- 12 Ekim 2017
- 1.792
- 2.091
- 63
Ben 30 günde adet olmuştum canım. Normalde 26 günde olurdum. Şu an 28 güne oturdu düzenim. Bildiğim kadarıyla düşük sonrası tekrar adet görmek 40 günü bulabiliyormuş. Ama hemen hamile kalan da olurmuş. Hayırlısı olsun hakkında inşallahAranızda daha önce düşük yapmış olan var mı arkadaşlar bugün tam 30 gün bitti düşük yapalı fakat hala hasta olmadım.. normalde 28 günde olurdum.. düşük adeti geciktirir mi acaba..(bu arada doktorum korunma demisti ve korunmadim)
Sizin teste solıkmi cıkmiştiHanımlar ara ara çok derinden regl ağrılarım geliyoryalancı hayalet çizgi yanılttı beni galiba
EveeetSizin teste solıkmi cıkmişti
Sağol canım cevabın için gecikme devam edince idrar testi yaptım ve pozitif çıktıBen 30 günde adet olmuştum canım. Normalde 26 günde olurdum. Şu an 28 güne oturdu düzenim. Bildiğim kadarıyla düşük sonrası tekrar adet görmek 40 günü bulabiliyormuş. Ama hemen hamile kalan da olurmuş. Hayırlısı olsun hakkında inşallah
Canım o adet ağrıları banada oluyor hep 3 gündur yani hamilelik belirtisi de olabiliyorHanımlar ara ara çok derinden regl ağrılarım geliyoryalancı hayalet çizgi yanılttı beni galiba
Sol tarafta erkek olur diyolllaaaaaaaynen canım bir tane yumurtam 9mm olmuş adetin sekizinci günündeyim hepte sol taraftakiler büyüyorlar
Canım zaten belirtiler aynı oluyor diyorlar bence iyiye yor bu belirtileri bende ağrım yok diye olmadımı acaba diyorumHanımlar ara ara çok derinden regl ağrılarım geliyoryalancı hayalet çizgi yanılttı beni galiba
Canımı sıkıyor amaCanım o adet ağrıları banada oluyor hep 3 gündur yani hamilelik belirtisi de olabiliyor
Valla ilgileniyorlar canım ben üniversite hastanesinin tüp bebek bölümüne gidiyorum 3 tane hoca var 1i daha çok ilgili genelde ona gitmeye çalışıyorum özel gibi zaten hastanenin ayrı bi kısmında öyle poliklinikler içinde falan değilbende devlete yaptım ama bu kadar ılgılenmıyolar gerek bile yok diyolar
Çok sevindim adına canım hayırlı olsunSağol canım cevabın için gecikme devam edince idrar testi yaptım ve pozitif çıktıtabi daha kan testi yaptirmadim kesinleşmedi yani
Adet sancisi deil gebelik belirtiside olabilir cnm :)Hanımlar ara ara çok derinden regl ağrılarım geliyoryalancı hayalet çizgi yanılttı beni galiba
Yok benim normal hastane Üniversite deil Üniversite daha mı iyi bakıyo acabaValla ilgileniyorlar canım ben üniversite hastanesinin tüp bebek bölümüne gidiyorum 3 tane hoca var 1i daha çok ilgili genelde ona gitmeye çalışıyorum özel gibi zaten hastanenin ayrı bi kısmında öyle poliklinikler içinde falan değil
Hayır olsun inşallah bakalım akibetim ne olacak . Belki haftaya bugünlerde bebikimi görmeye giderimC
Canım zaten belirtiler aynı oluyor diyorlar bence iyiye yor bu belirtileri bende ağrım yok diye olmadımı acaba diyorum
Daha detaylı bakarlar diye düşünüyorumYok benim normal hastane Üniversite deil Üniversite daha mı iyi bakıyo acaba
Hayırlısı olsun canım darısı başımısaÇok sevindim adına canım hayırlı olsuninşallah sağlıkla alırsın kucağına.. bugünlerde pek giremiyorum internete, 90 sayfa atladım o yüzden takip edemedim gelişmeleri :)
Ayy inşallah canım nasıl bi mutluluktur oHayır olsun inşallah bakalım akibetim ne olacak . Belki haftaya bugünlerde bebikimi görmeye giderim
Hadi inşallahAdet sancisi deil gebelik belirtiside olabilir cnm :)
Hayali bile gülümsetiyor insanı ya huAyy inşallah canım nasıl bi mutluluktur o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?