Bende bu ay kullandım yarın doktora gidicem bakalım inşallah soldan olur bu seferbenim sağ taraftada oluşuyor ama soldaki kadar büyümüyor inşallah bu klomen işe yararda hepsi büyür çatlar sen klomen kullanmıyormusun
Sen kendide bişey hissediyormusun varmi bi değişiklikCanım benim senin daha büssürü vaktin var şanslısın 30 a yaklaşınca biz biraz daha acele ediyoruz :)
Yok benim de sağdaİyiaksamlar kızlar herkesin batması solda sanki benimki niye sağda?
İnşallah canım bi ara yavru kedi vardı evimizde eşim ona seslendi sevdi içerde odadan duydum bende nasıl hoşuma gitti çocuğumuz olsa nasıl sever böyle diye içim gitmiştiİnşLlah tez zamanda olur haberlerni alırız inşallah tabi benimde insan ne kadar olsada olsun istıyor ev sesiz olmuyor bence
Yani canının bi parçası olmasını isteyince herşeye katlanıyorsun katlanmaya da razıyım yeter ki sağlıklı yavrum olsunAyy içim bi tuhaf oldu panik atagım birz elim ayagım esti nasıl yaptırıyosunz onları rabbim yardımcınız olsun
Düne kadar batmalar vardı kasıklarım da bugün hiçbişey yok canımSen kendide bişey hissediyormusun varmi bi değişiklik
Sizlerin tedavisi ne acabaYok benim de sağda
İnşallah canım bi ara yavru kedi vardı evimizde eşim ona seslendi sevdi içerde odadan duydum bende nasıl hoşuma gitti çocuğumuz olsa nasıl sever böyle diye içim gitmiştiİnşLlah tez zamanda olur haberlerni alırız inşallah tabi benimde insan ne kadar olsada olsun istıyor ev sesiz olmuyor bence
Yani canının bi parçası olmasını isteyince herşeye katlanıyorsun katlanmaya da razıyım yeter ki sağlıklı yavrum olsunAyy içim bi tuhaf oldu panik atagım birz elim ayagım esti nasıl yaptırıyosunz onları rabbim yardımcınız olsun
Düne kadar batmalar vardı kasıklarım da bugün hiçbişey yok canımSen kendide bişey hissediyormusun varmi bi değişiklik
inşalahh olur canımBende bu ay kullandım yarın doktora gidicem bakalım inşallah soldan olur bu sefer
Canım benimde aynı gecen hafta cok agrım vardi bu hafta gectii sadace ara ara cok hafif bişekilde oluyorİnşallah canım bi ara yavru kedi vardı evimizde eşim ona seslendi sevdi içerde odadan duydum bende nasıl hoşuma gitti çocuğumuz olsa nasıl sever böyle diye içim gitmişti
Yani canının bi parçası olmasını isteyince herşeye katlanıyorsun katlanmaya da razıyım yeter ki sağlıklı yavrum olsun
Düne kadar batmalar vardı kasıklarım da bugün hiçbişey yok canım
inşalahh olur canım
Ay çok sevindim benden biri dahaYok benim de sağda
2 gün geçti su an cumaya kadar beklemeyi düşünüyorum ama belim çok ağrıyorBı bak gun daha gelmese kan testı yaptır canım cıkar kesın onda
Ne konuda tavsiye ?? Ben bu ay incir kürü yaptım 4-5 gün kadar falan . Bilmiyorum işe yaradı mıSizlerin tedavisi ne acaba
Benimde sağ tüpüm kapalı hep solda agrım olur .Adet olduğumda sağ tarafta hiç ağrı olmaz ama sol tarafın ağrısından duramamBenim sağ tüpüm tıkalı genelde ağrım solda oluyor açık olduğundan orda ağrı oluyor heralde
Doktora gittiniz mi pekiiNe konuda tavsiye ?? Ben bu ay incir kürü yaptım 4-5 gün kadar falan . Bilmiyorum işe yaradı mıAslında tamamlamadım bile 20 gün kadar yapılması gerekiyormuş . Yumurta geliştirmek için uygulanıyor . Birde havuç ekleniyoemuş çatlatmak için Saraçoğlu ndan dinlemiştim . Eğer ki sonucum olumlu olduysa etkisi vardır diye düşünüyorum
Benimde aynı canım normalde de hep sol ağrırBenimde sağ tüpüm kapalı hep solda agrım olur .Adet olduğumda sağ tarafta hiç ağrı olmaz ama sol tarafın ağrısından duramam
Doktora gittiniz mi pekiiNe konuda tavsiye ?? Ben bu ay incir kürü yaptım 4-5 gün kadar falan . Bilmiyorum işe yaradı mıAslında tamamlamadım bile 20 gün kadar yapılması gerekiyormuş . Yumurta geliştirmek için uygulanıyor . Birde havuç ekleniyoemuş çatlatmak için Saraçoğlu ndan dinlemiştim . Eğer ki sonucum olumlu olduysa etkisi vardır diye düşünüyorum
Bişey dicem size aşilamadn sonra ilaç verdilermiBenim sağ tüpüm tıkalı genelde ağrım solda oluyor açık olduğundan orda ağrı oluyor heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?