Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çalışmaya başlıyorum. En son gittiğimde de borçlu görünüyorsun falan dediler. Ben de çıktım. Artık özele gidecem. Soğan suyu yapıyorum 4 gündür. Adet olmadım hala ama sarı olan akıntım çok şükür şeffaflastı :) önceden akıntım olmaz kuru olurdu ama niye böyle bilmiyorum
Anladım canım evet çalışmaya basladigi i biliyorum tekrar tebrik ederim :) cok sevindim senin adına. Egzersiz olacak bol bol cocuklarla. ;) o borç isini hala anlamadım zaten de neyse dedigin gibi ozele git bakalım insallah iyi cikar sonuçlarin tabi sen calismalara da devam et bence :)

Çalışmaya başlıyorum. En son gittiğimde de borçlu görünüyorsun falan dediler. Ben de çıktım. Artık özele gidecem. Soğan suyu yapıyorum 4 gündür. Adet olmadım hala ama sarı olan akıntım çok şükür şeffaflastı :) önceden akıntım olmaz kuru olurdu ama niye böyle bilmiyorum
İşe girince kendi sigortanla bakılacaksın ya gülüm, istersen aktif olmasını bekleyip öyle git. Özele de gitsen SGK anlaşmalı ise faydasını görürsün

Geçmiş olsun canım ağrılı olması üzücü ama olmuş olman da iyi en azından önüne bakarsın. Evet bazen tek bi doktorla yetinmemek lazım sanki onlarda bizim halimizden anlamıyor gibi geliyor bana. Gerçi doktorlrda düşünsene gün içinde kaç hastayla uğraşıyor herkese dert anlatmaya çalışmak filan zor iş.
evet canim doktor degistirsem iyi olacak sanki. yani aciklama yapsa biseyler söylese iyidi. ne olduğu belli degil ne yapacagi belli degil. hani insanda da bilmiyo duygusu uyaniyo boyle. evet canim adetin gelmesi iyi oldu bence de. gecikse sonra gelse daha buyuk sıkıntı olurdu gerçekten. oyle daha fena geciyor. bugun o kadar bitki çayı ictim ki anlatamam :))

Anladım canım evet çalışmaya basladigi i biliyorum tekrar tebrik ederim :) cok sevindim senin adına. Egzersiz olacak bol bol cocuklarla. :KK66: o borç isini hala anlamadım zaten de neyse dedigin gibi ozele git bakalım insallah iyi cikar sonuçlarin tabi sen calismalara da devam et bence :)
Kafamı tamamenn bebekten uzaklaştırmak istiyorum. Kürlerimi de yapacam aynı zamanda ama olmadı diye yıpratmayacam kendimi. Belki sürpriz olur :)

inş canım tutmuştur.benimde kist oluştu düşükten sonra doktor ekim ayında doğum kontrol hapı verdi düzene girdi ama döngüm bi 24 gnde 28 günde oluyor hala yumurtlama kanamasıda o haptan ssonra oldu .2 aydır görüyorum bende kanamayı.
Allah hepimizin yardımcısı olsun ama kızlar tek tek hamile kalıp gittiler biz kaldık sıra bize gelmiş olmali

Sen kendin düşürmeye çalış belki fayda sağlar canım.
Prolaktin de yükselmeye meyilli gibi.. başka doktora mı göstersen acaba? Nerde yapıldı tahliller? Devlette mı?
yok özelde yapildi ona ragmen boyle. buranin ozeli devlet hastanesi gibi asiri kalabalik. devlete giremiyoruz bile nufustan. sonuclari bu hafta baska yere gostereyim. belki baska yer daha iyi cikar.

İşe girince kendi sigortanla bakılacaksın ya gülüm, istersen aktif olmasını bekleyip öyle git. Özele de gitsen SGK anlaşmalı ise faydasını görürsün
Aynen devlete de gidebilirim artık :). Adet olursam devlete giderim tahlillerimi yapar. Sonra onlarla da özele gidip tedavi olurum. Ama hastaneye gitmek çok zor olacak benim için. Öğleden sonraya kalacak. Hayırlısı olsun. Artık üzülmek yok bende :)

Aynen devlete de gidebilirim artık :). Adet olursam devlete giderim tahlillerimi yapar. Sonra onlarla da özele gidip tedavi olurum. Ama hastaneye gitmek çok zor olacak benim için. Öğleden sonraya kalacak. Hayırlısı olsun. Artık üzülmek yok bende :)
İşte böyle göreyim seni aslanım bree :KK19:

yok özelde yapildi ona ragmen boyle. buranin ozeli devlet hastanesi gibi asiri kalabalik. devlete giremiyoruz bile nufustan. sonuclari bu hafta baska yere gostereyim. belki baska yer daha iyi cikar.
Aynen canım başka doktor da görsün. Kafana takılan degerleri sor, önlem almak gerekir mi izah eder inşallah

Kızlar batima az kaldı göğüs hassasiyetim var, arada sanki sancı var gibi hissediyorum bide kabızlık problemi de yaşıyorum iki gündür tabi ki bunların hepsi adet belirtisi gibi

Kafamı tamamenn bebekten uzaklaştırmak istiyorum. Kürlerimi de yapacam aynı zamanda ama olmadı diye yıpratmayacam kendimi. Belki sürpriz olur :)
Superrsin bu aya sıkı basliyorum diyorsun yanii hadi bakalım canım. Kendini de bizi de uzuyor umutsuz olman . bu karar sana cok iyi gelecek insallah bebeginde sana geleceek ;)

Back
X