- 6 Kasım 2016
- 4.339
- 6.131
- 158
Hep kürlere baslayayim diyorum. Ters etki eder diye vazgeciyorim. Aslinda saglikli beslenmek en guzeli. Bazı şeyleri çok bilir olduk. Fazla araştirıyoruz ve kafamiz karisiyor.Bende aynıyım valla hangi kürü yapsam ne yesem diye kafayı dedim resmen.olacak olursa hiçbirşeye gerek yokta iste duramıyor insan
Ne güzel bir duadir bu boyle ❤❤❤ çok teşekkür ederimBu da çok kısa dil alışıyor hemen ve meali şöyle ki;
FURKÂN-74: "Rabbimiz! Bize eşlerimizden, zürriyetlerimizden, gözlerimizin nuru olacak hayırlı insanlar (evlatlar) lutfet ve bizi fenalıklardan sakınanlara rehber kıl"
Daha ne diyebilir ki insan..
Canim öncelikle merhaba.evet ben invir kurü kullandim. Ve faydasini gördüm bu ayda kullanmistim. 1 tane istenilen ölçüde yumurtam olmustu ve igne oldum ardindan. Şmdi bekleme sürecindeyim.Merhaba arkadaslar Uzun zamandir takip ediyorum sizleri ikinci defa yaziyorum. Ben de 3,5 yillik evliyim. Biz de 6 aydir deniyoruz ama olmuyor; duzenli doktor kontrollerini takip eden birisiyim. 6 ay önce doktorum yumurtalik kistlerin var istersen “dogum kontrol hapi “ na baslatabilirim seni demisti. Ben istemedim sogan kürünü denedim.sogan kürünü denedikten 1 ay sonra benden (yari iltihapli-yari kanli mukus gibi bisey) geldi. Ayni zamanda da calismalara devam ettigimiz icin ben yerlesme kanamasi oldugunu dusunup cok mutlu olmustum. ( sevincten az daha trafik kazasi yapiyordum:) ama degilmis hemen 4 gun sonrasinda adet oldum. Dün 6 ay sonra yine doktora göründüm tertemiz cikti ultrason ve kan tahlillerim. Ve doktor yumurtluyorsun suan, denemelere devam edin dedi. Ben sasirdim cunki ovulasyon testi kullandigim icin uzun zamandir; adim gibi bilirim yumurtlama gunlerimi ve vucudumdaki degismeleri. (Sanirim iki haftadir havuc-incir kürü yapiyorum o yuzden erken yumurtladigimi düsünüyorum)
Simdi arkadaslarim benim hikayem böyle
2 sorum olacak sizlere?
1. Hamile kalmada cok ise yaradigini okudum-duydum incir-havuc kurunun. Deneyenler var mi aranizda?
2. Bi de doktor subata kadar hamile kalamazsan tibbi calismalara baslariz dedi. Process nasil isliyor ki tibbi calismalar derken?( yasim 27 acikcasi ben 1 yil kadar dogal yolla denemek istiyorum.sizler ne önerirsiniz?)
BILIYORUM COK UZUNNN OLDU ARKADASLAR..AMA TECRUBELERINIZDEN YARARLANMAYA O KADAR IHTIYACIM VAR KI.. KOCAMAN TESEKKURLER
Pazrtsi sabah bi test yapsan canim. Eger adet olmazsankızlar ben hala regl olmadım bat 6 kasımdı. 2 gün önce kan testi de negatifti 0.100. gecikmezdi böyle reglm
Gecmiş olsun canım..Kızlarr kürtajı oldum evimdeyim dinleniyorum dualarınız için çok sağolun ❤ hiçbirşey hissetmedim sadece piskolojik olarak çok etkilendim( Rabbim kimseye yaşatmasın
Bencede pazartsi gidip tekrar ölçturursn canim. Carsmba yine gidersn takip icin.Çarşamba tekrar gel dedi ama acaba pazartesi mi gitsem çarşamba tekrar giderim
Canim ben catmatla ignesi oldugum günden sonra 3-4 gün hep yedim. Dr sormustm skinti olmaz demisti bana.Canim ama burda bir kaç arkadaş günde 2 3 havuç yiyorum,yumurta için cok iyi falan gibi biseyler demisti.valla bende onlara kanıp yedim bile demek yanlış istihparatmis((
Kullanmasan olur elbette. Progestan bebek tutunmasini,rahim duvari kalislastirmasi,adet düzenleme gibi islevleri var. Sana bebk icin vermis. Ovulasyon takibi yapiyorsa eger çifr koyuyu gördugün gün baslarsin kullanmaya. Dr da danis yine icin rahat eder canım.Kızlar bişey sorucam doktor bana progesteron fitili vermişti hamile kalırsam bebek tutunsun diye .Ama ben bu ayı boş geçtim hamilelik yok yani kullanmasam olurmu başka bi şeye yarıyor mu bilgisi olan var mı.
teşekkürlerCanım dijital ateş ölçer kullanıyorum hergün aynı saatlerde yapmaya çalışıyorum. İnfertility friend diye bi uygulama ingilizce dili ama. Ordan günlük verileri giriyorum bi tablo çıkıyor ortaya
Ben bu ay catlatma iğnesi yapmıştım iğneden sonra kullan dedi ilişki günleri verdi ama malesef olmadı. Bende kullanmasam bişey olurmu diye merak ettim .gerek yok sanırımKullanmasan olur elbette. Progestan bebek tutunmasini,rahim duvari kalislastirmasi,adet düzenleme gibi islevleri var. Sana bebk icin vermis. Ovulasyon takibi yapiyorsa eger çifr koyuyu gördugün gün baslarsin kullanmaya. Dr da danis yine icin rahat eder canım.
Testlerinin fotografni atar misin canim . Igne falan yaptirdin mi yakin zamanda ?Ovulasyon testi kullanan arkadaşlar yardımcı olurmusunuz. Ovulasyon testi kaç gün pozitif çıkıyor ya,benim 3 gundur cift cizgi kopkoyu cikiyor.
Bu günüde değerlendirelim,bugünü de değerlendirelim derken artık yoruldum valla her gece her gece :)))) 17.gun bugun inşllah dahada çıkmaz telef olcam :)))
Canim ben daha once yazmistim, yeni batMerhaba kızlar aktif kullanıcı olarak burada buluşup yeni yıla bebişlerimizle girmeye birlikte hazırlanalım :) gruptaki arkadaşlar bu mesajıma cevap vererek bat tarihini yazarsa düzenli birde liste yapalım.
HAMİŞLER
- @sarikirmizim
- @meltem151515515
- @Busra5834
- @PPERA
- @cigdemmm26
- @patate
- @elifindunyasi
- @Glylmz
- @cndyyyy
- @CansuErhan52
- @Scienceteacher10
HAMİŞ ADAYLARI
- @Aysimam85 7 kasım
- @milen87987 7 kasım
- @yasemin7777 7 kasım
- @canparcamugurum 8 kasım
- @Hakay3201 8 kasım
- @arkeolog01 8 kasım
- @arkeolog0635 9 kasım
- @fatmakhr 9 kasım
- @yassimin 9 kasım
- @Semaa166 9-10 kasım
- @gkymc 10 kasım
- @cheesecake17 10 kasım
- @Bebis27 10 kasım
- @RuveydaCihad 10 kasım
- @burcunzlcn48 10 kasım
- @Efsununcivcivi 11 kasım
- @CanEs 11 kasım
- @Semaa166 11 kasım
- @dmlslnkrmk 11 kasım
- @Prmm 11-12 kasım
D-E 12 kasım - @kbrnr1993 12 kasım
- @bebeqimyoldamrc 13 kasım
- @ellmyyra 13 kasım
- @gizemlii123 13 kasım
- @gulsahali88 13-14 kasım
- @hby88 14 kasım
- @GaSeLLe 14 kasım
- @hby88 14 kasım
- @Bir mucize 14 kasım
- @gzmdncr33 15 kasım
- @Selinokay 15 kasım
- @kubra5505 15 kasım
- @ela basak 15 ekim
- @CerenTurna5834 15-16 kasım
- @RanaZ33 16 kasım
- @Cagrii04 16 kasım
- @Smartanne 17 kasım
- @Emine0558 17 kasım
- @Juventass 17 kasım
- @madamsurgun27 17 kasım
- @gamlibaykuss 17 kasım
- @Ataabetull 17 kasım
- @Ankey 17 kasım
- @Hsbgrhn 18 kasım
- @pelinimben 19 kasım
- @Missss 19 kasım
Arel13 19-20 kasım - @sinemm30 20 kasım
- @visne_receli 20 kasım
- @sahra41 20 kasım
- @Sanderling 20 kasım
- @maya_gallo 20 kasım
- @Birumuttur yasamak 21 kasım
- @Temtemmm 21 kasım
- @MiyavKedi 21 kasım
- @juliet55 21 kasım
- @kelebek1587 21 kasım
- @ylzkartal 21 kasım
- @Pudra16 21 kasım
- @Sibelak85 23 kasım
- @KumraL_KrakeR 23 kasım
- @bodrum90 23 kasım
- @Zehra ungrms 23 kasım
- @Bellinda 23 kasım
- @Sekermatik 23 kasım
- @Sosyaljo 23 kasım
- @Se25lm25a 24 kasım
- @Se25lm25a 24 kasım
- @oznuratas 24 kasım
- @sdrdvn1006 24-25 kasım
- @Efe2014 25 kasım
- @Efsunluk 25 kasım
- @tubamms 25 kasım
- @hiranur3419 25 kasım
- @Sosyaljo 25 kasım
- @sevgi5781 25 kasım
- @sozkan56 25 kasım
- @gazelim_24 25 kasım
- @hayaletcasper 26 kasım
- @begonyas 26 kasım
- @anne-oluyorum 26 kasım
- @Jenep06 26-27 kasım
- @Omur3510 27 kasım
- @Zeycan123 27 kasım
- @Zeyzeyerva25 28 kasım
- @Incitanesi35 29 kasım
- @Delfin_ 29 kasım
- @ankarali_94 30 kasım
- @benderyayimki 30 kasım
- @Yukakita 30 kasım
- @fato38 30 kasım
- @Feyzaaaaaaaa 1 aralık
- @ALYAESEN 1 aralık
- @VosVos35 1 aralık
- @Hebehubele 1 aralık
- @Su_perisiiii 2 aralık
- @kahverayihasii 2 aralık
- @Moon1224 2 aralık
- @patisserieyumyum 2 aralık
- @canparcamugurum 3 aralık
- @Meyracnl 3 aralık
- @Sevvvv 3 aralık
- @Bearhug 5 aralık
- @R4bi4 5 aralık
- @Selay ay 5 aralık
- @Birmelek35 6 aralık
- @merveeeeeeeee717 6 aralık
- @Bebis27 6 aralık
- @tugken 6 aralık
- @Ece Sultan 7 aralık
- @cibi35 7 aralık
- @Aysimam85 9 aralık
- @rad-8 9 aralık
Bende igne oldugum günden itibaren hap olarak kullandim canim. Dün de ićtim bugun biraktm artk. Regl olmayi yada gebelik testinde cift cizgi gormeyi bekliyorum. Snde bir sonraki ayda kullanirsin. Evinde bulunsn amaBen bu ay catlatma iğnesi yapmıştım iğneden sonra kullan dedi ilişki günleri verdi ama malesef olmadı. Bende kullanmasam bişey olurmu diye merak ettim .gerek yok sanırım
Inşallah adet olmazsın bebeğin tutunmustur sana .Ben artık doktora gitmem belki çok yoruldum artık.Bende igne oldugum günden itibaren hap olarak kullandim canim. Dün de ićtim bugun biraktm artk. Regl olmayi yada gebelik testinde cift cizgi gormeyi bekliyorum. Snde bir sonraki ayda kullanirsin. Evinde bulunsn ama
Çok saolun Rabbim sizlere Yasatmasın Allah razı olsun ❤Canim cok gecmis olsun. Allah bir daha yasatmasin. Seni iyi anliyorum. Ben 2 defa yasadim. Ama guclu olmaya calis.
En kisa zamanda saglikli bir hamileligin olacagini düşün. Kendini yorma iyice dinlen.
Çok geçmiş olsun canım Allah bir daha bu acıyı yaşatmasın
canım bence o hemşire saçmalamış değerim perşembe günü 65.19 çıktı hiç düşük diyen olmadı bugunde 108.3 çıktı ve iyi yükselmiş dedi pazartesi tekrar kan ver dedi
canım çok geçmiş olsun Rabbim sabır versin inşallah.
bence aksatma 2 günde bir kan ver canım yükselişine bak
G
Gecmiş olsun canım..
Canımm bende ankaradayım hangi hastaneye gittin ki senHayır tekrar kan vermedim takipli hemşirem çarşamba gel yeniden kan ver bakalım dedi ben pazartesi tekrar gidip kan vereceğim çarşamba da yeniden kan veririm .Şu an Ankaradayım kendi doktorum Batman da 1 hafta geçmeden kesinlikle test yapma demişti ben dayanamadım kan bile verdim .
Testlerinin fotografni atar misin canim . Igne falan yaptirdin mi yakin zamanda ?
Ben bu ay hayıt tohumu kullandim ve sonuc pozitif hayitin yaninda aslan pencesi civan percemi ve coban cantasi da kullandim ilk ay tuttu ayni senin gibi hep kaciniyordum kurlerdenHep kürlere baslayayim diyorum. Ters etki eder diye vazgeciyorim. Aslinda saglikli beslenmek en guzeli. Bazı şeyleri çok bilir olduk. Fazla araştirıyoruz ve kafamiz karisiyor.
Aminn canımm çok saolÇok geçmiş olsun canım Allah bir daha bu acıyı yaşatmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?