Aslında son 3 aydır adet kanamalarım azalmıştı ama doktorum yumurta geliştirici ve catlatma tedavisine devam edelim diyince bişey diyemedim yani son 3 aydır kahverengi lekeler geliyor 4 5 gün sürüyor sürekli kahve leke arada kanama oluyordu onamı bağlı acabaAnladım bence ya testi tekrarlat yada başka bi doktora göster çünkü lh değeri fsh den yüksek olmamalı adetin 3. Günü yapılan testlerde. Başka gün yapılsaydı yumurtlamaya yorumlanabilirdi.
Kist vs yok değil mi? yumurta geliştiriciyi neye göre başlattı amh ve Progesteron testleri yapıldı mı? Belki yumurta geliştirici ilaçta adet dengeni bozmuş olabilir kötüyü düşünme bence testleri tekrarlat tabi gerek kalmaz da bebeğin gelir inşallah sağlıkla :))Aslında son 3 aydır adet kanamalarım azalmıştı ama doktorum yumurta geliştirici ve catlatma tedavisine devam edelim diyince bişey diyemedim yani son 3 aydır kahverengi lekeler geliyor 4 5 gün sürüyor sürekli kahve leke arada kanama oluyordu onamı bağlı acaba
Ya ben 3 yıldır hamile kalamıyorum dedim oda tahlilleri yapti ve ilaca başlayabilirsin dedi yok kuzum ya ilaç kullanmadan önce vardıKist vs yok değil mi? yumurta geliştiriciyi neye göre başlattı amh ve Progesteron testleri yapıldı mı? Belki yumurta geliştirici ilaçta adet dengeni bozmuş olabilir kötüyü düşünme bence testleri tekrarlat tabi gerek kalmaz da bebeğin gelir inşallah sağlıkla :))
Anladım canım olur inşallah eşin gerekli testleri yaptırdı mı peki?Ya ben 3 yıldır hamile kalamıyorum dedim oda tahlilleri yapti ve ilaca başlayabilirsin dedi yok kuzum ya ilaç kullanmadan önce vardı
Bende vardı gecti. Hicbir agrim yok şu an.Hamile arkadaşlar bu kasıklarda olan hafif ağrılar normal mi
Geçmiş olsun canım ilacı yok mu bu meretin? İyi katlanıyorsun valla..Kızlar selammm
Yazacak biseyim olmadığından okuyorm sadece..Günlerdir inanılmaz migren ağrıları cekiyormOrta şiddetli vardı zaten ama bukadr şiddetli ağrım hiç olmamıştı 4.gün bugun gram azalmadı agrı..
Herkesi cok öpüyorummmmm
hmm demek eşin de o isimde ısrarcıydı =) karar verirsiniz elbet, güzel konular bunlar =)Canısı çok sağol :)
İsim konusu bu ara sallantıda :) kerem çok hoşuma gidiyor ama eşim mahirde ısrarcı sonunda darıldı bana başkalarından etkileniyorsun diyor ahh ahh şu erkekler :/
ay yirim seni ben =) ağrın sızın olmasın kuzum tatlı tatlı geçir hamileliğini, içini ferah tutBende vardı gecti. Hicbir agrim yok şu an.
Bende agrim olsun istiyorum offf. Olmayinca tedirgin oluyorum.
çook geçmiş olsun canım benim. normalde ilacın yok mu bebiş olabilir diye mi kullanmadın?Kızlar selammm
Yazacak biseyim olmadığından okuyorm sadece..Günlerdir inanılmaz migren ağrıları cekiyormOrta şiddetli vardı zaten ama bukadr şiddetli ağrım hiç olmamıştı 4.gün bugun gram azalmadı agrı..
Herkesi cok öpüyorummmmm
Yok bacımn minoset içtim öğlen.hmm demek eşin de o isimde ısrarcıydı =) karar verirsiniz elbet, güzel konular bunlar =)
ay yirim seni ben =) ağrın sızın olmasın kuzum tatlı tatlı geçir hamileliğini, içini ferah tut
çook geçmiş olsun canım benim. normalde ilacın yok mu bebiş olabilir diye mi kullanmadın?
bitkisel çözümleri araştırdın mı? eşine masaj falan yaptır =)
Kızlar selammm
Herkesi cok öpüyorummmmm
hmm demek eşin de o isimde ısrarcıydı =) karar verirsiniz elbet, güzel konular bunlar =)
ay yirim seni ben =) ağrın sızın olmasın kuzum tatlı tatlı geçir hamileliğini, içini ferah tut
çook geçmiş olsun canım benim. normalde ilacın yok mu bebiş olabilir diye mi kullanmadın?
bitkisel çözümleri araştırdın mı? eşine masaj falan yaptır =)
Hadi insallah canimSon 10 gün bakalım meleğim tutunacak mi
Oyyy maşallah canım benim Rabbim sağlık versin ikisinede inşaallah çok sevindim ya yeni gördüm :):)Kızlar merhaba bugün ikizlerim olcağını öğrendim bebeğin biri sürpriz yaptı bize yeni gösterdi kendini:)
Canım benimde herzaman olmuyo ilk zamanlarda yoktu şimdide ara ara biley yoktur rahat ol. Bende gece uyanıyom dr a mı gitsem kalp atışı dinlemeye psikopata bağladık.Hadi insallah canim
Allah im yarabbim yaaaa cok sevindim canım ya ..Rabbim ne kadar büyükKızlar merhaba bugün ikizlerim olcağını öğrendim bebeğin biri sürpriz yaptı bize yeni gösterdi kendini:)
Eşim agrim olsun diye dua ediyor o da delirdi.Canım benimde herzaman olmuyo ilk zamanlarda yoktu şimdide ara ara biley yoktur rahat ol. Bende gece uyanıyom dr a mı gitsem kalp atışı dinlemeye psikopata bağladık.
Bulantıların başladımı benim 7. Hafta başladı aşırı şiddetli değil yinede ama etkiliyo özellikle sabahları bide hep midem kazınıyo
Amin canım duycan sende inşallah dua et miden bulanmasın kız çok kötü oluyo insan hasta gibi başlarda benimde bulanmıyodu ama şimdi geçse diye bakıyom iş olmasa evde yatınca rahatta ama çalışınca zor.Eşim agrim olsun diye dua ediyor o da delirdi.
Hic bulantim olmadi canim. Olsa mutlu olurum tabi
Hergun sabah 5-6 gibi uyaniyorum. Açlıktan midem kaziniyor benimde. Uykuya zor geciyorum.
Ben daha pazartesi gidecegim. Valla yıllar var sanki.
Sen duydun çok şukur darisi bana da olsun.
Senin bir de ikiz masallah. Daha cok belirtiler vardir. Çok sanşlisin gercekten canim. Çifte mutlulukAmin canım duycan sende inşallah dua et miden bulanmasın kız çok kötü oluyo insan hasta gibi başlarda benimde bulanmıyodu ama şimdi geçse diye bakıyom iş olmasa evde yatınca rahatta ama çalışınca zor.
Tek transfermi oldu canım çiftmiSenin bir de ikiz masallah. Daha cok belirtiler vardir. Çok sanşlisin gercekten canim. Çifte mutlulukBakalim bize de bir sürpriz olacak mi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?