu arada ateş ile ilgisi nedir bunu bilmiyordum
Hamilelerin ateşi yüksek oluyor canım ve regl günü ateşin düşük olursa regl olacağın anlamına geliyor ❤️❤️

Yumurtlama sonrası adet gününe kadar ateş hep yüksek olur. Ta ki regl gününe kadar. O yüzden ümitlendim :(

Hamilelerin ateşi yüksek oluyor canım ve regl günü ateşin düşük olursa regl olacağın anlamına geliyor ❤️❤️

Yumurtlama sonrası adet gününe kadar ateş hep yüksek olur. Ta ki regl gününe kadar. O yüzden ümitlendim :KK43:

ilk defa duydum canım hayırlısı beklemedeyiz en güzel vakıt olur nasipse Allahım verirse

Yumurtlama sonrası adet gününe kadar ateş hep yüksek olur. Ta ki regl gününe kadar. O yüzden ümitlendim :KK43:
Test yapsana varsa :)

Back
X