Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bata 10günüm var dün akşam baya beyaz koyu akıntım olmuştu..bugün ise sümükümsü beyaz renkli parmak arasında uzatan akıntım oldu...takvime göre yumurtlama günüm geçeli 4gün oldu...bu yumurtlama mı yoksa başka birşey mi yardımcı olabilirmisiniz ben bugünleri de değerlendireyim mi???

İnan benimde gecikmezdi tam gününde olurdu ama bu ay yaşadım o gecikmeyi tabi sonuç olumsuz. Sende ne çok heveslen ne de ümitsizliğe kapıl. Vücudumuz bizi bazen kandırabiliyor canım malesef ki.
Aynen 4.günüm bugün bir hafta bekleyecem salı günü yapmayı düşünüyorum

Kızlar bata 10günüm var dün akşam baya beyaz koyu akıntım olmuştu..bugün ise sümükümsü beyaz renkli parmak arasında uzatan akıntım oldu...takvime göre yumurtlama günüm geçeli 4gün oldu...bu yumurtlama mı yoksa başka birşey mi yardımcı olabilirmisiniz ben bugünleri de değerlendireyim mi???
Tıpkı erkeklerin sıvısına benziyor...eşimle en son 1şubayta beraber olmuştuk

her ihtimale karşı değerlendir canım

Hay Allah kırmızılara mı üzüleyim ağrın olmasına mı bilemedim kuzum. İlk gün soğan suyunu içme bence içmişsin gerçi ama yarın içme en azından adetin bitsin. Papatya çayı falan iç rahatlatır seni ağrısız geçir inşallah regl haftanı.

Şubatı birlikte es geçtik kuzum inşallah Mart’ta kediler gibi oluruz :)
evet adette icilmeyecegini bilmiyodum canim. adetten sonra bidaha iceyim. insallah olur kuzum ya :))) iste adet bitsin bi kendi doktoruma gidicem. olmadi doktor degistireyim diyorum. hani o normal yollardan olsun istiyo ama hormon düzensizligi varken. kadinlarin işi ne kadar da zormus :)

Merhaba arkadaşlar..
Kafam çok karışık. Adet düzensizliğim var. Yinede telefondaki uygulamaya göre hareket ettik. Yumurtlama günü gösterdiği gün denedik sadece. Ayın 12 siydi. 5 gün sonra yerleşme kanaması gibi lekelenme oldu birkaç gün. Adetim 4 gün geçti kan testi yaptırdım 1.20 cıktı. Bugün 10 gün geçti hâlâ adet olmadım. Göğüslerim çok ağrıyor kaç gündür. Sizce geç döllenme olmuş olabilir mi yeniden test yaptırayım mi olmazsam hâlâ :KK43:

Benim
de 8 gün var bata o akıntı bende de var ama yunurtlama olamaz

Merhaba arkadaşlar..
Kafam çok karışık. Adet düzensizliğim var. Yinede telefondaki uygulamaya göre hareket ettik. Yumurtlama günü gösterdiği gün denedik sadece. Ayın 12 siydi. 5 gün sonra yerleşme kanaması gibi lekelenme oldu birkaç gün. Adetim 4 gün geçti kan testi yaptırdım 1.20 cıktı. Bugün 10 gün geçti hâlâ adet olmadım. Göğüslerim çok ağrıyor kaç gündür. Sizce geç döllenme olmuş olabilir mi yeniden test yaptırayım mi olmazsam hâlâ :KK43:
Bence tekrar yap canım

Perşemde yaptığım negatif, bu sabah yaptığım pozitif çıktı :KK36: 3 gün arayla yapmışım yani.
Ayy az önce çekmecede bişey ararken bi baktım pakette gebelik testi :D perşembe akşamı asıl aradığım oydu ben ovu testini o sanmışım demekki aynı marka diye. Ve bende perşembe gecesi yaptığımda negatifti ve bu gece yapmayı düşünüyorum bakalım sonumuzda aynı olcak mı :)))

Canım insallah gebelik testi de çıkar :) ovulasyonda insanı yaniltiyor bu durumlarda daha batina varmış hadi hayirlisiyla olsun :)
Canım onu normal gebelik testi sanıp yapmıştım şimdi buldum evdeki tek kalan gebelik testini tesadüfen :) biraz idrarımı tutup yapmayı düşünüyorum:)))) hadi hayırlısı...

Kızlar klomen kullandığınız ay adette azalma yada artma oluyo mu sizde iki aydır kullanıyom gecen ay hap kahve geldi kanama bikaç gün gecikmeli, bu ay da bi hafta önce geldi ve bayada çokkk ne diyosunuz bilgisi olan varmı

Back
X