Baktım 36.8 cıktı bide sabah ölçerim hemen benimki dil altı olandan seninki nasıl ateş ölçerinÖzellikle sabahları kalkar kalkmaz ölç ateşi canım. Yani yatakta kalkmadan
Nazaramı geldik kız :))Hiç sorma aynıyız
Benim 2 3 gün geçmişti galiba erken gebelik testi yaptım çıkmıştıİlkini adet günü yaptim diğerini 1 gün geçince öbürünü de 2 gün geçince am à negtifti
Yok canım bi belirtide sadece kasıklarimda incr inçe sizi seklınde regl sgrısı gibi ayrılar var 3 gündür ama bişi yok yarinda olmazsa ptesi günü kan testi yaptrcamRegl belirtisi var mı canım
Iste insan hep ulaşamıyor ki nerden ha diyinceen iyisi bu, ekonomik paket
https://urun.gittigidiyor.com/kozme...ely-gebelik-testi-10-adet-fiyatidir-327393783
sorma canım ya artık hangi markaya güveneceğimizi bilmiyorum.ya negatif çıksa anlarım ama bozuk çıkması sinir bozucu. ınnovıtanın testinden yaptım dün gece duymuştum hassaslığı çok az vede bayağı uzun bakman gerek dediler bende silik çizgi gördüm gibi geldi bende eşime sabah aldırtdım.erken gebelik testi vardı evde başta onu yaptım bekleme süresindeyken ekranında toz var gibi geldi dokununca tırmaklandı tam test yeri:))( biraz komik oldu bu ama ne yapayım)çıkacağı varsada çıkamadı ekranı tam net göremedim. hadi eşime bel bağladım zaten onlarda ayrı bi garip çıktı.bakalım yarın yine sabah yapıcam bozuk çıkarsa çöpe. pazartesi alırız başka marka.yarın keyif olsun diye yapıcam bozuk çıkar diye:)Bilmiyorum bu testlere verilen paralari sanki yerde buluyoruz
sen koltuk altındanmı ölçüyorsun canım yok dil altı yada dijital olan alındanmıÖzellikle sabahları kalkar kalkmaz ölç ateşi canım. Yani yatakta kalkmadan
Ben de direkt kan testi düşündüm. MR ve röntgene girmeden önce yaptırayım dedim. Senin batın bugün müydü canım .?Yok canım bi belirtide sadece kasıklarimda incr inçe sizi seklınde regl sgrısı gibi ayrılar var 3 gündür ama bişi yok yarinda olmazsa ptesi günü kan testi yaptrcam
Dil altından ölçüyorum canım, dil altı daha doğru sonuç veriyorsen koltuk altındanmı ölçüyorsun canım yok dil altı yada dijital olan alındanmı
Allah korusunSlm kizlar keselerinizi nezaman gordunuz.ben bugun 4 +6 da gittim goremedim canim cok skildi yaa ikizlerimi kaybettim karnimda öldüler 5 ay omce cok korkuyrm yine sagliksiz gebelik olcak diye
anladım canım o derece bende yok benim klasik koltuk altı varDil altından ölçüyorum canım, dil altı daha doğru sonuç veriyor
o dil altından da ölçüyor diye biliyorum canımanladım canım o derece bende yok benim klasik koltuk altı var
vallla ben bilmiyordum .benim dijital zamanı gelince bipliyor yani ses çıkarıyor ölçtünde:)o dil altından da ölçüyor diye biliyorum canım
benimki de öyle canım bipliyor. Dil altından da ölçülür onunla :)vallla ben bilmiyordum .benim dijital zamanı gelince bipliyor yani ses çıkarıyor ölçtünde:)
Canını sikma da keyif olsun diye yapman iyi canım.sorma canım ya artık hangi markaya güveneceğimizi bilmiyorum.ya negatif çıksa anlarım ama bozuk çıkması sinir bozucu. ınnovıtanın testinden yaptım dün gece duymuştum hassaslığı çok az vede bayağı uzun bakman gerek dediler bende silik çizgi gördüm gibi geldi bende eşime sabah aldırtdım.erken gebelik testi vardı evde başta onu yaptım bekleme süresindeyken ekranında toz var gibi geldi dokununca tırmaklandı tam test yeri:))( biraz komik oldu bu ama ne yapayım)çıkacağı varsada çıkamadı ekranı tam net göremedim. hadi eşime bel bağladım zaten onlarda ayrı bi garip çıktı.bakalım yarın yine sabah yapıcam bozuk çıkarsa çöpe. pazartesi alırız başka marka.yarın keyif olsun diye yapıcam bozuk çıkar diye:)
Canım niye boyle canını sikiyorsun ki daha 5 haftalık dua et bol bol Allah emeklerinizi bosa vermesin vesveseye izin verme saglikla kucagina alirsiniz insallahSlm kizlar keselerinizi nezaman gordunuz.ben bugun 4 +6 da gittim goremedim canim cok skildi yaa ikizlerimi kaybettim karnimda öldüler 5 ay omce cok korkuyrm yine sagliksiz gebelik olcak diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?