Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar aranızda Meryem suresi topiğimize katılmak isteyen hamile olmak isteyen var mı
Her hafta bir kişiye niyet edicez birer tane okusanız yeterli

Bilmiyorum bu testlere verilen paralari sanki yerde buluyoruz
sorma canım ya artık hangi markaya güveneceğimizi bilmiyorum.ya negatif çıksa anlarım ama bozuk çıkması sinir bozucu. ınnovıtanın testinden yaptım dün gece duymuştum hassaslığı çok az vede bayağı uzun bakman gerek dediler bende silik çizgi gördüm gibi geldi bende eşime sabah aldırtdım.erken gebelik testi vardı evde başta onu yaptım bekleme süresindeyken ekranında toz var gibi geldi dokununca tırmaklandı tam test yeri:))( biraz komik oldu bu ama ne yapayım)çıkacağı varsada çıkamadı ekranı tam net göremedim. hadi eşime bel bağladım zaten onlarda ayrı bi garip çıktı.bakalım yarın yine sabah yapıcam bozuk çıkarsa çöpe. pazartesi alırız başka marka.yarın keyif olsun diye yapıcam bozuk çıkar diye:)

Slm kizlar keselerinizi nezaman gordunuz.ben bugun 4 +6 da gittim goremedim canim cok skildi yaa ikizlerimi kaybettim karnimda öldüler 5 ay omce cok korkuyrm yine sagliksiz gebelik olcak diye

Yok canım bi belirtide sadece kasıklarimda incr inçe sizi seklınde regl sgrısı gibi ayrılar var 3 gündür ama bişi yok yarinda olmazsa ptesi günü kan testi yaptrcam
Ben de direkt kan testi düşündüm. MR ve röntgene girmeden önce yaptırayım dedim. Senin batın bugün müydü canım .?

Slm kizlar keselerinizi nezaman gordunuz.ben bugun 4 +6 da gittim goremedim canim cok skildi yaa ikizlerimi kaybettim karnimda öldüler 5 ay omce cok korkuyrm yine sagliksiz gebelik olcak diye
Allah korusun

Kızlar merhaba , bu benim forumdaki ilk günüm aranızda olmak çok güzel.. Biz eşimle 8 aylık evliyiz. Bizde çocuk istiyoruz daha denemeye başlamadık bu hafta doktora bir kontrole gideceğim ne yapayım ne edeyim vitamin falan gerekli mi diye Bir de hipotiroidi hastası olduğumu öğrendim 2 ay önce moraller sıfır İnşallah hepimizi kolayca hamilelik haberlerimizi alabiliriz.. Burada yeni olduğumdan sizinde önerilerinize ihtiyacım olacak kimlerin önerileri vaaarrr ??

Canını sikma da keyif olsun diye yapman iyi canım.
seymaya cok uzuldum canım sıkıldı benimde. gerçekten insan bazen acaba benim hic olmayacak mi diye gaflete dusebiliyor Allah kimsenin umudunu yitirtmesin bizlerinde insallah

Canım niye boyle canını sikiyorsun ki daha 5 haftalık dua et bol bol Allah emeklerinizi bosa vermesin vesveseye izin verme saglikla kucagina alirsiniz insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…