Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen oyle tatlm kasim yada aralik insallah Rabbim dogru yoldan gotursun bizim icin hayirli hangisiyse..

U Umithepvar kuzummm özlemişim senii :) iyi olmana sevindim. Bi yandan az kaldı diyorum bi yandan günler geçmiyor gibi :) darısı sana canım benim gönlünden geçen tüm güzellikler olsun inşallah
Cansinnn sizde ozleniyorsunuzz kuzummm yeriniz ck farklii..amin cnm bnm ben ve bnm gibi bekleyen tum arkadaslara insallah..dogumda aklina gelirsek bi dua isteriz :) ihtiyacimiz var dualara kuzumm..mahir ismi ck guzell esin galip gelsinn :) bn oyumu eniste beyden yana kullaniyrm :)

Canımsın yaa Aminn dualarımdasınız inşallah o anda da aklıma gelir :) tabi o zamana kadar güzel haberini almış olmayı isterim kuzummm
İsim konusu kafa karıştırıcı canım ya yaşayınca göreceksin inşallah tamam bu olsun diyemiyor insan :) hele de çok fazla yorum yapan olunca :)

Ben dogum yaptim dun:) sizlere de bol.bol dua ettim. Insaallah sizlere de rabbim en yakin zamanda nasip edecektir ❤

Ben geçen seneden hatırlıyorum senin nickini ya şimdi aylar sonra bi bakayım dedim mesajını görünce sevindim :) sağlıkla büyüt bebeğini inşallah canm. Ben bebek olmadıkça iyice kötü hissettiğim için aylardır bakmıyorum buraya yine dayanamadım geldim. Tekrardan hayırlı olsun bebişinn

İyi akşamlar kızlar. Geçen yıl bu konu ilk açıldığında sayfaya ilk gelenlerdendim belki hatırlayanlarınız olur :) İnanılmaz mesaj var hepsini okuyamadım tabii ama gördüğüm kadarıyla geçen yıl anne olmak isteyenlerin çoğu hamile kalmış hatta bazıları doğum bile yapmış ne güzel. Ben tüm anneleri ve anne adaylarını tebrik etmek istedim :) Ben ne yazık ki halen bekleyenlerdenim nasip ne zaman bilmiyorum artık hayırlısı neyse o olsun diyorum.

Hayirlisi ile seninde zamanın gelecek canim sabırla bekle gercekten grupta cogu kisi suan hamile olmayanlarin sayisi cok az onlarinda zamani yaklasti dualarimiz sizlerle insallah bu yil bitmeden herkesin hamişlik haberini aliriz

Ben dogum yaptim dun:) sizlere de bol.bol dua ettim. Insaallah sizlere de rabbim en yakin zamanda nasip edecektir ❤
Hayırlı olsun canım benim ❤❤❤ Rabbim güle güle büyütmeyi nasip etsin inşallah ❤ minik kuzu 9 gün erken gelmiş :) bakalım bizimki ne zaman teşrif edecek :) günler geçmiyor derken gelivermiş oğluşum, bekletmemiş annesini daha fazla kokladın mı doya doya ❤❤❤

Hoş geldin tekrar canim. Çok güzel bir bağ kurduk aramizda. Hep güzel haberler aldık. Insallah en yakin zamanda senden de alalim canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…