- 2 Nisan 2014
- 1.371
- 927
- 123
EvtttBen de direkt kan testi düşündüm. MR ve röntgene girmeden önce yaptırayım dedim. Senin batın bugün müydü canım .?
evet canım akşam en büyük şoktu benim için çok üzüldüm 2 defa okudum yazısını.Allahım evlat isteyenlere tez vakitde versin inşCanını sikma da keyif olsun diye yapman iyi canım.
seymaya cok uzuldum canım sıkıldı benimde. gerçekten insan bazen acaba benim hic olmayacak mi diye gaflete dusebiliyor Allah kimsenin umudunu yitirtmesin bizlerinde insallah
Ins canim.kotu bi tecrubem olmuatu ustelik onada 18 ay beklemistim kalmak icin.insan uzadikca kucagina alamadikca umutsuzluga dusuyorCanım niye boyle canını sikiyorsun ki daha 5 haftalık dua et bol bol Allah emeklerinizi bosa vermesin vesveseye izin verme saglikla kucagina alirsiniz insallah
canım senden Allah razı olsun az önce okudum evet ölçülebiliyormuş bende sabah denicem.az önce koltuk altında 36.8 çıktı dil altında 37.1 çıktı bakalım sabah kalkmadan nasıl olacak.benimki de öyle canım bipliyor. Dil altından da ölçülür onunla :)
yastığının altına koy, uyanır uyanmaz ilk işin ölçmek olsun canım :)canım senden Allah razı olsun az önce okudum evet ölçülebiliyormuş bende sabah denicem.az önce koltuk altında 36.8 çıktı dil altında 37.1 çıktı bakalım sabah kalkmadan nasıl olacak.
aynen canım :)yastığının altına koy, uyanır uyanmaz ilk işin ölçmek olsun canım :)
Bu iyi tecrube olacak inan :) hayirlisiyla tabi ki . ama bak tekrar hamile kaldın buda iyi birsey ve bunu Rabbim size bagislayacak insallahIns canim.kotu bi tecrubem olmuatu ustelik onada 18 ay beklemistim kalmak icin.insan uzadikca kucagina alamadikca umutsuzluga dusuyor
Amin canim ins. Allah razi olsunBu iyi tecrube olacak inan :) hayirlisiyla tabi ki . ama bak tekrar hamile kaldın buda iyi birsey ve bunu Rabbim size bagislayacak insallah
Gidince bir sorayim ya cok stres yaptımPeki doktorla konuşsan, belki ücretli yapabilirler
Eşimde diyor bu kadar panikleyeceksen yaptirmayalim hazr olunca yaptıralım diyor ama hic bir zaman hazir olmayacağım icin el mahkum disimi sıka sıka olcamHmm bn ozelde cekilmistim kuzumm ondn anestezili cekildm hatta bn demeden sagolsun dr.um anestezili yapalim demisti
Umudu yitirme canım. Allah a inanıyoruz sonuçta. Inşallah yakın zamanda nasip eder hayirlisyla. Bir de ne kadar kendimizi rahat hissedersek bence o zaman gelicek bu yaramaz bebisler :) ama öncesinde sabırla duayla. Bir de bebegin dogacagi günün vakti saati var. Demek ki buna deilmis başlangıcı diye düşün. Inşallah nasip olacak canım benim.
Geldimi ben şook üzülme diyecem ama ben çok üzüldüm seni düşünemiyorum hayırlısı olsun canım benim
Listede gordum yeni bat yazilmisönumuzdeki ay hamisler listesinde olacaksin insallah canim❤
Kuzummm ne acelesi varmis yaaasimdi hastalandin diye oyle dusunuyorsun.bi kac gun gecsin bak nasi yeni aya basliyorsun.bi bakmissin ki kendini ya kur yaparken ya bebek dusunurken bulmussun.napalim be yavrum hayirlisi hakkimizda demekki zamani degilmis.uzulme demiyrm hepimiz uzuluyoruz yikiliyrz hatta gelince.ama kendini bu surecte ck yipratma olurmu
Niye bu kadar erken ya tam sokuldu mu emin misin adet kanamasi olduguna
kıZlar batıma 4 gün var ve ben dayanamadim test yaptim silik cizgi ckti gittim kan testi yaptirdim 195.66 sizce hamilemiyim
canım flo uygulaması mı kullanıyorsun bende floda var adet takvimi çiçek olanda.floya göre adet 7sinde takvim uygulamasına göre adet 9da. o bile bilemiyor benim döngümü:)Eki Görüntüle 2105917 Durum bu :))
Oyy oy inan kendi hasta oldugumda bu kadar uzulmedim. Demek ki zamanı bu ay kendimden değilmiş ne diyim Allah yuzunuze baksın gönlündekini en guzel kısa zamanda nasip etsin.. Duaya devam edecegiz yılmak yok daha da umutla bekleyecegiz . gecikince daha bi koyuyor sanki insana en azından boyle önünü gördün insallah satini da görmüş olacaksin Allahin izniyleEminim kuzum bende şaşırdım hiç beklemiyodum. Dışarıdaydım yürürken farkettim aslında ama “ daha erken akıntı da olabilir” dedim ama eve gelince baktım ki erkenden gelmiş. Zaten son zamanlarda hep diyordum ya belirtilerim adet belirtisi gibi hiç gebelik belirtim yok diye meğer erken geleceği içinmiş. Hal böle olunca erkende yumurtlamışım tabiki gününü kaçırdım herşey bombok yani afedersin ama vardır bunda da bir hayır kuzum nediyim
Evet flo biraz erken gösterıyocanım flo uygulaması mı kullanıyorsun bende floda var adet takvimi çiçek olanda.floya göre adet 7sinde takvim uygulamasına göre adet 9da. o bile bilemiyor benim döngümü:)
Almıyor canm.. Seninkisi psikolojik boşuna çok yeme kilo problemin olur sonra... Hamilelikte ilk dört ay mide bulantısı olur yemek görmek dahi istemezsin.. Dördüncü aydan sonra iştahını artar bebek kilo aldıkça daha çok ve hızlı acıkırsınKızlar af edersiniz sabahtan beri hayvah gibi yiyorum ama doymuyorum. Yiyorum 10 dk sonra yine karnın gurulduyor
Gün içinde neler yediğimi burada saysam mideniz bulanır
Az önce iki dilim ekmek kızarttım üstüne mis gibi tereyağ ve yanında beyaz peynir salatalık biber gömdüm
Açlık/doyumsuzluk hissi de hamilelik belirtiler arasında yer alıyor mu?
aynen canımEvet flo biraz erken gösterıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?