Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Devlet hastanesi mi? Ne kadar keyfi uygulamalar yarabbim... Rahimden parça almak için genel anestezi vermişlerdi bir kadına, ayıldıktan iki saat sonra taburcu oldu yürüdü gitti.. anlayan varsa beri gelsin

Arastirma hastanelerinde genelde ilkel uygulamalar.
Kadin dogumda parca alimina 5 dk uyutuyorlar dedigin gb.
Bende arastirmada parca alindi ve inanilmaz acı bisy zaten kürtaj bir nevi.
Kurtajida ayni sekilde yapiyorlar:sopa:
Resmen gereksizlik....

Benimde sabah beri hiç adet belirtisi yoktu temizlik yapıyodum hatta 2 gibi tuv gittim bi baktım kahve leke sonra psikolojik ağrılar başladı adet oluyom galiba
Of ya inşallah yerleşmedir. Bebeğin gelmiş olsun canım inşaallah ♡ ♡ :dua:

Canim ben bugun bir umitle kan testi vermistim ama negatif cikti 2 gun once adet gunumdu 1 damla geldi kesildi yerlwsme kanamasi sanmistim senin durumunu bilmiyorum senin daha adetine var belkide yerlesme kanamasidir insAllahta oyledir birde kizlar hic bole olmadi surekli kasigim agriyo adetimde hic gecmezdi noldu bana anlamiyoum yerlesme kanamasi 2 gun once oldu kan tahlilinde cikmalimiydi 1.20 cikmis negatif ama yukselme ihtimali varmi bole bisey yasayan yada
Canım negatif se eğer ilaçlardan dolayı gecikme benim de adet günümde ve sonrası iki gün leke şeklinde oldu sonra normal adet oldum yani ilaçlar geciktirebilir

Amiiiinnnnn:dua::dua::dua:
Sen hic uzme canim bu aralar kendini. Dikkat et kendine. Kız mı olacak acaba :KK28:
İnşallah:spor:
Gönlümden geçen o ne yalan söyliyim.Klişe ama gerçek yeter ki sağlıklı olsunda hiç farketmez:)
Bu arada aralık hamişleri nerede? Ben hiç göremiyorum kızları gitmiş sanki herkes :/

Gitmedim gülüm, normal çalışmaya devam ediyorum.. bakalım bu ay yine olursa artık giderim.. bugun adetin 12. günü, dua edin benim için, bu ay olsun inşallah..
Sen nasılsın? Minik kuzu uslu duruyor mu?
Her zaman dua’larımdasınız tek tek müjdelerinizi almayı diliyorum.Benden kahve leke geldiğinde eşim internetten hemen araştırmıştı hep rahimin kendini temizlediğini görmüşş:))İnşallah seninki de öyledir.
Biz iyiyiz çok şükür artık kontroller 3 haftada bir şekilde artık heyecanla bekliyoruz işte.Hatta önümüzde ki hafta 3 ay doluyor kaldı geriye 6 ay diye geri sayım yapıyoruz şimdideno_O
9 ay çok uzun ya hu..:işsiz:

Back
X