Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canını sikma da keyif olsun diye yapman iyi canım.
seymaya cok uzuldum canım sıkıldı benimde. gerçekten insan bazen acaba benim hic olmayacak mi diye gaflete dusebiliyor Allah kimsenin umudunu yitirtmesin bizlerinde insallah
evet canım akşam en büyük şoktu benim için çok üzüldüm 2 defa okudum yazısını.Allahım evlat isteyenlere tez vakitde versin inş

Canım niye boyle canını sikiyorsun ki daha 5 haftalık dua et bol bol Allah emeklerinizi bosa vermesin vesveseye izin verme saglikla kucagina alirsiniz insallah
Ins canim.kotu bi tecrubem olmuatu ustelik onada 18 ay beklemistim kalmak icin.insan uzadikca kucagina alamadikca umutsuzluga dusuyor

canım senden Allah razı olsun az önce okudum evet ölçülebiliyormuş bende sabah denicem.az önce koltuk altında 36.8 çıktı dil altında 37.1 çıktı bakalım sabah kalkmadan nasıl olacak.
yastığının altına koy, uyanır uyanmaz ilk işin ölçmek olsun canım :)

Ins canim.kotu bi tecrubem olmuatu ustelik onada 18 ay beklemistim kalmak icin.insan uzadikca kucagina alamadikca umutsuzluga dusuyor
Bu iyi tecrube olacak inan :) hayirlisiyla tabi ki . ama bak tekrar hamile kaldın buda iyi birsey ve bunu Rabbim size bagislayacak insallah

Hmm bn ozelde cekilmistim kuzumm ondn anestezili cekildm hatta bn demeden sagolsun dr.um anestezili yapalim demisti
Eşimde diyor bu kadar panikleyeceksen yaptirmayalim hazr olunca yaptıralım diyor ama hic bir zaman hazir olmayacağım icin el mahkum disimi sıka sıka olcam

İnşallah kuzum sağolasın. Nasibim bu aya değilmiş demekki napalım beklemeye devam edicem sabırla ve duayla

Geldimi ben şook üzülme diyecem ama ben çok üzüldüm seni düşünemiyorum hayırlısı olsun canım benim

Sağol kuzum benimm yanımda olduğunuzu hislerime ortak olduğunuzu gördükçe toparlanıyorum. İyiki burdayım.

Avazım çıktığı kadar ağladım çok iyi geldi yarına birşeyim kalmaz, bekleyeceğim zamanının gelmesini elimden birşey gelmiyor neticede yapabileceğin herşeyi yapıyorum sadece sabretmeye dayanmıyor gücüm, inşallah çok beklemem

Listede gordum yeni bat yazilmis önumuzdeki ay hamisler listesinde olacaksin insallah canim❤

Evet kuzum Şubat’a girdik derken bir anda Mart Bat’ı na eklendim bile. Nasıl geçecek bilmiyorum. İnşallah nasibimde Mart ayı vardır kuzum çok sağol güzel dileklerin için binlerce kere

Ahhh okadar zor ki kabul etmesi insan her ay tecrübe etse de alıştıramıyor kendini bu duruma. Allah beterinden korusun tabiki ama evlat beklemek ne kadar zormuş. Ruhum yoruldu yemin ederim. Eşim belli etmesede “ hastalandım “ dediğimde yüzü düşüyor farkediyorum “olsun” diyor ama içi gidiyor. Alakası bile yok aslında ama suçluluk duygusu hissediyorum “ ne o baba olabildi ne ben” diye hayıflanıyorum. Yarın geçer normale dönerim kuzum beklerim yine tavuk gibi yumurtlamayı.

Çok sağol düşündüğün için canım benim Allah razı olsun.

Bence sen hamilesin:)

seymaka lütfen kendine eziyet etme :/

Ahhh keşke hamileyim desem kuzum ama nasıl olacak ki. Keşke mucize olsa.

Niye bu kadar erken ya tam sokuldu mu emin misin adet kanamasi olduguna

Eminim kuzum bende şaşırdım hiç beklemiyodum. Dışarıdaydım yürürken farkettim aslında ama “ daha erken akıntı da olabilir” dedim ama eve gelince baktım ki erkenden gelmiş. Zaten son zamanlarda hep diyordum ya belirtilerim adet belirtisi gibi hiç gebelik belirtim yok diye meğer erken geleceği içinmiş. Hal böle olunca erkende yumurtlamışım tabiki gününü kaçırdım herşey bombok yani afedersin ama vardır bunda da bir hayır kuzum nediyim

Sessizgemi86 canım gündüz gözüme yazdığın takıldı ama sonra sayfa yenilendi göremedim bakmaya çalıştım yorumlarına doğru mu gördüm ? Sonuçla ilgili ?

Oyy oy inan kendi hasta oldugumda bu kadar uzulmedim. Demek ki zamanı bu ay kendimden değilmiş ne diyim Allah yuzunuze baksın gönlündekini en guzel kısa zamanda nasip etsin.. Duaya devam edecegiz yılmak yok daha da umutla bekleyecegiz . gecikince daha bi koyuyor sanki insana en azından boyle önünü gördün insallah satini da görmüş olacaksin Allahin izniyle

Kızlar af edersiniz sabahtan beri hayvah gibi yiyorum ama doymuyorum. Yiyorum 10 dk sonra yine karnın gurulduyor
Gün içinde neler yediğimi burada saysam mideniz bulanır

Az önce iki dilim ekmek kızarttım üstüne mis gibi tereyağ ve yanında beyaz peynir salatalık biber gömdüm
Açlık/doyumsuzluk hissi de hamilelik belirtiler arasında yer alıyor mu?

Almıyor canm.. Seninkisi psikolojik boşuna çok yeme kilo problemin olur sonra... Hamilelikte ilk dört ay mide bulantısı olur yemek görmek dahi istemezsin.. Dördüncü aydan sonra iştahını artar bebek kilo aldıkça daha çok ve hızlı acıkırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…