Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tutarsa var ya esimle kusmemizde varmis bi hayir dicem.iki gun olmadi iliski bugun oldu zamanlamaya bak.he bi de eger gercektn bugun catladiysa kadin gunlugu diye bi program var beni hic yaniltmadi kizlar aklinizda olsn
Nasıl bir program canım o duymadım daha once

Yarn kürtaj oluyorm

Canım geçmiş olsun. Üzülme demek fayda etmeyecek tabiki Allah güç kuvvet sabır versin sağlıklı bebişin olacaktır. Hamile kalabiliyorsun neticede çok şükür. Genelde aynı durumda olan arkadaşlar hemen arkasından gebe kalıyor hiç üzülme hakkınfa hayırlısı olsun.

cnm dayanamadım sabah uyanınca karnımda bi sertlik olduğunu farkedince test alıp yaptm çift çizgiyi gördüm sonunda yarında doktordan rendavu aldm bakalım hayırlısı ... sen naptın bakalım

Hayırlısı olsun canım. Gözün aydın sağlıklı gelişsin bebiş

Ah sorma canım yanlışlıkla ovu testi kullanmışım evdeki son testi gebelik testi sanıyorum ondan silik çıkmış. Erken gebelik testim negatif maalesef. Ama belirtiler devam edince yolum tekrar düştü buralara hayır olsun inşallah...

Ayyy onu bende yaptım geçen ay aklım çıktı. Evin içinde koştum durdum hamileyim diye. İnsan böle bi hata nasıl yapar değil mi, işte heyecandan naptığımızı bilmiyoruz. Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah gebelikte de görürsün o çizgiyi ;)

Kızlar klomen kullandığınız ay adette azalma yada artma oluyo mu sizde iki aydır kullanıyom gecen ay hap kahve geldi kanama bikaç gün gecikmeli, bu ay da bi hafta önce geldi ve bayada çokkk ne diyosunuz bilgisi olan varmı

Canım ben klomen kullandıktan sonra adetlerimden önce kahverengi lekelenmelerim olmaya başladı ve dengesizleşti bir kaç aydır bazen bat’ımdan 3-4 gün önce olmaya başladım. Ama tam anlamıyla sökülene kadar lekeler başlıyor önce. Keza bu ayda aynı şeyleri yaşıyorum. Yoğunluk ve ağrı oluyor. Etkisnden dolayı olabilir.

Allah hepimize yaz gelmeden hamiş olmayı nasip eder inşallah :)

Aaaaaamiiiiiiinnnnn inşallah nasip olsun.

Avmda aileleri görünce içim cız ediyo bende bebek arabası istiyom içinde cennet kokulum omsun istiyomm

Bende öyleyim canım aynı şekildeyim. Görünce içim gidiyor “bende böyle gezmek istiyorum” diye haykırıyorum içimden. Oyuncağı elinden alınmış çocuklar gibi ağlamak istiyorum bi anda Avm nin ortasında. Allah kurtarsın bu sınavdan inşallah tez vakit kucağımıza alalım bizde yavrularımızı

Kizlar ya bisi sorucam size.bn 31inde catlatma ignesi vuruldum.bnm hep o uzayan seffaf akintm gelirdi bu ay gelmedi.o geldigi zaman ardindan kan parcasi gelirdi azck peceteye.o akinti gelmedi ustune bak kac gun gecti smdi o kandan geldi.yumurtm igne vuruldugunda catlamadimi ki yeni bugunmu catladi ben bu aydn hic bisi anlamadm ya kafamda deli sorular :KK53::confused:

Kan geldiyse çatladı ozaman kuzum. Değerlendirmişsnizde maşallah günleri inşallah koşmuştur sipoşlar yumoşa. Hadi inşallah güzel sonuçlar alalım senden kuzum inşallah tutar bu ay. Doktor mikmik günlerini vermiştir zaten sen kafanı yorma gerekeni doğru şekilde yapmışa benziyorsun.

Acaba hormon dengelerini tsh mi bozdu fsh lh tan yuksek olmali diye biliyorum prolaktininde az da olsa yuksek cikmis benim 31 di ilac yazdi doktor ne dedi canım
doktor ilac yazmadi canim. boyle olmamali dedi sadece :/ bu ay son kez bir daha ne olacak diye sorcam. yeni doktor buldum ona giderim artik diye düşünüyorum

seymaka seymaka ahh canım sorma nasıl kaptırdım kendimi. O gecenin sabahı il dışına çıkcaktık bol kıyafetler koyuyorum bavula sıkmasın karnımı diye :KK43: sabah durumu farkedince sinirimden çıkardım o kıyafetleri saçma sapan şeyler koydum, gece sabaha kadar nasıl mutluydum düğüne gidiyo gibiydim, sabah negatifi görünce bütün keyfim kaçtı, sanki cenazeye gidiyo gibiydi yüzüm töbe estafrullah. Allahım gerçekte olupta kaybedenlere sabır versin. Ben var sanıpta yok olduğunu öğrendiğimde yıkıldım onların acısı daha ağır...

Superrsin bu aya sıkı basliyorum diyorsun yanii hadi bakalım canım. Kendini de bizi de uzuyor umutsuz olman . bu karar sana cok iyi gelecek insallah bebeginde sana geleceek :KK66:
Aminnn insallah. Hepimiz kavuşalım artık miniklerimize :KK200:

Canım geçmiş olsun. Üzülme demek fayda etmeyecek tabiki Allah güç kuvvet sabır versin sağlıklı bebişin olacaktır. Hamile kalabiliyorsun neticede çok şükür. Genelde aynı durumda olan arkadaşlar hemen arkasından gebe kalıyor hiç üzülme hakkınfa hayırlısı olsun.

Hayırlısı olsun canım. Gözün aydın sağlıklı gelişsin bebiş

Ayyy onu bende yaptım geçen ay aklım çıktı. Evin içinde koştum durdum hamileyim diye. İnsan böle bi hata nasıl yapar değil mi, işte heyecandan naptığımızı bilmiyoruz. Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah gebelikte de görürsün o çizgiyi :KK66:

Canım ben klomen kullandıktan sonra adetlerimden önce kahverengi lekelenmelerim olmaya başladı ve dengesizleşti bir kaç aydır bazen bat’ımdan 3-4 gün önce olmaya başladım. Ama tam anlamıyla sökülene kadar lekeler başlıyor önce. Keza bu ayda aynı şeyleri yaşıyorum. Yoğunluk ve ağrı oluyor. Etkisnden dolayı olabilir.

Aaaaaamiiiiiiinnnnn inşallah nasip olsun.

Bende öyleyim canım aynı şekildeyim. Görünce içim gidiyor “bende böyle gezmek istiyorum” diye haykırıyorum içimden. Oyuncağı elinden alınmış çocuklar gibi ağlamak istiyorum bi anda Avm nin ortasında. Allah kurtarsın bu sınavdan inşallah tez vakit kucağımıza alalım bizde yavrularımızı

Kan geldiyse çatladı ozaman kuzum. Değerlendirmişsnizde maşallah günleri inşallah koşmuştur sipoşlar yumoşa. Hadi inşallah güzel sonuçlar alalım senden kuzum inşallah tutar bu ay. Doktor mikmik günlerini vermiştir zaten sen kafanı yorma gerekeni doğru şekilde yapmışa benziyorsun.
Yavrm dr verdide cuma sondu dr.a gore.cunku bn crs vuruldum catlatma ignemi ondn anlamadm hic bisi karisti iice.neyse yarn gidicem unutmazsam hepsini sorucam bakalm kuzum

Kızlar ben 3 aydır Folik asit kullanıyorum sizce devammı etmeliyim birakmalimiyim... gebelik yok bisey yok

doktor ilac yazmadi canim. boyle olmamali dedi sadece :/ bu ay son kez bir daha ne olacak diye sorcam. yeni doktor buldum ona giderim artik diye düşünüyorum
Boyle olmamali mi dedi ee diyeydin sanki fal bakiyor tovbe ya . kiz bende diyorum boyle olmamali sanki ne değişecek önemli olan dogru tedaviye baslamasi sen kür arastir bu arada canım basla istersen

Kızlar ben 3 aydır Folik asit kullanıyorum sizce devammı etmeliyim birakmalimiyim... gebelik yok bisey yok
Canım gebelik dusunenlerin icmesi gerekiyormuş. Ebe bana şu kadar süreyle ic demedi folik asite basla gebelik olusmadan başlaman lazım dedi yani

Back
X