Canım geçmiş olsun. Üzülme demek fayda etmeyecek tabiki Allah güç kuvvet sabır versin sağlıklı bebişin olacaktır. Hamile kalabiliyorsun neticede çok şükür. Genelde aynı durumda olan arkadaşlar hemen arkasından gebe kalıyor hiç üzülme hakkınfa hayırlısı olsun.
Hayırlısı olsun canım. Gözün aydın sağlıklı gelişsin bebiş
Ayyy onu bende yaptım geçen ay aklım çıktı. Evin içinde koştum durdum hamileyim diye. İnsan böle bi hata nasıl yapar değil mi, işte heyecandan naptığımızı bilmiyoruz. Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah gebelikte de görürsün o çizgiyi
Canım ben klomen kullandıktan sonra adetlerimden önce kahverengi lekelenmelerim olmaya başladı ve dengesizleşti bir kaç aydır bazen bat’ımdan 3-4 gün önce olmaya başladım. Ama tam anlamıyla sökülene kadar lekeler başlıyor önce. Keza bu ayda aynı şeyleri yaşıyorum. Yoğunluk ve ağrı oluyor. Etkisnden dolayı olabilir.
Aaaaaamiiiiiiinnnnn inşallah nasip olsun.
Bende öyleyim canım aynı şekildeyim. Görünce içim gidiyor “bende böyle gezmek istiyorum” diye haykırıyorum içimden. Oyuncağı elinden alınmış çocuklar gibi ağlamak istiyorum bi anda Avm nin ortasında. Allah kurtarsın bu sınavdan inşallah tez vakit kucağımıza alalım bizde yavrularımızı
Kan geldiyse çatladı ozaman kuzum. Değerlendirmişsnizde maşallah günleri inşallah koşmuştur sipoşlar yumoşa. Hadi inşallah güzel sonuçlar alalım senden kuzum inşallah tutar bu ay. Doktor mikmik günlerini vermiştir zaten sen kafanı yorma gerekeni doğru şekilde yapmışa benziyorsun.