- 13 Temmuz 2016
- 6.969
- 29.512
- 498
Alyuvar yüksek çıkmış, idrarda birşey yok anladığım kadarıyla canımTesekkurler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Alyuvar yüksek çıkmış, idrarda birşey yok anladığım kadarıyla canımTesekkurler
Aminnn isteyen herkese insallahMasallah 2 yilin sonunda olmuş bak denek ki insan umudunu kesmemeli Allah en guzel sekilde sana da nasip etsin canımm
O zaman bişey yoktur içini ferah tut.Yaptim dün cıkmadi
Sagol canim baktigin icinAlyuvar yüksek çıkmış, idrarda birşey yok anladığım kadarıyla canım
Bat ne zmn cnm. Bişey kullandın mı klomen iğne vsGene hasta olmakümit tükeniyor:-(
Inş canım bende hem batimi hemde koyuluk için merakla bekliyorumÇok sevindim canım inşallah devamı gelir.
Yarn kürtaj oluyormBerraAksa_K cnm nasil oldn bi sknti yk demi
Canımmm silik mi cikti hcg demii heyecanlandım nede n test goruntunu atmadin biliyorsun guzel haberini merakla bekliyorummmmInş canım bende hem batimi hemde koyuluk için merakla bekliyorum
Ben sana bişey yazmıştım bi bakabilirmisin gelen yorumlara canım.Karnımın şiş ve sert olması normal mi? Aynı regl olacakmışım gibi şişti
Canım sen naptin testin silik cikmisti en sonBen sana bişey yazmıştım bi bakabilirmisin gelen yorumlara canım.
Batın ne canım. Benimkine yakın sanırım benimki 9 subat. Sonucun hiç onemi yok canım önemli olan artması. Hayırlı olsun şimdiden. Belirtin varmı merak ettim. Benim bugun yumurtlama zamanındaki gibi yogun uzayan akıntım oldu hayır olsun inşallah.
cnm dayanamadım sabah uyanınca karnımda bi sertlik olduğunu farkedince test alıp yaptm çift çizgiyi gördüm sonunda yarında doktordan rendavu aldm bakalım hayırlısı ... sen naptın bakalımSENDE HABER VER OLURMU![]()
Kısmet gerçekten canım. Soğan kürünü bi yapayım çünkü minik bi çikolata kistim var. O bitincede aslan pençesine geççem eşimede keçiboynuzu kürü yapçam. Benim anlamadığım iki sağlıklı embriyo verildi. TutmDı demek rahimde sıkıntı var dr onu araştırcak bakalım belki nprmaldede döllenme oluyo ama tutunamıyo bilemiyorum. Ama çok zor gerçekten inşallah tezzamanda hepimiz anne oluruzAynen katılıyorum kuzum sana. Bu bana iyi bir ders oldu Allah izin versin birinciyi nasip etsinde aslaaa ikinciyi uzatmıcam bu stres çekilmiyor arkadaş koyvercem gitsin. Anneme de sölüyorum “tabi sen birinciyi gör ikinciyi düşünürsün hemen sabaha kadar oturcan vaktin bol” diyor :) napalım ikisi birde büyür bende hunili dolaşırım onlar yanımdayken stresli olayım yeterki yanımda sağlıkla olsunlar
Kocamaaaan bir maşallah canım benim. Allah daha güzel anlarını yaşatsın sağlıkla böyle büyüsün bebiş. Bence kızın olacak gibi hissediyorum neden haydi hayırlısısağlıklı hayırlı salih bir evlat olsun da gerisi boş tabiki
Gördüm şimdi canım yazını. Dün hiç bakamadım bugünde öyle. Allah yardımcın olsun zor bir süreç belli çok iyi anlıyorum. Sabrın bol olsun herşey geçecek buna inan. İdrak etmek çok zor ama pes etmemek lazım sabırla getiricez nazlı bebeleri. Üzüldüm ama ne yalan söliyim çok ümitliydim. Ama tüp bebek aşaması negatif olan tanıdıklarımın çoğu bir iki aya gebe kaldı ya tesadüf ya da bir etkisi var gerçekten. Hatta biri üçüz bebek sahibi oldu. Doğal yolla desede tüp bebek denemesinin kesinlikle etkisi olduğunu düşünüyorum. Sana inşallah böyle bir pozitif etkisi olur canım benim hayırlısı olsun inşallah sıkma canını
Senin bat geciktimi kuzum bakamadım geriye dönüp. İnşallah bebiş vardır da gelmez kırmızılar haydi inşallah bakalım bekleyelim de görelim güzel haberler almaya ihtiyacım var bekliyorum senden hayırlısıyla
Ayy kııız deme öyleee bebiş büyüdükçe öyle de bir alışçan ki ohooo. Ne kadar arkadaşım varsa hepsi hamiş zamanlarını özlüyor. Seninle olsun da o 6 ay nasıl geçer anlamazsın bile alışverişiydi kontrolüydü şuydu buydu derken bir bakmışsın doğum gelmiş. 3 ay bile dolacak maşallah nasıl geçti belli değil
Allah sağlığını daim etsin canım benim. Darısı başımıza inşallah.
Canım ben uyguladım ama sonuç alamadım. Ama sen alabilirsin belli olmuyor bu işler. Kahverengi kabuklu orta boy soğanla yapacaksın 4 e bölüp. 1.5 su bardağı Kaynar suya atıp 5 dk kaynatçaksın. Hafif ılıtıp sabah akşam 15 gün 1 su bardağı içeceksin. Bunu uygularken sakın başka bir kür yapma. Hatta fikrimi soracak olursan önce aslanpençesine başla sonra soğan dene genelde öyle öneriliyor.
Soğan kürünü de adetin 7. Günü başlıyorsun kuzum yarasın inşallah şifa olsun
Ya bu insanlar nebiçim. “ sonra olmazsa “ nedir ya NEDİRR ay delirdim okurken kusura bakma. Bir insan bölemi motive edilir strese sokunca, ha deyince hemen mi oluyor bu işler. Sen nolur onların gazıyla hareket etme hele canını hiç sıkma Allah bu kafadaki insanlara akıl fikir versin. Benim böle bir insan var çevremde aşırı negatif o konuştukça bile batıyor bana, seninse sürekli iletişiminde olan biri bunu söleyen Allah kolaylık versin.
Kuzuuuum çok sevindim aferin o bebişe anneciğine koşarak hedefine ulaşmış. Allah daha güzel sonuçlar almayı nasip etsin, sağlıklı gebeliğin olsun inşallah çok çok sevindim inan.
Ben Şubat’a da bir çizik attım Mart’a kaldı işim minnoş bir kediyim şu an sukunet içerisinde bekleyeceğim inşallah arkandan geliriz kuzum.
Ah sorma canım yanlışlıkla ovu testi kullanmışım evdeki son testi gebelik testi sanıyorum ondan silik çıkmış. Erken gebelik testim negatif maalesef. Ama belirtiler devam edince yolum tekrar düştü buralara hayır olsun inşallah...Canım sen naptin testin silik cikmisti en son
Estafrullah canım ne kusuru.Kusura bakma canım gözümden kaçmış yorumun isteyerek olmadı :*
Şimdi benim Bat bugündü galiba yumurtam tam ne zaman çatladı bilmediğim için tam gününü bilmiyorum. 13 ocakta benim de akıntım başladı ve 15-20 gün rahat sürdü. 22 ocakta doktora gittim ve yumurtamın çatladığını söyledi. O yüzden yumurtlama günüm 13-22 arası birşey olması gerekiyor. Ona göre de adet tarihim son 1 hafta içerisinde birgün olması lazım.
Belirtilere gelirsek yukarda da bahsettiğim gibi haftalarca süren akıntım vardı. İlk günler şeffaftı uzayan kıvamda, sonra sarıya döndü ve hâlâ uzuyordu, en son yeşile döndü çünkü çok hafif vajinal bakteri vardı. Minimum 20 gün aralıksız akıntım vardı diyebilirim. Daha önce hiç böyle olmamıştı. Başka belirti ise hiçbir adet belirtimin olmaması. Dediğim gibi bat tarihim son birkaç gün içinde olmalı ama bende sıfır belirti. Ne karnım şişti ne kanlı akıntım oldu, yani adetim tam gelmeden pembe renkte akıntı gibi gelirdi başta sonra şelale gibi akardı(bunlar şüphesiz her adet dönemi olur bende) yani karnım davul gibi şişer regle 2-3 gün kala, kasıklarım ve karnım ağrımaya başlar. Bunların hiçbiri olmadı orada gebelik olduğundan emindim diyebilirim, tabiki test yapmadan %100 emin olamadım. Birde dünden beri doyuramıyorum kendimi, her 10 dakikada bir acıkıyorum (ne kadar alakası var bilemiyorum şimdi
). Akıntın ne zaman başladı canım?
Estafrullah canım ne kusuru.
Gecen hafta bi çok belirti yaşadım erken gebelik testim negatif cıktı. Ama bi kaç gundur sabahları midem hafif bulanıyor ama kusacak ya da yemek yiyemeyecek kadar değil sadece hafif bi karışma oluyor midemden sonra geçiyor. Bide bu sabah bi baktım bildiğin yumurtamızın çatladığı günki uzayan akıntım var. Normal akıntım ovu zamanımdan beri devam ediyor. Dediğin gibi o gecen ayki hiç bi adet belirtim yok bel kasık ağrısı felan. Ama gel görki test yapcak gram heyecanım yok sadece belirtilerden dolayı huylandım. Senin adet günlerin düzenli değilmi neden belli değil batın canım.