Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu hafta guzel haberlerde aldık ama daha cok üzücü seyler oldu.. Insallah yarına guzel bir haftaya başlamış oluruz listeye baktım kızlar bati gelenler hadi insallah :KK16:

He valla bakalim artik nasip :)
Aynen öyle. Hepimiz çok istiyoruz. Allah kimseyi evlatsizlikla sınamasın vallahi çok kötü. Bazen aklıma hz. Yusuf ile babası yakup geliyor. Hz. Yakup o kadar özlüyor ki. Tek düşündüğü sadece yusuf oluyor. Sonra Allah'a çok yalvarıyor senin sevginden üstün tuttum evladımı affet diye. Ondan sonra kavuşuyorlar

Aynen öyle. Hepimiz çok istiyoruz. Allah kimseyi evlatsizlikla sınamasın vallahi çok kötü. Bazen aklıma hz. Yusuf ile babası yakup geliyor. Hz. Yakup o kadar özlüyor ki. Tek düşündüğü sadece yusuf oluyor. Sonra Allah'a çok yalvarıyor senin sevginden üstün tuttum evladımı affet diye. Ondan sonra kavuşuyorlar
Rabbim evlatla zınamasın bizleri cok zor bi kere bile hamile kalamadım iki gün geciktim diye deliye döndüğüm oldu kimbilir olsa icimde canlansa nasıl hissederim rabbim en kısa zamanda tüm dilekleri duaları kabul etsin

Ayy az önce çekmecede bişey ararken bi baktım pakette gebelik testi :KK70: perşembe akşamı asıl aradığım oydu ben ovu testini o sanmışım demekki aynı marka diye. Ve bende perşembe gecesi yaptığımda negatifti ve bu gece yapmayı düşünüyorum bakalım sonumuzda aynı olcak mı :)))

Sabah yap garanti olsun bence :)) sabaha ne kaldı ki şurda

seymaka seymaka canım soğan kürümde kabukla beraber mi kaynatçaz kabukları soycaz mı birde 15 gün bittikten sonra bi sonraki ay yapmaya gerek var mı

Rabbim evlatla zınamasın bizleri cok zor bi kere bile hamile kalamadım iki gün geciktim diye deliye döndüğüm oldu kimbilir olsa icimde canlansa nasıl hissederim rabbim en kısa zamanda tüm dilekleri duaları kabul etsin
Aynen ben de öyle. Günlerce gizli gizli çok ağladığım zamanlar oldu. Derdi veren şifasını da verir inşallah tez zamanda

Aynen var bisiler ama enfeksiyon olmasının :KK43: akıntım çok şükür normal renge döndü. Sarımsıydı
Kaşıntı yanma felan yoksa normaldir canım :) Ben araştırdım uzayan şeffaf akıntı normalmiş :)

Aynen ben de öyle. Günlerce gizli gizli çok ağladığım zamanlar oldu. Derdi veren şifasını da verir inşallah tez zamanda
Bugün hıçkıra hıçkıra ağladım bide kayınvalidemle bir oturuyom tek cocuk eşim doğru düzgün rahat ilişkide olmuyo stresten bebekde gelemiyo oyyy çokk doluyum ben bide tam yumurtlüma zamanı eve yatılı misafir geldi bu ay bişe anlamadık valla

Kaşıntı yanma felan yoksa normaldir canım :) Ben araştırdım uzayan şeffaf akıntı normalmiş :)
Çok şükür kaşıntı da yok yanma da. Ama hiç de böyle olmazdı akıntım. Canım çok çikolata istiyor antep fıstıklı. Acaba adet mı olacam. Her adet öncesi ister canım şekerli şeyler. Olsam da rahatlasam. Ne illet picoymuş ya. Sülük gibi yapıştı o kadar soğan suyuna rağmen gitmiyor :D

Canımmm silik mi cikti hcg demii heyecanlandım nede n test goruntunu atmadin biliyorsun guzel haberini merakla bekliyorummmm
biliyorum canım ama telefondan dolayı görünmüyor koyulaşsın hemen atıcam 2 günü var daha galiba.ama ben net görüyorum 2 gün önceki gibi değil.çok defa denedim telefondan dolayı atamadım çıkmayınca ekranda

Bugün hıçkıra hıçkıra ağladım bide kayınvalidemle bir oturuyom tek cocuk eşim doğru düzgün rahat ilişkide olmuyo stresten bebekde gelemiyo oyyy çokk doluyum ben bide tam yumurtlüma zamanı eve yatılı misafir geldi bu ay bişe anlamadık valla
Allah yardımcın olsun canım benim. Inşallah kayınvaliden de destek oluyordur sana. Aslında çok üstüne düşmemek lazım ama yine de stres yapmadan olmuyor. Illaha bir şeyle oyalanmak lazım

Allah yardımcın olsun canım benim. Inşallah kayınvaliden de destek oluyordur sana. Aslında çok üstüne düşmemek lazım ama yine de stres yapmadan olmuyor. Illaha bir şeyle oyalanmak lazım
Dikiş dikiyom çaryı merkezde oturuyom zaten cıkıp geziyom ama ortamlara girince hemen bebek soruydlarr aaa olmadımı 3 yıl olmuş neyeki diyolar

Back
X